Rebecka Emanuelsson

Rebecka Emanuelsson

Rebecka Emanuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö

Rebecka Emanuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Rebecka Emanuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-12 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecka Emanuelsson har haft 12 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-06

148 omdömen om Rebecka Emanuelsson

Lak L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecka Emanuelsson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Hultet

Proffesionellt , lätt att kommunicera och hjälpsam. Tusen tack 🙏😇Rebecka , vilken tålamod du är 🌸glad att träffa med dig. Gud välsigne dig . Med vänlig hälsning Lak Lai Seng salaw

Annelie K
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecka Emanuelsson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Forserum

Ett professionellt bemötande från första mötet. Bl.a hade vi önskan om att inte ha en öppen visning, så bara seriösa spekulanter som var klara och intresserade av vårt hus kom till visningen. Hela försäljningsprocessen har skötts professionellt och pedagogiskt under hela resan. Fastighetsbyråns samarbete mellan Jönköping och Nässjö har varit till fördel. Kan varmt rekommendera Rebecka och Said. Annelie och Stefan

Svar från Rebecka Emanuelsson

Hej Annelie & Stefan, Det har varit så oerhört kul att få hjälpa er med förmedlingen av eran villa. Det är viktigt för oss med nöjda kunder så orden glädjer oss mycket. Tack för rekommendationen. Vi hörs av när det närmar sig tillträde! :) Vänligen, Rebecka

Jan Jonas S
Handskeryd

Tydlig trevlig lyhörd och kunnig

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack så jättemycket för ert omdöme. Tacksam över att jag fick hjälpa er med förmedlingen :) Vi ses vid tillträdet! Vänligen, Rebecka

Emil E
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecka Emanuelsson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Handskeryd

Mycket bra bemötande samt trevligt och trovärdig mäklare som ser till så att både köparen och säljaren står i fokus. Jag rekommenderar Rebecka att få sälja det huset jag har köpt vid ett senare tillfälle.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack så jättemycket för ditt omdöme. Enbart kul att få hjälpa dig med ditt husköp! Vänligen, Rebecka

Per G

Jätteduktig, närvarande och påläst.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Hej Per, Stort tack för att du tog dig tiden att fylla i ett omdöme. Så oerhört fint ställe ni köpt. Nu ser vi fram emot tillträdet! Mvh, Rebecka

Ingemar O
Åker

Kunnig, trevlig och tillmötesgående. Gav oss all relevant information vi kunde önska.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Stort tack för att du fyllt i ett omdöme. Ni kommer få flytta till en toppenfin lägenhet verkligen :D Vi hörs av när det närmar sig tillträde! Vänligen, Rebecka

Illarion D
Forserum

Det är mycket bra mäklare…och vi är nöjda med henne!

Stort tack för ditt omdöme. Vi ses på tillträdet! :) Mvh, Rebecka

Henric J
Hultet

Bra bemötande från början till slut. Rebecka har varit väldigt aktiv med marknadsföring på flera olika plattformar vilket resulterade i en snabb försäljning. Bra kommunikation hela tiden med oss säljare.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Tack för ett så fint omdöme :D Vi hörs av när det närmar sig tillträde. Vänligen, Rebecka

Maria Therése S
Hultet

Mycket proffesionellt bemötande och lättförståelig. Skickade hela tiden uppdateringar på vad hon gjorde och tänkte göra. Hon jobbade mycket med sociala medier och använde sig av AI på annonsbilderna för att möblera vårt hus som stod tomt. Så det kändes tryggt under hela försäljningsprocessen. Jag är mycket nöjd över Rebeckas arbete och kan rekommendera henne starkt.

Svar från Rebecka Emanuelsson

Hej Maria och tack för ditt fina omdöme! Det gör mig verkligen glad att ni känner er nöjda med mitt jobb :) Vi hörs av när det närmar sig tillträde :D Vänligen, Rebecka

Marisella M

Otroligt kunnig, glad, positiv och trevlig! Vi kände oss trygga genom hela processen och Rebecka var väldigt tydligt med allt som gällde! Vi är mycket nöjda med vårat köp!

Tack för ditt omdöme :) Så fint fritidshus verkligen :D Vänligen, Rebecka