Emanuel Turgay

Emanuel Turgay

Emanuel Turgay är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Emanuel Turgay har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Emanuel Turgay har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 378 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Turgay har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

378 omdömen om Emanuel Turgay

Sedan starten hos Reco 2017
Annika Birgitta B
Sålde sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-slagsta

Kände stort förtroende från första kontakt. Mäklaren visade en mycket god kunskap av bostadsförsäljning och området samt läget på bostadsmarknaden. Kontakterna och information gick väldigt smidigt med honom. Är verkligen nöjd med valet av mäklare.

Gulizar Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-norsborg

Jag är väldigt nöjd med mitt bostadsköp och vill verkligen lyfta fram Emanuel Turgay för hans fantastiska insats som mäklare. Från första kontakt till att skriva kontrakt så har han varit professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. Han gav ett tryggt och pålitligt intryck, vilket gjorde hela processen enkel och smidig. Jag rekommenderar varmt Emanuel till alla som vill ha en kunnig, trevlig och pålitlig mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder! 🌟

Annie Sigrid Ingeborg H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-hallunda

Upp till nu har allt gått smidigt och bra fast vi inte är klara ännu. Emanuel är otroligt hjälpsam speciellt eftersom vi ej finns på plats. Rekommenderar honom varmt

Robert A
Botkyrka-Brunna

Väldigt smidig att ha att göra med och ett otroligt bemötande från start till slut!

Jacqueline G
Botkyrka-eriksberg

Väldigt professionell och trevlig samt ärlig. Fick en känsla av att jag kan vara trygg i mitt köp av lägenhet.

Maria H
Botkyrka-Brunna

Hej jag är väldigt nöjd med Emanuel. Han var duktig och professionell i sitt arbete, samtidigt som han var ödmjukt och lätt att ha att göra med. Han fanns alltid tillgänglig när man behövde honom och kommunikationen fungerade utmärkt genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Hemen A
Köpte sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-slagsta

Jätte trevlig mäklare, som köpare är vi super nöjda. han hade inte brådska, pratade lugnt o lyssnade på köparen vilket som är viktigt. Kan säga super bra mäklare av alla de som vi har träffats.

Radhi Jaleel Mhana M
Botkyrka-norsborg

Han är en mycket bra person på jobbet och lätt att ha att göra med och älskar att hjälpa till och hans säkerhet men han är glad att ta itu med honom vid köp av ett hus.

Büsra S
Botkyrka-eriksberg

Han är väldigt trevlig, snabb och alltid tillgänglig.

Sviatoslav S
Botkyrka-hallunda