Grym mäklare.
Marcus Deniz
Marcus Deniz är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
.Marcus Deniz har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Marcus Deniz har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Deniz har haft 40 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
240 omdömen om Marcus Deniz
Jätte nöjd att jag hade tur som kund att få en tydlig, hjälpsam och kunnig mäklare som Marcus
Marcus var väldigt hjälpsam och professionell genom hela processen. Han svarade snabbt på frågor, höll oss uppdaterade och gjorde bostadsköpet tryggt och smidigt. Vi är mycket nöjda med bemötandet och rekommenderar honom varmt.
Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Rekommenderas varmt!
Marcus Deniz är en enastående fastighetsmäklare som verkligen kan sin sak när det gäller lägenhetsförsäljningar. Med ett djupt engagemang och en strategisk fingertoppskänsla ser han till att varje bostad presenteras från sin absolut bästa sida. Marcus kombinerar lokal expertis med en personlig service som skapar trygghet för både säljare och köpare. Hans driv och professionalism resulterar ofta i rekordnoteringar, vilket gör honom till det självklara valet för en lyckad affär.
Marcus han var verkligen hjälpsam och även hjälpte mycket tack för all hjälpen
Jag ger Marcus ett högt betyg eftersom han har varit otroligt engagerad, tillgänglig och professionell genom hela processen. Marcus har varit tydlig i sin kommunikation, snabb på att återkoppla och alltid haft ett positivt bemötande. Han har gjort att allt känts tryggt och smidigt från början till slut. Jag uppskattar verkligen Marcus arbete och kan varmt rekommendera honom vidare. Tack för all hjälp!
Stork tack till denna underbara person. Han hjälpte mig med tolk samt banken, han gjorde allt från start till slut. Jag rekomenderar hamn till allt o alla
Jag är väldigt nöjd med Marcus. Driven och engagerad mäklare som har hjälpt mig under processen. Rekommenderar varmt.
Stort tack till mäklaren för ett fint och smidigt samarbete. Han var väldigt hjälpsam, trevlig och professionell. Rekommenderas varmt!