Camilla Berg

Camilla Berg

Camilla Berg är mäklare på Fastighetsbyrån Sala

Camilla Berg har varit registrerad mäklare sedan 2016-12. Camilla Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 4.7. Camilla Berg har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

142 omdömen om Camilla Berg

Sedan starten hos Reco 2020
Jan W
Västerfärnebo

Jätte bra jätte bra jätte bra jätte bra

Kina B
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala
Möklinta

Köpet av huset gick mycket smidigt, tack vare Camilla. Jag upplever att Camilla är lyhörd och jag blev proffsigt bemött.

Christina E
Möklinta

Fin kontakt, lyssnade, kände att hon jobbade för mig, peppade mig att mitt ställe kommer att bli sålt

Svar från Camilla Berg

Tack för fina ord Kicki! Ett sånt fantastiskt ställe tvivlade jag inte på att det skulle bli sålt - och det gick ju över förväntan!

Jenny J
Morgongåva

Mycket trevlig mäklare, engagerad och kunnig.

Svar från Camilla Berg

Tack Jenny! Det var kul att få hjälpa er - och tycker alltid att det är lite extra kul när det går bra på hemmaplan!

Eric K
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala

Camilla gjorde ett gott jobb vid försäljningen av drömhuset till oss. Hon gjorde ett gott intryck och hjälpte till genom hela affären. Kan starkt rekommendera Camilla!

Svar från Camilla Berg

Jag är så glad att det var du och Elisabeth som köpte huset till slut, ni känns verkligen som att ni var rätt köpare för stället! Ska bli kul att se hur det kommer att se ut när ni har fått sätta tänderna i era renoveringsprojekt.

Patrick J
Morgongåva

Trevlig och målinriktad mäklare med fokus på både säljare och köpare.

Svar från Camilla Berg

Tack Patrick! Som jag skrev till Jenny också, det är alltid extra kul med lyckade försäljningar på hemmaplan :-)

Mikaela A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala
Centrum

Professionell, saklig och har ett lugnt och trevligt bemötande. Inger trygghet med god kunskap genom hela köpprocessen. Lagom personlig med glimten i ögat.

Svar från Camilla Berg

Tack för ditt fina omdöme Mikaela. Det var ett sant nöje att få hjälpa dig med försäljningen, och jag är så glad att du har "hittat hem" i ditt nya boende :-)

Markku B
Huddunge

Bra bemötande, proffsig och snabb affär.

Svar från Camilla Berg

Tack snälla Markku. Ja, det gick ju över förväntan. Hoppas att ni kommer tillbaka till kommunen snart igen och att ni får lägenheten såld.

Bengt R
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala

Camilla är trygg i sin kunskap om den lokala marknaden, är lagom 'på' både mot mig som säljare och mot spekulanter. Med van hand håller hon i proessen och all administration som ju hela tiden ska skötas. Allt som leder fram till ett lyckat avslut

Svar från Camilla Berg

Tack för dina vänliga ord! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er att hitta nya köpare till Överkvarn!

Åsa B
Heby

Mycket bra mäklare, lyhörd och hjälpsam när man behövde hennes hjälp. Var snabb på att återkoppla och lösa situationen.. informativ rik, engagerad och bra kommunikation med oss som kund. Jag vill absolut anlita igen.

Svar från Camilla Berg

Tack Åsa för ditt fina omdöme, det värmde!