Emelie är professionell och hjälpsam. Hon har varit tillgänglig för våra eventuella frågor och funderingar. Med hennes hjälp har husköpet gått smidigt och vi går nöjda ur affären.
Emelie Videll
Emelie Videll är mäklare på Fastighetsbyrån Sala
.Emelie Videll har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Emelie Videll har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Videll har haft 41 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
187 omdömen om Emelie Videll
Emelie är professionell och hjälpsam. Hon har varit tillgänglig för våra eventuella frågor och funderingar. Med hennes hjälp så har husköpet gått smidigt och vi går nöjda ur affären.
Otrolig 👍 Engagerad och tillmötesgående
Bra återkoppling och väldigt proffsig, jordnära.
Emelie var hjälpsam, engagerad och hade ett väldigt trevligt bemötande, det underlättade mycket vid bostadsköpet!
Otroligt trevlig och kunnig, tror även hon skulle vara riktigt rolig att umgås med privat
Emelie va väldigt bra under hela processen från att lägga ut till försäljning tills kontraktet vart påskrivet. Jag är super nöjd med Emelie och rekommenderar henne kommer att anlita henne igen om jag ska köpa eller sälja en bostad i framtiden
Toppen bra. Tänker anlita henne när jag säljer stugan.
Väldigt bra mäklare, rekommenderas!
Bra bemötande, bra kommunikation. Proffsig!