Klockren mäklare. Allt gick extremt snabbt och smidigt. Hur nöjd som helt!
Fastighetsbyrån Sala
I den vackra silverstaden Sala hittar du oss på Fastighetsbyrån på Fredsgatan 22 mitt i centrum. Vi har koll på området, kunskap om branschen och ett nära samarbete med banker som ger dig allt du behöver för en lyckad affär. Vi arbetar alltid aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten här i Sala. Vi anpassar oss efter...
687 omdömen om Fastighetsbyrån Sala
Sedan starten hos Reco 2013
Tack Emil! Klockren säljare :) Tack för ett bra samarbete!
Man var väl informerad i alla steg i processen med att sälja. Henrik var engagerad och lyhörd.
Henrik hade ett lungt och trevligt bemötande och utan stressighet
Tydlig, lugn,och trygg. Mycket kunnig! Kunde svara på alla frågor , jag hade. Noga med återkoppling. En mäklare jag kan varmt rekommendera.
Kanon! Proffsig och trevlig. Affären gick smidigt.
Tack Emil! Hoppas att försäljningen av din lägenhet går lika smidigt så att du snabbt kan flytta ut till ditt nya paradis ;-)
Det har känts väldigt tryggt att haft Emelie som mäklare, proffisionell, hjälpsam och lätt att få tag på vid frågor och funderingar. Rekommenderar varmt!
Henrik har varit mycket bra. Han har väldigt tydligt informerat om allt kring försäljningen av vår stuga. Han har också svarat snabbt när jag har haft frågor och har genomgående gjort ett väldigt proffsigt intryck.
Trevlig och kunnig Hade svar på alla våra frågor , man kunde ringa och fråga om allt . Bara plus !
Hon var trevlig, kunde svara på alla våra frågor om lägenheten. Svarar snabbt på telefon.
Alltid hjälpsam med svar på frågor från en nervös förstsgångsköpare.
Tack för ditt fina omdöme Emma! Och du är såklart välkommen att ställa fler frågor närhelst du vill :-)
En mycket trevlig person/mäklare som kan sin grej. Hjälper till med alla funderingar & frågor man har.
Tack Cristopher :) roligt att du känner så! hälsningar Emelie videll
Jag kände fortroende direkt vid första mötet. Min förhoppning var en snabb affär, det var viktigare än ett högt pris. Ca två månader från första mötet till kontraktskrivning är jag mycket nöjd med. Jag kan absolut rekommendera Ingela som mäklare till nya kunder. Vänliga Hälsningar Sol-Britt Becker
Ingela är en specifik person. Professionell service. Hon uppfyllde våra förväntningar till 100%, tack vare henne har vi vårt drömhus. Tack. Beth och Robert.
Jag är nöjd eftersom jag blev professionellt bemött, jag rekommenderar det.
Rekommenderas. Professionell genom hela processen. Mycket kompetent och erfaren mäklare som kan området.
Professionellt, Ger all nödvändig information snabbt och utan komplikationer. Alltid tillgänglig, mycket vänlig. Pålitlig
Hon är trevlig, tydlig och professionell.
Tack Sofia! Hoppas att ni ska trivas i Norrhörende - känns verkligen som att ni var de rätta köparna för det stället! A perfect match!
Väldigt trevlig och kunnig. Bra på att förklara.
Emelie gjorde precis allt för oss i vår lite annorlunda affär, till och med avbröt sin semester några timmar så att vi kunde skriva vårt avtal och låsa affären. En stor eloge är det minsta jag kan ge Emelie :D
Kunnig på sitt område och en balanserad Personlighet
Trevlig och tillmötesgående. Kunnig och kundvänlig!
Väldigt trevlig och bra jobbat! Trevligt bemötande!
Som förstagångsköpare kände jag mig trygg och lugn med Ingela som mäklare!
Har haft flera kontakter m Henrik så vi visste att allt skulle bli på bästa sätt, som det brukar. Vi har fler objekt på g i framtiden och kommer att anlita Henrik då.
Bra i kommunikation, enkel att ha och göra med och otroligt kunnig. Rekommenderas starkt
Alt mycket snabbt o proffsigt.
Mycket professionell och bra bollplank genom hela processen.
Henrik har varit väldigt hjälpsamt, trevligt och svarade snabbt och tydligt på frågor. En toppmäklare!
Vänligt bemötande, lyssnar in och ger alternativa lösningar.
Vi blev vänligt bemötta och hade stort förtroende för Henrik Johansson. Han var duktig på att förklara alla steg vid försäljningen och höll kontinuerligt kontakt under försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda med hans insats och kan rekommendera honom.
Bra, kunnig, smidig, bra service.
Alltid trevlig och månar om att ge tydlig information.
Vi som köpare har ju inte samma krav som när man säljer. Henrik har varit informativ och hjälpsam och tillmötesgående.
Snabb, smidig försäljning från avtal till bokade tider för besiktning, fotografering, visning. Ingela har varit lätt att komma i kontakt med, återkopplat och informerat om allt, även efter kontorstid.
Glad trevlig och gör sitt jobb så alla trivs
Jag har ju ingen erfarenhet av mäklare men jag kände att Ingela engagerade sig från första stund. Hon ringde eller skickade meddelanden så fort det hände något, och det var lätt att få tag på henne, kunde hon inte svara så ringde hon tillbaks så fort hon kunde. Jag undrar när hon är ledig för vi har ju varit i kontakt både vardagar och helger.... Jag kände mig trygg med att hon gjorde allt för att sälja min stuga och tycker mycket om henne!
Hon är seriös, trevlig och professionell. Hon hjälpte till på alla sätt hon kunde genom hela processen, ordnade med enskild visning och kontraktskrivning utanför ordinare tider mm, Rekommenderas helhjärtat!
Henrik var väldigt trevlig och hjälpsam. Även fast det var vårt första fastighetsköp och vi inte riktigt visste hur allt gick till så hade jag full tillit till Henrik och han förklarade allt. Köpeprocessen blev en trevlig erfarenhet.
Professionalitet! Inkännande. Lyhörd. Alltid nåbar! Glad o trevlig!
Camilla är en grym mäklaren, hon är snabb med återkoppling och hjälpsamt.
Tack Arthia, vad gullig du är! Hoppas att du ska trivas i din nya lägenhet och varmt välkommen till Gåvan!
Mycket trevligt bemötande, närvarande och lätt att nå vid frågor och funderingar!
Tack för ditt vänliga omdöme Anton! Hoppas att ni ska trivas i huset lika bra som du gjort i din lägenhet :-)
Vi blev bemötta jättebra utav Camilla. Hon höll oss uppdaterade hela tiden vad som hände. En toppenmäklare tycker vi har stort förtroende för henne.
Tack för era fina ord Ingegerd och Johan! Hoppas att ni ska trivas bra i Uppsala :-)
Henrik var trevlig i all kontakt och tog oss igenom köpeprocessen på ett tryggt och sakligt sätt.
Camilla är supertrevlig och väldigt engagerad. Vi har blivit väl bemötta och är jättenöjd med henne som mäklare!
Tack för de vänliga orden Sandra! Hoppas att du och Anton kommer att trivas i ert nya hus :-)
Hon var jätte snäll och tålmodig eftersom det var mitt första köp och budgivningen som jag gjorde.
Hoppas att du ska trivas i din första alldeles egna lägenhet Micaela och välkommen till Gåvan!
Hon är så bra mäklare! Hon förtjänar att bli chef.
Camilla var professionell och gjorde ett riktigt bra arbete med försäljning av mitt objekt!
Tack Matthias! Det gick ju både snabbt och smidigt :-)
Jag kontaktade Emelie för värdering av lägenheten innan jag bestämt mig för att sälja.Jag bestämde då att om jag skulle sälja skulle jag anlita Henne eftersom jag upplevde Henne som kunnig och mycket enkel att prata med. Förväntningarna var att hon skulle sälja lägenheten och hon informerade mig under hela försäljningen och jag tycker att hon verkligen lyckats.Tusen Tack Emelie!
Emelie var tillgänglig utifrån mitt behov, även helger för frågor och funderingar. Vi hade god sms kontakt vilket passade mig utmärkt. Mina förväntningar var att sälja mitt boende och få ut ungefär de jag ville ha vilket konceptet på försäljningen som Emelie föreslog för bästa resultat, vilket var vinnande. Emelie är fantastisk på alla sätt, hon lägger sin själ i försäljningen och ställer upp på både förslag på styling och förbättringsförslag för att få försäljningens bästa resultat. Emelie är lösningafokuserad och tillmötesgående.
Tack snälla Lina! Det var verkligen roligt att hjälpa dig!
Är en person som kan sin sak, mycket väl bemötande av Henrik, som gav mer än vad vi trodde,