Inga konstigheter, Camilla hjälpte mig genom en trygg och smidig fastighetsaffär.
Camilla Berg
Camilla Berg är mäklare på Fastighetsbyrån Sala
.Camilla Berg har varit registrerad mäklare sedan 2016-12. Camilla Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.7. Camilla Berg har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
195 omdömen om Camilla Berg
Tack för dina vänliga ord! Hoppas att ni kommer att trivas i Sätrabrunn :-) Ni har verkligen hittat ett fint radhus!
Oerfaren, oproffsig, ej bra på kommunikation. Ser ej kunden/säljaren. Istället för att möta kundens önskemål - argumenterar hon emot... Vi har under 2024 sålt hus, köpt lägenhet. Sålt fritidshus i Sälen och köpt i Marbäck. Dessa 4 affärer "ger ju på kort tid en erfarenhet" - och fungerat mycket bra. Försäljningen av vårt fritidshus "sticker ut" - inget vi är glada över. "Tror nog" att vi kunnat få lite mer för vårt fritidshus - men Camilla upplevde vi som en "motspelare". Tråkigt - drabbar ju också vår syn på på Fastighetsbyrån. // Hans & Solveig
Tack Hasse och Solvig för att ni tagit er tid att lämna ett omdöme. Jag beklagar att ni inte upplevde försäljningen på det sätt som jag hade önskat, även om jag själv upplevde att vårt samarbete fungerade bra mot slutet. Under försäljningen försökte jag anpassa kommunikationen efter era önskemål om mer personlig kontakt och valde därför att ringa i större utsträckning. När det gäller skyltningen försökte jag också vara tillmötesgående och satte upp skyltar inför visningarna, samt lät några sitta kvar. Samtidigt finns det...
Otroligt passiv mäklare i en budgivning vi deltog i. Dålig kommunikation som gjorde att vi tillslut förlorade objektet. Som säljare skulle jag vara missnöjd då det uppenbarligen fanns mer pengar att hämta om hon hade varit en bra och aktiv mäklare. Vi fick alltså inte reda på att budgivningen var avslutad, så vi fick ingen chans att lägga ett sista bud. Super tråkigt.
Tack Linda för att du delar med dig av din upplevelse. Jag beklagar att du upplevde kommunikationen som bristfällig. I samband med den utdragna budgivningen och säljarna började känna sig nöjda med prisnivån tog jag kontakt med samtliga budgivare för att stämma av eventuella villkor och hur de såg på situationen. Utifrån de besked jag fick valde säljarna därefter att gå vidare med den budgivare som hade det högsta budet. När du efter det valde att lägga ytterligare ett bud framförde jag det till säljarna, men de stod fast...
Hej, för det mesta nöjd. Men hade kunnat ha lite mer "säljardriv". Det sista budet kom efter att jag efterfrågat reaktion från ena budgivaren. Fick till svar att: "de sa att förra budet var sista." Men det är väl sånt man säger? Så lite mer "på" tycker jag vore bra! Annars är jag nöjd! Mvh Ann E
Tack för ditt omdöme Ann Elisabeth. Jag tar till mig av din feedback. Hoppas att du trivs bra med nya jobbet!
Har inte mycket att jämföra med ,men allt har fungerat bra jag är nöjd . Kan tycka att det är dyrt Mvh Rune
Tack för ditt omdöme Rune! Köparna verkar väldigt glada över sitt nya boende. Önskar dig en härlig höst med mycket dans!
Jätte trevlig o lätt att prata med honom har god kemi när det kommer till kunder mvh Christer
Tack för dina vänliga ord! Hoppas att ni ska trivas i huset nu när ni snart är tillbaka i Färnebo!
Tillmötesgående gällande visningar, lätt att få kontakt med. Väldigt trevlig och förklarade hela processen på ett lättförståeligt sätt. Var ärlig och svarade på de frågor vi hade.
Stort tack för ditt fina omdöme Daniel! Det gläder mig att ni upplevde processen som tydlig och att ni kände att ni fick svar på era frågor längs vägen. Tack för ett trevligt samarbete och för ert förtroende. Jag ser fram emot att få hjälpa er med er kommande försäljning och önskar er stort lycka till i ert nya hus!
Jättenöjd med erfarenheten! Camilla skötte allting exemplariskt.
Tack snälla Amelia för de fina orden! Vad roligt att höra att du är nöjd med försäljningen och att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen. Tack för förtroendet att få hjälpa dig med din bostadsaffär. Önskar er all lycka till i den spännande tid som väntar er!
Trevlig mäklare och lätt att få tag på vid funderingar över hus försäljningen
Tack så mycket för ditt omdöme Per-Erik! Jag uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är viktigt för mig att vara tillgänglig och ge snabb återkoppling när frågor dyker upp. Tack för förtroendet och lycka till med nästa kapitel!
Vänlig, professionell, snabb återkoppling
Tack för de fina orden! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom köpet. Jag är övertygad om att både du, Ola och Jazza kommer att trivas fantastiskt bra i huset och njuta av det fina läget vid vattnet. Önskar er många härliga stunder i ert nya paradis!
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Den bästa mäklaren! Hon gjorde allt för att vi ska kunna köpa våran dröm hus! Tack, Camilla!
Hej Cristina och Laurentiu och tack för ert fina omdöme! Hoppas att ni ska trivas bra i ert nya drömhus!
God Kund mottagande. Snabb och smidig affär. Sålt lägenheten på 3veckor
kunnig och personlig mäklare som har koll.
Tack Felix! Hoppas att du ska trivas här i Uppsala.
Köpt en bostadsrätt. Mycket trevligt och professionellt bemötande. Köpet gick snabbt och smidigt. Fick även möjligheten att titta på lägenheten igen efter kontraktskrivningen. Bra kundservice!
Tack Roelof! Hoppas att du ska trivas i din nya lya!
trevlig och hjälpsam bemötande
Tack så mycket för ditt omdöme Henk!