Camilla Berg

Camilla Berg

Camilla Berg är mäklare på Fastighetsbyrån Sala

Camilla Berg har varit registrerad mäklare sedan 2016-12. Camilla Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.7. Camilla Berg har haft 16 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

128 omdömen om Camilla Berg

Sedan starten hos Reco 2020
Madelene C
Kungsängen

Bra, trevlig, återkopplar när man undrar och har frågor. Kan nog inte skriva något mer då jag är helt ny på detta.

Peter K
Morgongåva

Trevlig och kunnig, det blev en smidig affär

Mobarez N
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala
Heby

Camilla Berg har ett bra bemötande med respekt, bra kommunikation, förståelse, bra planering och guider som en expert. Vi tackar så hemskt mycket. Mvh Mobarez

Svar från Camilla Berg

Tack för dina fina ord Mobarez! Hoppas att du och hela familjen ska trivas bra i ert nya hus :-)

Inger Å
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala

Trevligt , sympatiskt och roligt.

Svar från Camilla Berg

Tack och tack detsamma Inger! Jag vill bli som du när jag går i pension - så du är lite av en förebild för mig =c)

Roland A
Mamre

Hon har motsvarat våra förväntningar på frågor och stöd under försäljningen. Hon är lätt att nå och snabb med återkoppling, och har ett trevligt bemötande.

Svar från Camilla Berg

Tack för värmande ord :-) Skönt att allt är klart nu, så att ni kan fokusera på ert nya boende.

Felix B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala
Morgongåva

Levde upp till alla mina förväntningar, lyssnade på mina önskar och var bra att bolla med.

Svar från Camilla Berg

Tack Felix! Vi fick ju till en fantastisk försäljning - verkligen kul! Hoppas att du och Julia trivs i "nya" huset :c)

Anne-Marie L
Morgongåva

Vi fick ett vänligt bemötande när vi ringde och ville ha en visning på lägenheten. Vi fick snabbt komma och besöka den. Efter att vi vann budgivningen fick vi bra hjälp med allt som skulle ordnas inför övertagande.

Svar från Camilla Berg

Tack för dina vänliga ord! Hoppas att Mattias trivs i lägenheten

Carl-Johan B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Berg en del av Fastighetsbyrån Sala
Centrum

Camilla är fantastiskt bra! Hela försäljningen har gått över all förväntan och Camilla har varit ett stöd i hela processen för mig som novis. Det har snabbt funnits svar på alla frågor och vi ger 5 av 5 utan att blinka! Rekommenderas varmt :)

Svar från Camilla Berg

Tack för dina värmande ord, det har varit kul att få hjälpa er :-)

Bo R
Runhällen

Kan sitt jobb, lätt att ha att göra med och lättillgänglig. Jag blev rekommenderad att anlita Camilla Berg av en granne som enbart hade positiva erfarenheter av henne som mäklare. Den rekommendationen kommer jag att föra vidare om någon frågar mig. En husaffär är en stor sak för både säljare och köpare. Då behöver man en mäklare som man kan känna förtroende för. Det har jag gjort från början till slut och Camillas goda humör har bidragit till att jag är mycket nöjd!

Svar från Camilla Berg

Tack för dina vänliga ord Bosse! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa till att sälja er lilla oas!

Monica W
Östervåla

Förutom att Camilla glömde bort två avtalade möten så är hon väldigt trevlig och verkar intresserad. Camilla levde upp mer än väl. Vi var lite sega och hon visade stort tålamod, när det väl kom ut så såldes gården i rekordfart.

Svar från Camilla Berg

Tack för ditt omdöme! Ja, det gick verkligen undan när vi väl kom till skott. Och jag tror verkligen att vi hittade rätt köpare till gården. Till mitt försvar så var det faktiskt bara ETT möte som jag HÖLL på att missa, som resulterade i att jag blev en halvtimme sen. Så jag missade inget möte ;-)