Emelie Videll

Emelie Videll

Emelie Videll är mäklare på Fastighetsbyrån Sala

Emelie Videll har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Emelie Videll har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Videll har haft 41 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

175 omdömen om Emelie Videll

Sedan starten hos Reco 2019
Bo Birger S
Tärnsjö

Jag är jättenöjd med Emelie, kunnig,snabb och en positiv inställning.

Kerstin F
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Tärnsjö

Engagerad och snabb. Mycket trevlig, glad och peppande. Rekommenderar henne!!

Emma V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Kungsängen

Otroligt trevlig och kunnig mäklare! Rekommenderas starkt!

Hanna M
Möklinta

Jag upplever Emelie som kunnig, engagerad, och genuint intresserad av att genomföra ett bra arbete. Hon har följt mig genom mitt första husköp med en trygg hand.

Mikael P
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Möklinta

Emelie är bland de bättre mäklarna jag haft att göra med. Från första kontakt så kändes det hur tryggt och lugnt som helst. Rak och öppen kommunikation. Snabba svar vid frågor och funderingar.

Josefin L
Bråstaborg

Emelie har varit ett bra stöd under hela processen och har alltid ett trevligt bemötande och bidrar med ett glatt humör.

Hector S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Skuggan

Emelie truly impressed me with her professionalism and expertise during our recent experience. She handled the sale of a property quickly and efficiently, showing not only a deep knowledge of her field but also a real commitment to getting the best results. Throughout the entire process, she was always available to answer questions and offer helpful advice, making everything feel easy and stress-free. Her friendly attitude and genuine approach made a big difference and really set them apart. If you’re looking for a broker...

Tomas T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Skuggan

Mycket trevligt bemötande, väldigt kunnig och hjälpsam.Kan varmt rekommenderas. Mvh.Tomas o Sonja

Linnéa R
Kungsängen

Proffsig och lättsam. Tydlig och rak i kommunikation, rekommenderar !

Ingrid Sandra T
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala

Emelie har varit mycket hjälpsam genom hela processen, från visat intresse till visning, efterföljande frågor och köp. Snabba svar, god dialog med relevanta uppdateringar längst vägen och ett trevligt bemötande!