Klockren mäklare. Allt gick extremt snabbt och smidigt. Hur nöjd som helt!
Emelie Videll
Emelie Videll är mäklare på Fastighetsbyrån Sala
.Emelie Videll har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Emelie Videll har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Videll har haft 10 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
65 omdömen om Emelie Videll
Tack Emil! Klockren säljare :) Tack för ett bra samarbete!
Det har känts väldigt tryggt att haft Emelie som mäklare, proffisionell, hjälpsam och lätt att få tag på vid frågor och funderingar. Rekommenderar varmt!
Hon var trevlig, kunde svara på alla våra frågor om lägenheten. Svarar snabbt på telefon.
En mycket trevlig person/mäklare som kan sin grej. Hjälper till med alla funderingar & frågor man har.
Tack Cristopher :) roligt att du känner så! hälsningar Emelie videll
Väldigt trevlig och kunnig. Bra på att förklara.
Emelie gjorde precis allt för oss i vår lite annorlunda affär, till och med avbröt sin semester några timmar så att vi kunde skriva vårt avtal och låsa affären. En stor eloge är det minsta jag kan ge Emelie :D
Hon är så bra mäklare! Hon förtjänar att bli chef.
Jag kontaktade Emelie för värdering av lägenheten innan jag bestämt mig för att sälja.Jag bestämde då att om jag skulle sälja skulle jag anlita Henne eftersom jag upplevde Henne som kunnig och mycket enkel att prata med. Förväntningarna var att hon skulle sälja lägenheten och hon informerade mig under hela försäljningen och jag tycker att hon verkligen lyckats.Tusen Tack Emelie!
Emelie var tillgänglig utifrån mitt behov, även helger för frågor och funderingar. Vi hade god sms kontakt vilket passade mig utmärkt. Mina förväntningar var att sälja mitt boende och få ut ungefär de jag ville ha vilket konceptet på försäljningen som Emelie föreslog för bästa resultat, vilket var vinnande. Emelie är fantastisk på alla sätt, hon lägger sin själ i försäljningen och ställer upp på både förslag på styling och förbättringsförslag för att få försäljningens bästa resultat. Emelie är lösningafokuserad och tillmötesgående.
Tack snälla Lina! Det var verkligen roligt att hjälpa dig!
Vi blev vänligt och bra bemötta av Emelie. Våran förväntning var att få en snabb försäljning och vägledning, och resultatet blev över förväntan. Vi sålde vår mors lägenhet efter att hon avlidit. Vi var väldigt vilsna men Emelie har stöttat oss så väl under hela processen, vi kan inte önska oss mer av en mäklare. Det känns nästan som att hon blivit en av våra vänner och att hon uppriktigt bryr sig om oss.
Tack Snälla Carin! Det gör jag också! :)