Ingela Nordgren

Ingela Nordgren

Ingela Nordgren är mäklare på Fastighetsbyrån Sala

Ingela Nordgren har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Ingela Nordgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 245 omdömen med ett betyg på 4.8. Ingela Nordgren har haft 46 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

245 omdömen om Ingela Nordgren

Sedan starten hos Reco 2018
Minna-Mari H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ingela Nordgren en del av Fastighetsbyrån Sala
Ängshöjden

Ingela är professionell, tydlig och ödmjuk i sitt bemötande. Hon ser till köparens och säljarens bästa utifrån de förutsättningar som finns. Jag förväntade mig egentligen ingenting av Ingela då jag var i en kris mitt i livet med ändrade familjeförhållanden. Men Ingela fick mig att känna mig trygg i både min husförsäljning och mitt husköp. Kände att hon visade proffessionalitet och medmänsklighet. Kan varmt rekommendera henne!

Sofia K
Ängshöjden

Alltid snabb på att återkoppla. Ställer alltid upp. Trevlig. Sköter allt utmärkt. Finns inget att anmärka på. Hon är en otroligt bra mäklare som jag rekommenderar till alla.

Mille M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ingela Nordgren en del av Fastighetsbyrån Sala
Kungsängen

Snabb och smidig att göra affär med

Lena Å
Centrum

Ett bra bemötande med regelbundna uppdateringar.

Jörgen Å
Centrum

Noggrann och kommunikativ. tydlig!

Lars Johan D
Sålde sitt hus med hjälp av Ingela Nordgren en del av Fastighetsbyrån Sala

Ingela är proffsig, snabb och flexibel.

Isabelle H
Köpte sitt hus med hjälp av Ingela Nordgren en del av Fastighetsbyrån Sala

Proffsig och mycket trevlig. Lätt att få tag på och svarar på frågor. Uppdaterar löpande under processens gång. Väldigt nöjd!

Patrick B
Heby

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Eliane N
Heby

Ingela är en trygg person I sitt bemötande. Hon ger tid, lyssnar och stöttar vid behov. Vi kände oss trygga med henne i hela försäljningsprocessen.

Elin F
Huddunge

Enkel, proffsig och ärlig dialog under hela processen. Kunde inte vara mer nöjd!