Mycket bra bemötande! Vi har haft kontakt med mäklaren tidigare och visste att hon lever upp till våra förväntningar. Mycket proffsig och bra vid försäljningen och vi är mycket nöjda med henne!
Ingela Nordgren
Ingela Nordgren är mäklare på Fastighetsbyrån Sala
.Ingela Nordgren har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Ingela Nordgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.8. Ingela Nordgren har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
233 omdömen om Ingela Nordgren
Hej ! Vi har ett mycket gott intryck av Ingela Nordgren efter den försäljningsprocess vi hittills upplevt ! Ingela är mycket effektiv och har god kännedom om den lokala marknaden som är viktigt vid försäljning av en fastighet. Hon är dessutom mycket bra på att ge återkoppling på de frågor vi haft under försäljningen och gör det utan onödig fördröjning. Så vi kan varmt rekommendera Ingela för någon som söker en bra fastighetsmäklare ! Mvh Östen Hansson
Jag tyckte att man kände sig välkommen av Ingela att kolla runt å var liksom inte påstridig utan lät mig kolla runt i lugn o ro, å hade man nå frågor så hade hon svar på dem
Ingela är en mycket kunnig , påläst mäklare. Hon är lyhörd på kundens krav och önskemål. Dessutom väldigt trevlig. Ingela får av mig högsta betyg
Väldigt trevlig och rutinerad. Tydlig och kan sitt jobb
Lätt att få kontakt med, snabb på svar. Lätt att kommunicera med. Hjälpte oss ordna vår nya bostad snabbt när vi behövde. Riktigt nöjd att ha köpt ett hus som hon förmedlade.
Ingela har uppträtt proffsigt och förtroendegivande. Kan varmt rekommendera henne vid köp och försäljning.
Proffsigt och trevligt bemötande Försäljningen gick över förväntan snabbt Vi kände oss mycket trygga med Ingela som mäklare. Hon kunde svara tydligt och klart på våra funderingar Vi rekommenderar henne å det varmaste
Hon är trevlig och ger ett seriöst intryck.
Ingela har haft ett trevligt bemötande, stundtals varit svår att få tag på.