Johanna Marcusson

Johanna Marcusson

Johanna Marcusson är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå

Johanna Marcusson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Johanna Marcusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Marcusson har haft 28 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-04

41 omdömen om Johanna Marcusson

Sedan starten hos Reco 2024
Katarina D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Marcusson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Norrböle

Johanna är förtroendeingivande och driven. En mäklare i ordets rätta betydelse.

Linnéa K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Marcusson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Anderstorp

Väldigt fint bemötande och god kommunikation. Hon hade tydlig information och erfarenhet att dela mig sig av. Upplevdes insatt i marknaden och gav bra och tydliga råd.

Rikard T
Norrböle

Mycket bra bemötande ifrån Johanna som var engagerad hela vägen. Kul att jobba med proffs!

Olle B
Moröhöjden

Positiv varm och glad känsla, professionell uppföljning och bra förklaring av hur saker går till!

Erika J
Moröhöjden

En gullig tjej som vill kunden väl.

Beatrice B
Moröhöjden

Johanna har varit fantastisk genom hela försäljningsprocessen! Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. En engagerad och kunnig mäklare. Hon var alltid tillgänglig, svarade snabbt på mina frågor och gav tydliga råd. Försäljningen av min bostad på Myntgatan 111 gick smidigt och effektivt tack vare hennes professionalism och driv. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder!

Svar från Johanna Marcusson

Tack, tack tack Bea! Nämen blir så himla glad av dina vänliga ord...! Det har varit en ära att få hjälpa dig och Olle med eran viktiga affär av ert fina hem. Tack för ert förtroende och ett riktigt fint samarbete. Nu börjar ett nytt kapitel på riktigt! Så himla spännande!! På återseende! :) Mvh Johanna

Pär V
Getberget

Hon skötte sig mycket bra vad gäller både bemötande och saklighet, jag är helt nöjd!

Annie B
Moröhöjden

Trevligt bemötande! Gav tydlig och bra information om alla delar i köpet.

Daniel H
Getberget

Supertrevlig och proffsig genom hela processen, från första kontakt till sista signatur. Mån om att tidigt förstå mig som kund och mina behov för att sedan med ett härligt driv hitta bästa möjliga lösning för mig, 5/5!

Svar från Johanna Marcusson

Hej Daniel, Stort tack! En ära att få hjälpa dig hitta din drömlägenhet!🤗🌟 Mvh Johanna

Gayathri B
Ursviken

We are lucky to have her service. She is nice and explained everything to us patiently. As we are new to this process, she was very helpful to us. We wish her the best in the future.