Björn Lindahl

Björn Lindahl

Björn Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs

Björn Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2007-03. Björn Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.7. Björn Lindahl har haft 37 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

292 omdömen om Björn Lindahl

Sedan starten hos Reco 2016
Ausrine B
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Åkers Styckebruk

Mycket nöjd med bemötandet. Lätt att få kontakt med mäklaren, tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderas.

Alexander C
Stadsskogen

Väldigt trevlig, alltid tillgänglig och arbetar med stor passion

Sorin F
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Stadsskogen

Bra kommunikation med mäklaren, engagerad, kunnig och hjälpsam. Någon jag kommer att rekommendera!

Pascal K
Åkers Styckebruk

Bra kontakt,blev smidig affär...

Kristina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Centralt

Trevligt och positivt. Mycket bra hjälp🙏🏽

Stefan W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Centralt

Informativ, serviceinriktad och flexibel.

Annika W
Centralt

Lite stressad, men vi förstår att det är mycket så här års. När vi skulle skriva kontraktet så träffade vi varandra med säljaren på fastighetskontoret. Vi hade 45 minuter då mäklaren skulle vidare privat. Sedan bad han oss ev om vi kunde köra hem säljaren då hon inte hade bil. Det gjorde vi gärna men vi lite underligt tyckte vi nog det var. Vi bor själva i ett annat län. Annars gick allt enligt plan och mäklaren var mycket hjälpsam under budgivningen och hela processen för övrigt

Christopher R
Djupa Skogen

Tillmötesgående och hjälpssam han löste snabbt så vi kunde få komma och kolla på huset på ett bra sätt

Alice G
Djupa Skogen

Väldigt bra mäklare, var noga med att vi skulle få se bostaden innan vi la ett bud och löste allt väldigt snabbt och smidigt

Inger Gunilla F
Sanda

Mycket bra bemötande ur alla aspekter. Tillgänglig! Har lokalkännedom och kan området mycket bra. Seriös och tog reda på allt det vi frågade om. Mycket bra service och stöd i resan till köp av fastighet. Dessutom väldigt trevlig.