Gustav Walther

Gustav Walther

Gustav Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs

Gustav Walther har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Gustav Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.6. Gustav Walther har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

76 omdömen om Gustav Walther

Sedan starten hos Reco 2024
Alexander W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Walther en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Eldsundsviken

Försäljningen av våran lägenhet gick snabbt och smidigt, Gustav guidade oss genom hela processen.

Anna K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Walther en del av Fastighetsbyrån Strängnäs

Mycket tillmötesgående. När jag ställde frågor om boendet så fick jag för det mesta svar på plats och om han inte visste så tog han reda på de åt mig. Hövlig och trevlig. Hittills en bra upplevelse, jag är inte klar ännu med köpet av min nya bostad men hoppas att allt som återstår även ska gå bra i samarbete med mäklaren.

Linda S

En engagerad mäklare som vill hjälpa till att få objektet sålt. Bidrar med tips och råd och lägger tillsammans med dig som kund upp en plan för försäljningen. Tillmötesgående, hjälpsam och alltid trevligt bemötande.

Kate P
Centrala Strängnäs

Jag är inte så van vid bostadsköp, …. Men Gustav guidade mig så bra, enkla ord , Inga konstigheter , blev bra bemött, trevlig .han ringde ofta ,och stötte på , Men det behövde jag, beslutsångest !!!!! Så TACK Gustav

Gun L
Stadsskogen

Gustav är glad o trevlig och verkar ha tålamod! Det har ju inte varit lätt att sälja denna lägenhet! Tycker verkligen att Gustav passar som mäklare!

Caroline E
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Walther en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Åkers Styckebruk

Lugn och vänlig, trygg bemötelse.

Oscar L

Gustav Walther levererade ett mycket bra arbete genom hela säljprocessen. Jag blev bemött på ett professionellt, engagerat och samtidigt personligt sätt. Gustav var alltid tillgänglig när frågor uppstod och såg till att jag som säljare kände mig uppdaterad och delaktig hela vägen, både via telefon och vid personliga möten. I ett mer avvaktande marknadsläge var Gustavs tydliga sätt att förmedla information extra värdefullt. Han skapade tidigt en realistisk förväntansbild och var noggrann med att förklara vad man som säljare...

Daniel J

Professionell, trevlig, och hjälpsam

Karin J

Snabb återkoppling, snabb affär. Trevligt bemötande.

Bert-Olof B

Blev väl bemött av Gustav som var både trevlig och kunnig. Han förstod vad jag önskade få ut av försäljningen och gjorde ett bra jobb.