Mycket bra bemötande av mäklaren, driven och inlyssnande. Trevlig och snabb att återkoppla. Varmt rekommenderad!
Gustav Walther
Gustav Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs
.Gustav Walther har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Gustav Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.7. Gustav Walther har haft 51 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
90 omdömen om Gustav Walther
Ambitiös, alltid nåbar, kommunikativ.
Bra bemött. Gustav är väldigt proffsig. Det jag saknade är att det mest var via sms. Min generation vill prata i telefonen med människor. Annars väldigt nöjd med Gustav trevlig kille. Har bara gott att säga om honom. Dessa åsikter gäller även Kjell. Vänligen Wivi och Kjell.
Gustav är trevlig, kunnig och hjälpsam. Vi fick ett mycket positivt bemötande.
Gustav har varit mycket tillmötesgående och inte velat stressa oss. Det varit bra för oss!. Han har svarat på sms och samtal även utanför arbetid. Lite svårt för oss med de uppgifter som man ska ta ställning till digitalt. Vi är gamla och inte så bekväma med dessa uppgifter. Blir lite svårt då! Lite mer stöd här kanske?? i vår ålder. men vi har ju familjen att rådfråga. Har ju ingen erfarenhet av allt om köp och försäljning. Ny erfaerenhet har vi fått och nu sålt och kontrakt skrivet. Nöjda! Mvh. Irene och Stig lite återstår att klara av ännu. .
Mycket kompetent mäklaren ligger verkligen på är Mycket nöjd med hans jobb
Gustav har har varit omtänksam och haft ett mycket bra bemötande på alla sätt. Han har svarat på dom frågor som jag ställt och gett mig information som jag efterfrågat. Han har hjälpt mig när jag kört fast på ett professionellt sätt. Gustav är duktig på att kommunicera med folk, det visade han på mötet med mig och säljaren. Han lyssnade och berättade det vi frågade om. Tiden för visningen av lägenheten var 20 minuter, lite knappt om tid. Jag är glad för att jag fick Gustav som mäklare.
Underbar kompetent mäklare som haft nära samarbete med oss säljare under hela tiden. Mycket positiv och glad. Rekommenderar starkt.
Trevlig mäklare, smidig och snabb affär.
Mycket nöjd med köpet, allt gick smidigt och bra!