Steven Zettergren
Steven Zettergren är mäklare på Fastighetsbyrån Strömstad
.Steven Zettergren har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Steven Zettergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 158 omdömen med ett betyg på 4.8. Steven Zettergren har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa så många olika människor!
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Hos oss sätter vi kunden först och levererar vår tjänst efter kundens behov. Jag har lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett nätverk i Strömstad. Jag skulle även beskriva mig som kunnig, engagerad, serviceinriktad, tillmötesgående och förtroendeingivande.
Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med familj och vänner, tränar eller åker en sväng i någon av veteranbilarna.
Vad vet vi inte om dig?
Jag är född och uppvuxen i Norge.
2022-03 - 2023-02
158 omdömen om Steven Zettergren
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sin lägenhet med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Lett å få kontakt med, godt oppdatert på eiendommen, og holdt meg bra ajour gjennom prosessen.
köpte sitt hus med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Vi er veldig fornøyd 👍 positivt . Lett å snakke med 👍
Kunnig och vänligt bemötande. Kändes tryggt genom med hela affären. Kan verkligen rekommendera Steven Zettergren.
sålde sitt hus med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Steven er en hyggelig og flink mekler.
Han har solgt et bosted for meg og han har også hjulpet meg
med og kjøpe et.
Mekleren er flink til og forklare hva som står i kontrakten og
formidle.
er veldig fornøyd med Steven Zettergren, og jeg vil gi ham mine beste anbefalinger . -
Lett å ha kontakt med. Kunne området han solgte i. Opplevde han som ærlig.
Jag blev bemött på ett kunnigt och trevligt sätt .
Rekommenderar med det varmaste.
Med vänlig hälsning och en God Jul. -
Träffade Steven redan för 7 år sedan men då var vi inte redo att sälja. Dock gjorde han redan då ett gott intryck, vilket gjorde
Att nu när vi bestämt oss att sälja fastigheten så tänkte vi direkt på Steven.
Han är mycket
Professionell , Serviceinriktad, Förtroendeingivande och är enkel att kommunicera med. -
Han var hyggelig og ga informasjon han hadde tilgjengelig.
Dette er 4 gang vi kjøper Bostad av Steven, og han bør
anbefales. Sympatisk og kunnskapsrik! -
sålde en tomt med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Blev bra bemött av Steven och han är väldigt proffsig och har koll på allt! Man får svar på allt man kan tänkas undra över.