Förväntat att bli väl bemött och få den hjälp som behövs i samband med husförsäljning och husköp. Levde upp till förväntningarna. Oftast lätt att nå via sms. Svarat på alla frågor. Sammanfattningsvis mycket nöjd
Steven Zettergren
Steven Zettergren är mäklare på Fastighetsbyrån Strömstad
.Steven Zettergren har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Steven Zettergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.8. Steven Zettergren har haft 39 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa så många olika människor!
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Hos oss sätter vi kunden först och levererar vår tjänst efter kundens behov. Jag har lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett nätverk i Strömstad. Jag skulle även beskriva mig som kunnig, engagerad, serviceinriktad, tillmötesgående och förtroendeingivande.
Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med familj och vänner, tränar eller åker en sväng i någon av veteranbilarna.
Vad vet vi inte om dig?
Jag är född och uppvuxen i Norge.
2022-09 - 2023-08
170 omdömen om Steven Zettergren
Jätte hjälpsam , duktig och fantastisk
Kjempeflink og kjempehyggelig!
Steven was very clear, open and helpful. He explained everything what I need to know, he was willing to communicate in English ( unlike other guys close Udevalla) and accommodate unusual country of customer. He was flexible regarding time and he was easy to agree with in the process of contract signature. I would recommend him to anybody.
Veldig fornøyd, utrolig hjelpsom. Er alltid tilgjengelig når man trenger å spørre om noe. Vil anbefale Steven Zettergren som megler til alle som ønsker å selge leiligheten sin.
Steven har varit vänlig, tillmötesgaende och kändes trygg att ha vid sin sida .Vi hade bra kommunikation,effektiv och förstaende. Jag kan rekommendera honom varmt. Birgitta Bischoff
Det vil jeg helst slippe å svare på,for hans skyld
Mycket positivt bemötande av Steven när vi var på visning. Han är är lugn och trygg och har glimten i ögat. Steven är en mäklare som vet vad han pratar om. Han är väl förberedd på information om bostaden och kunde svara på samtliga frågor vi hade. Steven var snabb med att återkoppla till oss, både när vi kunde komma på visning och samtal under processen. Vet vi någon som ska sälja sin bostad och frågar oss om tips på mäklare är Steven den vi kommer att rekommendera.
Tipp topp, meget god service og oppfølging hele veien.
Trevlig , kunnig och lyhörd. Ett mycket fint bemötande