Det har vært en fornøyelse å kjøpe hus av Steven Zettergren. Han har levert på alle måter. Kunnskapsrik, ærlig, høflig, hyggelig, veldig gode lokalkunnskaper og selvfølgelig god i norsk. Jeg kan trygt anbefale han til venner og kjente.
Steven Zettergren
Steven Zettergren är mäklare på Fastighetsbyrån Strömstad
.Steven Zettergren har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Steven Zettergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.8. Steven Zettergren har haft 68 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa så många olika människor!
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Hos oss sätter vi kunden först och levererar vår tjänst efter kundens behov. Jag har lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett nätverk i Strömstad. Jag skulle även beskriva mig som kunnig, engagerad, serviceinriktad, tillmötesgående och förtroendeingivande.
Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med familj och vänner, tränar eller åker en sväng i någon av veteranbilarna.
Vad vet vi inte om dig?
Jag är född och uppvuxen i Norge.
2024-05 - 2025-04
249 omdömen om Steven Zettergren
Toppen service og god kommunikasjon! Anbefales på det sterkeste!
Mycket bra bemötta, bra information hela vägen. Kändes tryggt och en proffsigt och trevligt bemötande. Lätt val av mäklare.
Vi er svært fornøyd med Steven Zettergren, han fant frem til en god løsning i for oss som kjøpere. Jeg gir han mine varmeste anbefalinger!
Trevligt bemötande och bra hanterat
Steven är en mycket trevlig professionell mäklare. Vi är mycket mer än nöjda. Vi hittar inte vilka ord vi kan använda för att säga hur nöjda vi är med honom. Han är bäst. Med vänlig hälsning, Cecilia Amoroso o Kurt Ronny Korneliusson.
Professionell lyhörd kunnig hårt arbetande. Löste tre försäljningar/köp så att alla blev nöjda och glada. Mycket lösningsorienterad. Förklarade allt så man kunde hänga med.
Steven är en mycket trevlig och fin mäklare. Vi blev väldigt fint bemötta av honom. Förväntningarna var höga då vi blivit rekommenderade Steven och han levde verkligen upp till våra förväntningar.
Steven gjorde sitt jobb, och det är fantastiskt vad han kan! Mycket nöjd och rekommenderar att använda Steven vid köp och försäljning av hus Otroligt bra och proffesionellt mäklare i Strömstad.
En duktig mäklare som var bra på att ge oss som köpare bra information