Sven-Olof Jacobsson
Sven-Olof Jacobsson är mäklare på Fastighetsbyrån Strömstad
.Sven-Olof Jacobsson har varit registrerad mäklare sedan 1991-01. Sven-Olof Jacobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Sven-Olof Jacobsson har haft 5 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 23 Läs vad Sven-Olof Jacobsson
2020-11-15Verifierad kund
Vi har solgt en hästgård i Strømstad. Eiendomsmegleren Sven-Olof Jacobsson har vært helt enestående. Han har stått på døgnet rundt, ryddet tid til å gi visninger til alle som ville komme utenom den publiserte visningstiden, og fulgt opp med tett telefonkontakt med alle som har vært på visningene. Gården vår ble solgt på mye kortere tid enn forventet, og i en periode der de fleste venter med å selge (senhøst i koronatiden). Så skal du selge eiendom: Ring til Jacobsson, han fixer det!
2020-09-11Verifierad kund
God oppfølging gjennom hele kjøpet.
köpte en tomt med hjälp av Sven-Olof Jacobsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad -
2020-07-01Verifierad kund
En megler som anbefales for alle som søker bostad. Ærlig og profesjonell.
2019-08-14Verifierad kund
Sålt mitt lantställe
Mycket bra bemötandesålde sitt hus med hjälp av Sven-Olof Jacobsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad -
2018-12-10Verifierad kund
småbruk. Veldig positivt. Kom veldig bra overens. Trykt anbefale .
2018-10-30Verifierad kund
Köpt jordbruksfastighet. Trevligt bemötande.
2018-09-12Verifierad kund
Vid försäljning av vår gård har Sven-Olof agerat på ett mycket proffsigt sätt och varit mycket hjälpsam. VI är mycket nöjda med hans sätt att sköta det hela.
2018-05-15Verifierad kund
Kjøpt tomt
God kunnskap
Meget bra respons.
Alltid hyggelig og hjelpsom
Ingen ting å utsette.skrev om Sven-Olof Jacobsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad -
2018-01-24Insamlad av företaget
Bra och kunnig mäklare med god koll på närområdet!
2017-08-17Insamlad av företaget
Superbt, mkt trevlig och framförallt väldigt kunnig Mäklare.
skrev om Sven-Olof Jacobsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad