Fastighetsbyrån Strömstad
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till Fastighetsbyrån och Strömstad! Här på kontoret på Karlsgatan 2 förmedlar vi allt från lägenheter till villor, och vi har koll på hela området runt norra Bohuslän. Vad du än har för frågor kan vi hjälpa till. Vi förmedlar ungefär 300 bostäder per år, så kunskapen finns!
När du anlitar oss för affären får du noggrann marknadsföring, genomtänkta beslut och självklart en flexibel affär. Vi anpassar oss efter våra kunders önskemål och gör det alltid enkelt att byta bostad. Varmt välkommen!
Utmärkelser
554 omdömen om Fastighetsbyrån Strömstad
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Mattsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Bra bemötande. Kändes väldig ärlig och en känsla av att tryggt lämna över försäljningen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Lett å få kontakt med, godt oppdatert på eiendommen, og holdt meg bra ajour gjennom prosessen.
köpte sitt hus med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Vi er veldig fornøyd 👍 positivt . Lett å snakke med 👍
Kunnig och vänligt bemötande. Kändes tryggt genom med hela affären. Kan verkligen rekommendera Steven Zettergren.
Trevlig mäklare som står för det han sagt och sköter bostadsförsäljningen smidigt.
En dyktig megler .følger godt opp
Jag blev väl bemött av Andreas och tycker.
Han uppfyllde mina förväntningar och skötte försäljningen
av min bostad på Diskusgatan 9 väldigt bra. -
Vi tycker att Andreas har skött sitt jobb väldigt bra känts väldigt lugn och trygg förklarat noggrant vad som gäller.
Han har behandlat intressenterna bra.
VI ÄR MYCKE NÖJDA MED HUR FÖRSÄLJNINGEN SKÖTTS.
Mvh
Ulla och Rolf Vilhelmsson -
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Mattsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Andreas är väldigt lätt att ha att göra med. Pedagogisk genomgång av hela köpprocessen och ingen fråga är för dum.
sålde sitt hus med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Steven er en hyggelig og flink mekler.
Han har solgt et bosted for meg og han har også hjulpet meg
med og kjøpe et.
Mekleren er flink til og forklare hva som står i kontrakten og
formidle.
er veldig fornøyd med Steven Zettergren, og jeg vil gi ham mine beste anbefalinger . -
Lett å ha kontakt med. Kunne området han solgte i. Opplevde han som ærlig.
Super smidig och trevligt kontakt.
Både via Mail (då vi bor i Oslo) samt personligen i Strömstad
Andreas upplevde alla förväntningar -
Jag blev bemött på ett kunnigt och trevligt sätt .
Rekommenderar med det varmaste.
Med vänlig hälsning och en God Jul. -
Träffade Steven redan för 7 år sedan men då var vi inte redo att sälja. Dock gjorde han redan då ett gott intryck, vilket gjorde
Att nu när vi bestämt oss att sälja fastigheten så tänkte vi direkt på Steven.
Han är mycket
Professionell , Serviceinriktad, Förtroendeingivande och är enkel att kommunicera med. -
Han var hyggelig og ga informasjon han hadde tilgjengelig.
Dette er 4 gang vi kjøper Bostad av Steven, og han bør
anbefales. Sympatisk og kunnskapsrik! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Mattsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Kunnig om bostaden och bostadsområdet, oerhört trevlig och tillmötesgående i kontakten, hjälpsam i samband med köpet vilket underlättade, väldigt nöjd !
sålde en tomt med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Blev bra bemött av Steven och han är väldigt proffsig och har koll på allt! Man får svar på allt man kan tänkas undra över.
Steven har visat ett bra bemötande och varit en bra medlare mellan oss säljare och köpare.
Han har god kännedom om den lokala marknaden.
Säljprocessen gick smidigt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Qvillby en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Veldig fornøyd. Dyktig og ga alltid rask tilbakemelding på alt vi lurte på
Veldig hyggelig og seriøs megler. Anbefales på det sterkeste.
Steven er en fin og behagelig person å møte i alle anledninger. Han tar seg tid, er forberedt og rolig.
Steven er en mekler vi benytter hver gang vi kjøper eller selger noe, da vi har full tillit til han.
Upplevelsen av salget av Hasshallingevägen 9 var veldig bra. Steven fant en meget hyggelig person som ønsket å kjøpe vår tomt og det har vært en fornøyelse å være kunde hos Steven. -
köpte en tomt med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Felfritt. Allt gick smidigt och bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Qvillby en del av Fastighetsbyrån Strömstad
.Hørt fra andre
.effektivt, snilt og ansvarsfull
.100% fornøyd -
sålde sin lägenhet med hjälp av Steven Zettergren en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Enkel att ha att göra med. En mäklare som vet vad som krävs och vart kunderna finns :)
Blev utmärkt bemött
Mäklaten levde upp till mina förväntningar, Lyhörd, uppmärksam, tagit reda på och svarat på mina frågor.
Min upplevelse vid köpet, är utmärkt -
En hyggelig og imøtekommende megler.
Blev bra bemött av Andreas. Bra kontakt och hjälpsam.
Förklarade allt jättebra och tydligt. En positiv upplevelse ! -
Jättebra mäklare har skött allt perfekt
trevlig ock mycket seriøs mann som du kan lita 100% på.
Ryddig og fin kommunikasjon.
Megleren svarte til forventningene. -
Topp service. God oppfølging. ! Anbefales.
Utmärkt bemötande. Vi hade höga förväntningar och Sofia levde upp till dom. Mycket professionell och hjälpsam när vi var rådvilla. Utomordentligt trevlig och tillmötesgående. Vi kan rekommendera henne alla dagar i veckan.
Veldig bra inntrykk.
Følger opp i prosessen som gir en trygghet for at alt kommer på plass. -
Alt veldig bra😀 ble møtt på en proff måte og avsluttet veldig bra .Er meget fornøyd. Trygve Jacobsen
Imøtekommende, presis og informativ megler som har vært super å samarbeide med i forbindelse med kjøp av ny eiendom.
Hyggelig, seriøs og holder avtaler.
Det kom alltid gode og utfyllende svar når man stilte frägor.
Om jeg skal kjöpe eller selge bolig igjen, vil jeg gjerne bruke Andreas igjen. -
Andreas gjorde en fantastisk jobb.
Lugn & behaglig, aldrig stressad.
Kunnig i sitt yrke.
Kan varmt rekommendera Andreas till framtida säljare. -
Ble møtt av en veldig hyggelig og imøtekommende megler. Hadde vi spørsmål så fant han ut av det! Bare positive ting å si om Andreas Mattson.
Hyggelig, serviceminded med masse erfaring og kompetanse
Very accommodating with a very pleasing personality.
Allt har gått utmärkt, snabba svar och bra bemötande.
Steven är kunnig inom sitt område, har bra dialog med både Lund och säljare för att båda parter ska bli nöjda! Kan starkt rekommendera Steven!
Mycket vänlig och kunnig, som gjorde att vi kände oss trygga av försäljningen.
Vi hade ingen erfarenhet, men Andreas fixade allt.
Kan inte nog berömma denna "kille" då han gjorde mycket för oss så att det inte skulle kännas så jobbigt. Tack Andreas du är guld värd. -
Steven er en sympatisk og dyktig megler.
Han kan anbefales🙂 -
sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Mattsson en del av Fastighetsbyrån Strömstad
Bra bemötande.
Överträffade mina förväntningar, väldigt lättvindigt allting. Andreas var korrekt och punktlig med allt! -
Vi var vänligt bemötta. Han är proffsig, kunnig och flexibel. Han är alltid tillgänglig.
Vi blev bemötta på ett trevligt och proffsigt sätt
Mäklaren var påläst och förberedd -
Andreas gav ett professionellt intryck!
Han var mycket tydlig när han gav oss information.
Punktlig inför våra möten och återkom alltid med utlovad information på överenskommen tid.
Andreas överträffade våra förväntningar. -
Dyktig, kunskapsrik og trivlig.