Maria Johansson

Maria Johansson

Maria Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Sunne

Maria Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Maria Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.4. Maria Johansson har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

165 omdömen om Maria Johansson

Sedan starten hos Reco 2017
Siv K
Köpte en tomt med hjälp av Maria Johansson en del av Fastighetsbyrån Sunne
Centrala Sunne

Glad. Lätt att prata med. Ingen stress.

Ulf J
Sunne

Trevlig att prata med. Hon förklarar bra.

Jane G
Sunne

Maria har alltid visat sina kunskaper och erfarenheter i branschen samt varit personlig i varje kontakt under försäljningen. Stort tack och till slut blev det affär!

Stuart G
Sunne

Maria har alltid uppträtt proffsigt och trevligt, vi rekommenderar byrån överlag där alla har varit behjälpliga med vår försäljning.

Lisa E
Östra Ämtervik

Maria har ett proffsigt och trevligt bemötande. Hon är kunnig och tillgänglig och såg till att vi sålde vårt hus snabbt.

Sophia K
Ransäter

Maria is an excellent real estate agent - very friendly, helpful and quick regarding formalities.

Lina M
Munkfors

Snabb kontakt trots semestertider.

G.C.M V
Ransäter

Vi blev väl bemötta ​​och svaren var snabba, särskilt från assistenten. Helt fantastiskt. Förväntningarna var höga. Efter några mejl fram och tillbaka blev allt tydligare. Även här var rollen som assistent Evelina väldigt enkel. Att skriva under det preliminära köpekontraktet gick lite snabbt, och på grund av de olika språken var det lite knepigt till en början. Efter ett samråd med Maria blev allt tydligare, och det preliminära köpekontraktet undertecknades. Vi fick även eftermarknadssupport (försäkring, bank och energi) från Maria. Tack igen.

Amer E
Sunne

Maria är en duktig mäklare. Hon vet hur hon kan övertyga säljaren och köparen och göra affärern så snabbt som möjligt på ett bra sätt

Mirja M
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Johansson en del av Fastighetsbyrån Sunne

Vänlig, hjälpsam, trygg och kunskapsrik