Trevlig, glad och välinformerade. Förväntningarna var att sälja vår fastighet, trots att det var sent på året. Flertalet visningar på hösten, men lyckades ändå att sälja vårt hus. Påläst och noggran genomgång vid kontrakt skrivningen.
Hugo Jansson
Hugo Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Tierp
.Hugo Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Hugo Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.7. Hugo Jansson har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
45 omdömen om Hugo Jansson
Glad, öppen och vällyssnande. Förväntningarna var att han skulle bistå med att sälja fastigheten och det lyckades han med. Vi känner oss nöjda med hans insatser.
Seriös, saklig och kommunikativ. Mycket nöjd!
Mycket trevlig, hjälpsam och professionell! Hugo hjälpte oss vid köpet av våran första lägenhet och vi hade inte kunnat önskat oss en bättre mäklare!
Duktig och smidig mäklare som inte krånglade till något. Var tillgänglig och hjälpsam under både köp och försäljning.
Vi är mycket nöjda han har meddelat oss hela tiden haft extra visning för intresserade visat intresse för huset. Givit oss råd och tipps vad man kan göra. Varit trevlig att diskutera med. Varit lätt att få tag i vid frågor. Man kände sig omhändertagen. Eftersom vi ej kunnat vara där har han fått sköt det mesta. .
Hugo är tillmötesgående, kunnig och trevlig och hjälpte mig på bästa sätt i mitt köp.
Vi blev väldigt trevligt bemötta från första början. Vi hade Hugo som mäklare på en lägenhet innan vi hittade den rätta också. Och vi tyckte även då att han var glad och trevlig. Då vi inte hade någon erfarenhet sedan tidigare av att köpa bostad så har han hjälpt oss mycket och förklarat hur allt går till. Sedan vid köpet av lägenheten vi bestämde oss för, upplevde vi att han var väldigt hjälpsam, alltid kontaktbar och lätt att prata med.
Mäklare Hugo Jansson är lätt att tycka om. Han inger förtroende och tillit. På ett tydligt sätt har det gått att följa vår husförsäljning och Hugo har på ett professionellt sätt gett råd och tips efter vägen. Från en nöjd kund Inger Luth-Inganäs
Hugo är 100 % professionell och jättetrevlig dessutom! Han är tillgänglig och tar sig tid och svarar tålmodigt på alla frågor. Jag kan varmt rekommendera Hugo!