Hugo är glad och positiv. Bra inställning och har bra energi gentemot säljare samt köpare. Det enda negativa är att han vid två tillfällen var okontaktbar utan att meddela oss. Vilket jag ser som ett störande moment i brinnande försäljning. Alla kan ha förhinder men att meddela detta med ett sms hade förhindrat irritation.
Hugo Jansson
Hugo Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Tierp
.Hugo Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Hugo Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.7. Hugo Jansson har haft 30 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
57 omdömen om Hugo Jansson
Hej Cathrin, tack för omdömet! Jag beklagar den olägliga tajmingen att jag var sjuk under er försäljning men jag tar åt mig av det du säger och ska tänka på det i fortsättningen. Jag hoppas allt känns okej i övrigt och stort tack för förtroendet i affären!
Han var trevlig och lätt att kommunicera med och lyssnade på våra önskningar. Flitig och ambitiös så vi är så nöjda med honom, lysande helt enkelt.
En mycket smidig och trygg process från början till slut. Hugo var alltid tillgänglig, hjälpsam och professionell. Jag är väldigt nöjd.
Extremt kompetent och engagerad mäklare. Upplever att han har mitt bästa som säljare för ögonen och är mån om att en bra affär skall göras, även för köparen. Har även haft enormt tålamod att svara på alla mina frågor som jag haft. Rekommenderas varmhjärtat och du kommer inte bli besviken!
Trevlig effektiv noggrann Bra att ha med och göra
Finns ingen som Hugo, så trevlig och tillmötesgående samtidigt så professionell. Jag har känt mig trygg igenom hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Kan verkligen rekommendera honom som din mäklare.
Mycket trevlig, proffsig och duktig!
Han är en mycket trevlig person.
Vi har blivit bemötta av Hugo Jansson på ett respektfullt och professionellt sätt. Han har varit trevlig, tillmötesgående och serviceminded. Allt har gått smidigt och utan problem.
Väldigt proffsig, personlig och genuin.