Aday Duru

Aday Duru

Aday Duru är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Aday Duru har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Aday Duru har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.8. Aday Duru har haft 34 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

164 omdömen om Aday Duru

Sedan starten hos Reco 2022
Marko M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Aday Duru en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Såfort kontraktet är skrivet blir man ignorerad, han svarar inte på samtal och ringer inte tillbaka

Bratislav B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Aday Duru en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Aday Duru är en proffsig och kompetent mäklare med mycket bra lokalkännedom, han sålde min lägenhet på några dagar bara. Jag rekommenderar varmt Aday, mycket bra mäklare. Kände min trygg hela vägen med honom.

Hamam Y
Rikstens Friluftsstad

Väldigt bra omtänksam mäklare. Som tar hand om sina klienter.

Helena Maria P
Tumba

Då jag träffade mäklaren var han helt ok. Han favoriserade dock . Omöjlig att få tag i per telefon o mail. Jag fick den största hjälpen av en av hans kollegor. Jag önskar jag haft kollegan Fr början. Vänligen, Helena Pettersson

Mahyar S
Tumba

Han är verkligen utmärkt och hans vanlighet samt hjälpsamhet är beundransvärda kvaliteter.

Negin M
Tumba

"Toppenmäklare – Aday på Fastighetsbyrån Tumba! Jag är verkligen nöjd med den service och kunskap som Aday på Fastighetsbyrån Tumba har visat. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Jag rekommenderar varmt Aday och Fastighetsbyrån Tumba till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklartjänst."

Ninos Raana S
Tullinge

Väldigt duktig och erfaren svara på alla mina frågor och svarade alltid snabbt i tid.

Britt-Marie Ö
Tullinge

Andra gången jag får denna enkät Jag tycker han var bra och jag fick den hjälp jag ville. Nu återstår det för mig att hitta en lägenhet

Emilia P
Tumba

Aday levde upp till förväntningarna och kämpade in i det sista för att vi skulle bli så nöjda som möjligt.

Metin Ö
Tumba

Han har bästa service hjälpsam och pålitlig.