Karin Sökare

Karin Sökare

Karin Sökare är mäklare på Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Karin Sökare har varit registrerad mäklare sedan 2001-03. Karin Sökare har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 5.0. Karin Sökare har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

79 omdömen om Karin Sökare

Sedan starten hos Reco 2023
Jan K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Sökare en del av Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Centrala Väsby

Otroligt Professionell och snabb hantering av vår lägenhetsförsäljning. Vi har under hela processen känt starkt stöd och fått ett fint bemötande.

Anniqa K
Centrala Väsby

Proffsig, driven och kunnig! Positiv och lösningsorienterad i de utmaningar vi mött. Vi har känt trygghet och ett stort förtroende i samarbetet.

David L
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Sökare en del av Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Fresta

Flexibel och erfaren mäklare som tog hand om vår försäljning. Kändes tryggt hela vägen då vi både köpte och sålde med Karin. Rekommenderar starkt!

Per C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Sökare en del av Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Centrala Väsby

Mycket bra bemötande. Kunnig och ärlig i kommunikationen. Kändes tryggt att ha Karin med i denna affär

Berhe S
Centrala Väsby

Hon är bra ,förklarade tydligt och beskriv det allt vad kontrakten innehåller. Jah skulle rekommendera henne till min van.

Svar från Karin Sökare

Tack Berhe, känns bra att jag kunde reda ut alla era funderingar. Jag tror och hoppas att ni kommer komma trivas bra i er nya lght.

Solveig A
Ekeby

Hänvisar till mitt tidigare inlägg 2025-09-30. Nu har vi åter fått Karins experthjälp och försäljningen av vår villa har gått i hamn. Vi är oerhört glada och tacksamma för all den hjälp vi fått genom hela processen. Både med att köpa lägenheten samt med vår försäljning. Tack vare Karins proffsiga hantering har vi känt oss väl informerade och trygga i beslut. Hon har väglett oss på ett väldigt kunnigt och omtänksamt sätt. Vi har kunnat fråga om vad som helst och hon har alltid återkopplat på bästa sätt. Trots att vi förstått...

Hans Carl-Otto A
Ekeby

Karin Sökare har med stort engagemang i ärendet att både hitta vår (min och min hustru Solveigs) nya bostad och sälja vår nuvarande bostad, väglett oss igenom hela processen. Vi har känt en sådan bra trygghet från henne och Fastighetsbyrån. Det har varit mycket hög kvalitet rakt igenom i allt som gjorts från Karin Sökare och fortfarande sker vid våra möten och olika steg i båda fastighetsaffärerna. En sådan här stor händelse i livet kan ju vara påfrestande för en själv. Men det kunnande och lugn samt glädje som Karin Sökare...

Svar från Karin Sökare

Är ett stort nöje även för mig att ha kunder som känner sig trygga med mig - samt att skratta ihop:)

Lars-Eric Konrad L
Centrala Väsby

Mycket nöjd, från första mötet tills lägenheten var såld. Jag kan starkt rekommendera Karin Sökare som mäklare.

Karin S och Lars-Eric Konrad L gillar detta
Svar från Karin Sökare

Tack för den fina rekommendationen!

Solveig A

Vi kom i kontakt med Karin genom att vi besökte en annan visningslägenhet. I samband med det önskade vi även en värdering av vår nuvarande bostad, som resulterade i aktuellt köp samt även ett försäljningsuppdrag av vår villa. Det var hon som tipsade oss om aktuell lägenhet då hon visste vad vi önskade. Ibland så stämmer kemin på en gång, vilket det verkligen gjorde med Karin. Karin har ett stort engagemang och driv. Under processen har vi verkligen känt oss trygga. Vi upplever Karin som väldigt kunnig inom branschen...

Karin S gillar detta
Svar från Karin Sökare

Tack Solveig och Hans för fina omdömet, Ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete :)

Hans Carl-Otto A
Centrala Väsby

Vi sågs vid en lägenhetsvisning redan under hösten 2024. Sedan dess har samarbetet fortsatt. En positiv person som med sitt engagemang, sin positivitet och med ett "driv", för processen framåt. Tipset om Hasselbacken 16 kom ju direkt till oss från Karin så det är ju tack vare det tipset vi nu skrivit överlåtelseavtal. Bra råd och information även gällande processen inför försäljningen av våran villa. En mäklare som jag litar på och känner trygghet med. Sedan är ju humor en bra "krydda" vid våra möten. Ser fram emot nästa skede som vi nu är i - försäljningen av våran villa!