Orhan was very professional and explained the house purchase agreement clearly, making the entire process easy to understand. We highly recommend him for his excellent service and support.
Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Utifrån dina behov skräddarsyr vi en helhetstjänst som passar dig. Med god lokalkännedom om Upplands Väsby och starkt engagemang gör vi din viktigaste affär till din bästa affär. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och vårt mål är att vara bäst i landet på att förmedla...
1072 omdömen om Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig och engagerad, tillmötesgående när vi ställde frågor.
Jag vill ge mina allra varmaste rekommendationer till Karin Sökare som mäklare! Trots utmanande förutsättningar mitt i sommaren skötte hon försäljningen snabbt och effektivt. Vi fick ett starkt förtroende för Karin som gav oss goda råd genom hela säljprocessen från marknadsföring och fotografering av vår bostad till slutet med själva försäljningen. Karins långa erfarenhet i branschen märktes genom hennes proffessionalitet och förmåga att skapa trygghet för oss som säljare. Vi är otroligt nöjda och kunde inte fått bättre...
Hon är duktig på sitt arbete och utför sina arbetsuppgifter noggrant och med hög kvalitet. Hon är dessutom vänlig och trevlig, och ger ett mycket gott första intryck när man träffar henne.
Hjälpsam och trevlig. Erfaren fastighetsmäklare
Tack Nabitay, Stort grattis till din nya bostad och jag är glad att jag kunnat vara behjälplig! Du är alltid välkommen tillbaka den dag du vill fortsätta din bostadsresa:)
Hon var duktig och hjälpsam . Jag var nöjd med henne.
Tack Melissa, Det var inte en lätt försäljning men det blev bra till slut och jag är jätteglad att du nu kunnat gå vidare!
Otroligt nöjd med Karin. Från första kontakt när många inte svarade, var Karin den som svarade efter arbetstid och var alltid tillgänglig när det behövdes. Hon skötte hela processen smidigt och proffsigt. Rekommenderar starkt!
Tack Richard för fina omdömet, Har varit ett nöje att vara med på din bostadsresa och det underlättar att göra ett bra jobb när du som säljare följer de råd jag ger;)
Karin har varit jättebra, från första mötet tills färdig försäljning. Hon har under hela resan stöttat oss i alla våra frågeställningar och hjälpt oss att genomföra vår försäljning på bästa sätt.
Tack Anna-Lena och Dan, det var ett nöje att kunna hjälpa er i en tuff marknad att sälja ert hus. Ni underlättade mitt arbete genom att göra ett jättebra jobb med mindre förbättringar och iordningställande av huset inför foto och visningar!
Hjälpen vi fick av Karin Sökare var väldigt bra, både vid försäljningen av vårt radhus och köpet av bostadsrätten. Tillgängligheten när vi hade några frågor var väldigt stor. Jag kan verkligen rekommendera Karin Sökare både vid köp och försäljning.
Tack Gunnar, har varit trevligt att hjälpa er i alla leden av er resa :)
Karin är en väldigt bra mäklare som har både ett professionellt och personligt bemötande. Hon hanterade vår speciella situation på bästa möjliga sätt och hjälpte oss att få bostaden såld snabbt. Hon är duktig på det hon gör och jag skulle varm rekommendera henne till andra personer som är behov av försäljning eller köp.
Tack Terese, Är glad för att jag kunde vara till stor hjälp i er speciella situation och att allt landade så bra!
Vi fick mycket bra hjälp och information av Karin. Hon har varit lätt att få kontakt med på alla sätt. Hon hjälpte oss först med försäljningen av vårt radhus och sedan med köpet av lägenheten på ett bra sätt! Kan varmt rekommendera henne både gällande försäljning och köp. Hälsningar Åsa Färdig Tengblad
Tack Åsa för fina omdömet! Har varit ett nöje att följa och kunnat hjälpa er i alla turer i bostadsaffärerna som även involverade er dotters familj!
Kunnig, trevlig och lyhörd. Mycket nöjd över hur Karin har lotsat oss igenom vägen till att huset har sålts.
Tack Catharina, Ett bra lagarbete som ledde fram till en smidig försäljning:)!
Orhan gjorde ett fantastiskt jobb vid försäljningen av mitt hus. Professionell, tillgänglig och engagerad från start till mål. Mycket nöjd!
Karin was professional, friendly, and very supportive throughout the purchase of our home at Kavallerigatan 77, nb. She always greeted us with a smile, responded quickly to our questions, and provided clear guidance whenever we needed assistance. As first-time buyers, we really appreciated her patience, knowledge, and positive attitude. She made the entire process smooth and easy to understand. We highly recommend Karin to anyone looking to buy or sell a home.
Thank you for your kind review. I am glad I was able to support and help you with your home purchase, especially since it is your first purchase.
Hon är väldigt snäll, hjälpsam och gör sitt arbete på bästa sätt. Jag tycker väldigt mycket om henne och hoppas att hon utvecklas så mycket som möjligt. Jag hoppas också att hon fortsätter på samma sätt i framtiden och får stor framgång.
Tack Mardin för fina omdömet. Jag är väldigt glad för er skull att trots väldigt trög marknad och tuffa förutsättningar fått till en bra köpare av ert hus🙏
Orhan är väldigt transparent, korrekt och tydlig i sin kommunikation och det märks att han har lång erfarenhet av bostadsförsäljning. Vi fick en bra upplevelse och erfarenhet både som köpare och senare även som säljare av vår bostad.
Transparent i kommunikation vilket är förtroendegivande.. Tydlig instruktion vad som behöver göras och vilka steg. Effektiv och snabb hantering.
Lätt att ha att göra med och super hjälpsam!
Bra och känns ärlig i samtal om objekt
Orhan Aydin var mycket professionell och engagerad genom hela processen. Vi blev bemötta på ett trevligt och respektfullt sätt och kände oss trygga i varje steg. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information. Våra förväntningar uppfylldes helt och vi är mycket nöjda med köpet. Rekommenderas varmt!
Jag är väldigt ny på bostadsmarknaden och Karin hjälpte mig förstå allting som berörde köpet
Glad att jag kunde vara ett stöd för dig som förstagångsköpare då jag vet att det finns många funderingar!
Orhan var verkligen engagerad genom hela processen, och vi kände oss trygga med honom som vår mäklare, rekommenderar starkt!
Proffsig och påläst , kan svara på de flesta frågor och svarar telefon även om dagen slutat . Har förståelse och kommer med rekommendationen om man frågar . Kan se helheten! Tack för att du gjorde detta möjligt
Hej Väldigt bra mäklare och professionell. Rekomenderar starkt
Tack Kanita, Nöjet var mitt! Så roligt att du tyckte så mycket om lägenheten och jag är säker på att du kommer trivas!
Vi blev trevligt bemötta och hon har lyssnat på våra idéer och tankar. Eftersom vi säljer inom familjen så var vi osäkra på hur det skulle gå till. Jag tycker att Karin har levt upp till våra förväntningar på hur affären ska lösas. Det har varit lätt att kontakta Karin och ställa våra frågor. Rekommenderar henne varmt!
Tack Åsa för rekommendationen. Kanske ni snart även är köpare:)
Han hittar snabbt köpare och slutför affären snabbt.
Bra ,kunnig och trevlig . Tydligt beskrivande av hela affären. Det kändes tryggt att samarbeta med honom.
Björn är väldigt trevlig, och kunnig i jobb som säljare måste vara väldigt omtyckt. Har man några frågor ställer han alltid upp, jag har mycket gott att säga om honom. Jag har lite erfarenhet av att sälja men jag kan inte tänka mig att det går att göra så mycket mer. Jag kan varmt rekommendera honom till andra, mycket bra val . MVH Sven Erik Johansson. Stort tack till honom.
Hej! Vi är mycket nöjda med fröken Karins arbete. Hon förklarade allt mycket väl för oss och hjälpte alltid till. Det var ett stort nöje för oss att samarbeta med fröken Karin. Vi är mycket tacksamma för hennes fina råd!
Tack Tatiana för fina omdömet. Jag är så glad för er skull och är säker på att ni kommer trivas vl i området!
Allt är väldigt underbart, ansvarsfullt, bra kommunikation, allt är på högsta nivå, tack!
Tack Andrii, Det glädjer mig mycket att fått hjälpa er.
Väsbys bästa mäklare, otroligt proffsig.
Väsbys bästa mäklare Orhan har varit helt fantastisk genom hela processen. Gott bemötande, väldigt driven samt otrolig marknadskännedom i väsby.
En mycket kunnig och proffsig mäklare. Han är dessutom lyhörd och är snabb att återkoppla om man har frågor. Vi kan varmt rekommendera Orhan.
Otroligt professionell hantering vid försäljning av vår lägenhet. Mycket kunnig och erfaren som under hela försäljningsprocessen fått oss att känna oss trygga. Kan varmt rekommendera Karin som mäklare!
Tack för fina omdömet. Extra roligt att det mitt under försäljningsprocessen tillkom en ny liten medlem i familjen. Två stora saker att fira:)
Oscar Stridh är en mycket duktig, punktlig och professionell mäklare som inger stort förtroende från första mötet. Han är engagerad, strukturerad och har en tydlig plan genom hela processen, vilket skapar trygghet både för säljare och köpare. Kommunikation har fungerat utmärkt – han är alltid snabb på att återkoppla, tydlig i sin rådgivning och tar sig tid att förklara varje steg på ett pedagogiskt sätt. Vi upplevde Oscar som lyhörd för våra önskemål samtidigt som han bidrog med värdefulla råd och god marknadskännedom....
Vi har redan tillsammans Bruno Lindstedt o och jag skickat ett omdöme.
Bemötande ? Känns mer som en nära vän och bekant, och som man gärna kontaktar för lite prat. Vi hade ingen erfarenhet av sånt här, och trodde vi skulle få råd och anvisningar. Men Björns engagemang var på en helt annan nivå. Det kändes som om man kunde koppla av, och inte behöva göra , eller oroa sig för något. Blev hela tiden uppdaterad, och han är alltid anträffbar. Långt över förväntan.
Väldigt trevlig och kunnig. Kom med bra tips och idéer men lät mej bestämma.
Orhan Aydin är en person med stor hjärta samt med enastående engagemang och kompetens.
Orhan Aydin får absolut 10 av 10 som är mycket duktig,erfaren,engagerat,äkta,lung och trygg.
Mycket nöjda med mäklaren! Proffsig,trevlig och alltid lätt att få tag på.Allt gick smidigt och kändes tryggt från början till slut. Rekommenderas varmt!
Som förstagångsköpare så har jag inte så mycket erfarenhet av mäklare men Karin var bra, tydlig och hjälpsam.
Jag är väldigt nöjd med Karin Sökare som mäklare. Hon har funnits där hela tiden som en trygg klippa med ett proffessionellt bemötande. Hennes mångåriga erfarenhet framgår tydligt i alla sammanhang. Därför rekommenderar jag henne varmt till andra personer som söker en mäklare. Med vänliga hälsningar Ritva Keitaanniemi
Tack Ritva, Jag är tacksam för att få vara en trygg klippa för dig under processen. Önskar dig en lugn och fin jul!
Hej! Orhan var väldigt trevlig med mycket tålamod. Han är duktig och smart. Jag fick bra hjälp och fint bemötande från honom.
Otroligt Professionell och snabb hantering av vår lägenhetsförsäljning. Vi har under hela processen känt starkt stöd och fått ett fint bemötande.
Blev lite oväntade turer under resans gång och är glad att kunnat hjälpa till!
Bra mäklare. Skötte vår lägenhetsförsäljning smidigt och bra.
Oscar Stridh var en mycket professionell mäklare. Han visade stort engagemang och var alltid tillgänglig när jag behövde hjälp. Han förklarade allt tydligt och gjorde hela processen trygg och smidig. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar honom.
Proffsig, driven och kunnig! Positiv och lösningsorienterad i de utmaningar vi mött. Vi har känt trygghet och ett stort förtroende i samarbetet.
Tack Anniqa! Känns att vi haft ett riktigt bra samarbete som gjort att vi kunnat lösa alla utmaningarna på bästa möjliga sätt. Nu ska vi bara invänta tillträdet och deklarationen.
Det är lätt att jobba med honom.