Mycket bra 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Karin Sökare
Karin Sökare är mäklare på Fastighetsbyrån Upplands Väsby
.Karin Sökare har varit registrerad mäklare sedan 2001-03. Karin Sökare har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Karin Sökare har haft 11 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-08
10 omdömen om Karin Sökare
Tack😊. Många vändor för att få formalian med god man att landa men nu är allt på plats och lägenheten såld. Känns bra att kunnat hjälpt dig och din mor🙏
Karin Sökare är den absolut bästa och mest seriösa mäklaren i hela landet. Hon levererar över förväntan och är seriös i hela hennes process. I hela denna process visar hon ett oerhört stöd och fantastiska finkänslighet och en humor som sprider glädje under hela processen.
Tack Jonas, dom orden värmer🙏. Jag är oerhört tacksam för att aktivt kunna underlätta för människors ofta större förändringar i livet!
Bästa mäklaren jag någonsin haft!
Tack Michael🙏. Är verkligen glad att fått hjälpa er och vara del i er bostadsresa. Ni kommer dessutom flytta in i en av mina favoritbostäder - och då har jag sett många under mina år som mäklare😊
Har både köpt och sålt via Karin och hon fortsätter att överraska! När jag köpte fick jag snabb återkoppling och ett professionellt bemötande! Under min försäljning fick jag en trygg och information upplevelse, dels från Karin som pedagogiskt förklarade alla steg men även Fastighetsbyråns system där du enkelt följer affären. Efter varje visning återkopplade Karin och berättade vilka som närvarade och annan relevant information. Summerat så är jag glad att jag valde Karin, med många års erfarenhet i bagaget och en utomordentlig kunskap av både kommunen/området.
Tack Antonio för fina omdömet och att du verkligen sett och uppskattat mitt arbete men också sett fördelarna som bl.a. Fastighetsbyrån säljcoach har gett dig!
Super härlig kvinna med mycket erfarenhet. Svarar på alla frågor som en säljare kan tänkas ha och kommer även med goda råd inför både sälj och flytt. Väldigt tryggt att ha Karin som mäklare
Tack Sara, det har varit ett sant nöje att fått hjälpa dig med försäljningen!
Hon är den absolut bästa mäklaren jag någonsin varit o kontakt med!
Nu är du ett steg närmare. Varmt lycka till med ditt nya liv och nya hem!
Karin Söker är duktig och bra och pratar alla information man behöver. Klart och tydligt., underbart.
Tack Ahmed, tror du kommer trivas bra i din nya bostad!
Hej Jag hade svårt situation Men Karin Sökare har hjälpar det situationen Jag vill sega hon är bästa
Tack Chinbat, jag är glad att jag kunnat hjälpa er i en svår situation. Önskar er varmt lycka till nu när ni flyttar från Väsby💐
Hon är bästa mäklaren .jag är nöjd henne.
Tack Fatima, jag är väldigt glad att jag kunnat vara till hjälp i alla tuffa turer med din husförsäljning.
Trevlig och serviceminded, har försökt att få till försäljning i en ganska svår marknad. Varit behjälplig med vad vi frågar efter och kan rekommendera henne på alla sätt och vis.