Jag är väldigt nöjd med Karin Sökare som mäklare. Hon har funnits där hela tiden som en trygg klippa med ett proffessionellt bemötande. Hennes mångåriga erfarenhet framgår tydligt i alla sammanhang. Därför rekommenderar jag henne varmt till andra personer som söker en mäklare. Med vänliga hälsningar Ritva Keitaanniemi
Karin Sökare
Karin Sökare är mäklare på Fastighetsbyrån Upplands Väsby
.Karin Sökare har varit registrerad mäklare sedan 2001-03. Karin Sökare har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 5.0. Karin Sökare har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
80 omdömen om Karin Sökare
Tack Ritva, Jag är tacksam för att få vara en trygg klippa för dig under processen. Önskar dig en lugn och fin jul!
Otroligt Professionell och snabb hantering av vår lägenhetsförsäljning. Vi har under hela processen känt starkt stöd och fått ett fint bemötande.
Blev lite oväntade turer under resans gång och är glad att kunnat hjälpa till!
Proffsig, driven och kunnig! Positiv och lösningsorienterad i de utmaningar vi mött. Vi har känt trygghet och ett stort förtroende i samarbetet.
Tack Anniqa! Känns att vi haft ett riktigt bra samarbete som gjort att vi kunnat lösa alla utmaningarna på bästa möjliga sätt. Nu ska vi bara invänta tillträdet och deklarationen.
Flexibel och erfaren mäklare som tog hand om vår försäljning. Kändes tryggt hela vägen då vi både köpte och sålde med Karin. Rekommenderar starkt!
Hej David, Är väldigt glad att få vara med på er bostadsresa där ni både köpt och sålt med mig. Jag är ganska säker på att ni kommer stortrivas i ert nya hus och verkligen göra det till ert - inklusive "grilla in" det :)
Mycket bra bemötande. Kunnig och ärlig i kommunikationen. Kändes tryggt att ha Karin med i denna affär
Tack Per, som köpare är det viktigt att känna sig trygg och jag är glad att du är nöjd med mitt bemötande:)
Hon är bra ,förklarade tydligt och beskriv det allt vad kontrakten innehåller. Jah skulle rekommendera henne till min van.
Tack Berhe, känns bra att jag kunde reda ut alla era funderingar. Jag tror och hoppas att ni kommer komma trivas bra i er nya lght.
Hänvisar till mitt tidigare inlägg 2025-09-30. Nu har vi åter fått Karins experthjälp och försäljningen av vår villa har gått i hamn. Vi är oerhört glada och tacksamma för all den hjälp vi fått genom hela processen. Både med att köpa lägenheten samt med vår försäljning. Tack vare Karins proffsiga hantering har vi känt oss väl informerade och trygga i beslut. Hon har väglett oss på ett väldigt kunnigt och omtänksamt sätt. Vi har kunnat fråga om vad som helst och hon har alltid återkopplat på bästa sätt. Trots att vi förstått...
Karin Sökare har med stort engagemang i ärendet att både hitta vår (min och min hustru Solveigs) nya bostad och sälja vår nuvarande bostad, väglett oss igenom hela processen. Vi har känt en sådan bra trygghet från henne och Fastighetsbyrån. Det har varit mycket hög kvalitet rakt igenom i allt som gjorts från Karin Sökare och fortfarande sker vid våra möten och olika steg i båda fastighetsaffärerna. En sådan här stor händelse i livet kan ju vara påfrestande för en själv. Men det kunnande och lugn samt glädje som Karin Sökare...
Är ett stort nöje även för mig att ha kunder som känner sig trygga med mig - samt att skratta ihop:)
Mycket nöjd, från första mötet tills lägenheten var såld. Jag kan starkt rekommendera Karin Sökare som mäklare.
Tack för den fina rekommendationen!
Vi kom i kontakt med Karin genom att vi besökte en annan visningslägenhet. I samband med det önskade vi även en värdering av vår nuvarande bostad, som resulterade i aktuellt köp samt även ett försäljningsuppdrag av vår villa. Det var hon som tipsade oss om aktuell lägenhet då hon visste vad vi önskade. Ibland så stämmer kemin på en gång, vilket det verkligen gjorde med Karin. Karin har ett stort engagemang och driv. Under processen har vi verkligen känt oss trygga. Vi upplever Karin som väldigt kunnig inom branschen...
Tack Solveig och Hans för fina omdömet, Ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete :)