Orhan är väldigt transparent, korrekt och tydlig i sin kommunikation och det märks att han har lång erfarenhet av bostadsförsäljning. Vi fick en bra upplevelse och erfarenhet både som köpare och senare även som säljare av vår bostad.
Orhan Aydin
Orhan Aydin är mäklare på Fastighetsbyrån Upplands Väsby
.Orhan Aydin har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Orhan Aydin har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 318 omdömen med ett betyg på 4.8. Orhan Aydin har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
318 omdömen om Orhan Aydin
Transparent i kommunikation vilket är förtroendegivande.. Tydlig instruktion vad som behöver göras och vilka steg. Effektiv och snabb hantering.
Lätt att ha att göra med och super hjälpsam!
Bra och känns ärlig i samtal om objekt
Orhan Aydin var mycket professionell och engagerad genom hela processen. Vi blev bemötta på ett trevligt och respektfullt sätt och kände oss trygga i varje steg. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information. Våra förväntningar uppfylldes helt och vi är mycket nöjda med köpet. Rekommenderas varmt!
Orhan var verkligen engagerad genom hela processen, och vi kände oss trygga med honom som vår mäklare, rekommenderar starkt!
Proffsig och påläst , kan svara på de flesta frågor och svarar telefon även om dagen slutat . Har förståelse och kommer med rekommendationen om man frågar . Kan se helheten! Tack för att du gjorde detta möjligt
Han hittar snabbt köpare och slutför affären snabbt.
Väsbys bästa mäklare, otroligt proffsig.
Väsbys bästa mäklare Orhan har varit helt fantastisk genom hela processen. Gott bemötande, väldigt driven samt otrolig marknadskännedom i väsby.