Niklas Hedin

Niklas Hedin

Niklas Hedin är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna

Niklas Hedin har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Niklas Hedin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Hedin har haft 34 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

128 omdömen om Niklas Hedin

Sedan starten hos Reco 2018
Jenny E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Hedin en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Centrum

Niklas är en bra mäklare. Återkopplar fort vilket är bra för båda parter.

Yvonne L
Karby/Brottby

Mycket bra mäklare. Stort förtroende.

Carina F
Norrgården

Nicklas är som jag förstår det en väldigt kunnig mäklare, Han är lugn och saklig och lätt att ha att göra med.i

Anne-Christine C
Brottby

Niklas har varit ett bra stöd för mig då Strömsängen såldes väldigt snabbt. Vi har bara träffats ett par gånger pga av den snabba försäljningen men jag har bara goda erfarenheter av v Niklas.

Karl Axel S
Centrum

Trevlig och hjälpsam. Mån om vårat bästa som säljare.

Björn B
Lindholmen

Gick hårt ut med ett högt försäljningspris. Det knöt an. Annars är Niklas en vanlig människa, ledigt klädd utan en blå kostym och doftade inte pomada.

Gustav L
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Hedin en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Lindholmen

Mycket tydlig och tillmötesgående.

Hillevi H
Ormsta

Vi kände oss helt trygga med Niklas som ledde oss genom hela den komplexa processen att sälja vårt föräldrahem. Han var lyhörd gentemot våra behov och vår tidsplan, besvarade tålmodigt alla våra frågor, hade bra rutiner, gav goda råd som tydde på stor erfarenhet och agerade transparent och alert i samband med budgivningen. Jag skulle absolut anlita Niklas igen.

Anders Fredrik W
Rickeby

Lugn Informativ Kunnig Tillgänglig

Sigrun H
Ormsta

Tydlig kommunikation och ingen stress!