Mycket god lokalkännedom. Försäljningen fick ta den tid jag behövde. Bra värdering
Niklas Hedin
Niklas Hedin är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
.Niklas Hedin har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Niklas Hedin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Hedin har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
104 omdömen om Niklas Hedin
Tack Bosse för ett gott samarbete.
Allt sedan första kontakten med Niklas kände vi oss trygga med valet av både företag och mäklare. Som förstagångssäljare av ett fritidshus fick vi allt stöd vi behövde och med hjälp av Säljcoachen blev det ännu lättare att övervaka processen. Niklas är professionell, har god erfarenhet och har alltid varit tillgänglig och behjälplig när vi behövt svar på olika frågor. Grattis till er andra som väljer honom som er mäklare.
Stort tack för den fina rekommendationen Sussie. Det var kul och ni gav mig goda förutsättningar med ett så väl omhändertaget hus.
En rak och tydlig kommunikation. Realistiskt förväntansskapande Trevligt bemötande Ger inte upp trots svår marknad Bra avslut
Super bra mäklare. Har verkligen inte haft några saker att anmärka på. Rekommenderar!
Professionellt skött och alltid väl bemött. Bra kontakt och info, tips och råd vad som kan vara bra att tänka på. Helnöjd
Bemött på bra sätt och han gjorde ett bra jobb
Mycket trevlig och tillmötesgående. Jättenöjd med bemötande och information om objekt och köp. Rekommenderas!!
Niklas Hedin vår extremt hjälpsam och professionell genom hela försäljningsprocessen av vår lägenhet: värdering och prissättning, beskrivning och marknadsföring, förannonserade och privata visningar, förhandlingar med budgivare för att uppnå ett bre, marknadsmässigt pris. Vårt stora förtroende för Niklas, gjorde att vi gav Niklas en fullmakt att slutföra affären i enlighet med överenskommet kontrakt med köparna. Niklas höll oss kontinuerligt informerade om status av köparintresse, vilket gjorde att vi känt oss trygga genom...
Vid första mötet var Nicklas fåordning. Men han har varit en trevlig och bra medlare fortsättningsvis. Han har varit informativ och utstrålar trygghet.
Fick stort förtroende för Niklas från början. Trygg och kunnig på alla detaljer i en försäljning av ett äldre hus. Kände också att visningarna och bemötandet av spekulanterna var respektfullt och ärligt utan att vara för mycket drivande. Niklas var lojal med både oss säljare och köpare på ett fint sätt. Huset blev sålt på rekordtid trots dåligt säljläge just nu.