Sofie Wiksborg
Sofie Wiksborg är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
.Sofie Wiksborg har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Sofie Wiksborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofie Wiksborg har haft 18 försäljningar sen 2022-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-01 - 2022-12
31 omdömen om Sofie Wiksborg
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Otroligt proffsig och lyhörd mäklare. Har uppfyllt mina krav med råge. Återkopplar hela tiden med vad som händer. Har jobbat stenhårt. 5⭐️
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Mycket trevlig och bra bemötande. Vi fick hjälp och kände oss trygga under hela processen :)
Amazing experience, she is really professional and carring about everything and not intrusive as well. I recommend her a lot !
Lyhörd, engagerad, tillgänglig och snabb kommunikation.
köpte sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Fint bemötande, inkännande och med ett professionellt förhållningssätt!
Upplevde bra kommunikation och snabb återkoppling. -
sålde sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Mkt bra bemötande! Vi har fått den hjälp som vi hade förväntat oss dvs vår mäklare har levt upp till våra förväntningar.
Vi är nöjda med vår upplevelse av mäklaren och hon kämpade hårt för att få vårt hus sålt i dessa tider.
Tack Sofie! -
Vi är mycket nöjda med Sofie! Proffsig, tillmötesgående, hjälpsam och väldigt trevlig mäklare. Hon höll god kontakt genom hela processen och vi blev nöjda med slutpriset, inte den enklaste tiden att sälja men Sofie klarade det galant!
köpte sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Väldigt proffsig och tydlig. Attityd som gjorde det OK att ställa alla typer av frågor, och hon la ingen värdering i vad frågorna var. Mäklarens personliga åsikt ej inblandad, vilket var bra!
Proffsig, lyhörd, trevlig...............
Mycket bra kommunikation med återkoppling och uppdatering genom hela säljorocessen. Kan varmt rekommendera Sofie.