Sofie Wiksborg

Sofie Wiksborg

Sofie Wiksborg är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna

Sofie Wiksborg har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Sofie Wiksborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Wiksborg har haft 47 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

140 omdömen om Sofie Wiksborg

Sedan starten hos Reco 2021
Eva A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Kårsta

Trevlig strukturerad och professionell Sofie har verkligen ansträngt sig för att sälja vårt lilla hus på ett föredömligt sätt.Den bästa mäklaren jag stött på.Jag har sålt ett antal bostäder i mitt 68 åriga liv.

Anna R
Karby/brottby

Väldigt proffsig. Snabb återkoppling, korrekt och trevligt bemötande.

Willi Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Bällstalund

Det var jättebra och allt var tydligt. En underbar upplevelse för mig som förstagångsköpare.

Andreas P
Rosendal

Sofie lyssnade in och fixade allt med vår försäljning. Väldigt duktig på sitt jobb, vi är väldigt nöjda med både köp och sälj av husen 👍🏻

Katrin N
Rosendal

Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete och val av mäklare. Vi hade god kommunikation hela vägen.

Britt-Marie T
Centrum

Trevlig person som det var lätt att få kontakt med. Funderade man över något fick man snabbt svar.

Andreas P
Rosendal

Trevligt bemötande, professionell och mycket bra service genom hela processen. Rekommenderas!

Birgitta W
Ormsta

Det har varit ett rent nöje att samarbeta med Sofie. Vår kontakt har alltigenom varit öppen och konstruktiv. Samtidigt som hon har mycket humor och är lätt att prata med, så släpper hon aldrig sin yrkeskunskap och integritet. Hon har haft svar på alla frågor, och vi har både känt och sett att hon har gjort sitt bästa. Det är riktigt tråkigt att vi inte ska ha tät kontakt framöver!

Hanna G
Uthamra

Engagerad och duktig mäklare.

Louise F
Ormsta

Lyhörd, engagerad och tillgänglig. Sofie är proffsig och varm och omhändertagande. Hon gav oss chansen att titta på huset vi köpte när hon egentligen inte kunde, och stannade längre än hon behövde. Kommunikationen var snabb, enkel och familjär.