Trevliga!. Hjälpsam Aldrig några problem En man på rätt plats 💕👍
Niklas Hedin
Niklas Hedin är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
.Niklas Hedin har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Niklas Hedin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Hedin har haft 33 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
155 omdömen om Niklas Hedin
Snabbt och proffsigt bemötande, enkel och rak kommunatikation.
Niklas Hedin är mäklaren som är en mycket trevlig och vänlig person och dessutom bemästrar sin yrkesroll med ett säkert och stabilt sätt ihop med en mycket gedigen inblick i sina objekt. Han bemöter och utstrålar ett lugn och en trygg genuinitet mot spekulanterna som anländer huller om buller i omgångar men han ser till att alla känner ett lugn och en harmoni vilket medför att man får en bättre fokus till att undersöka och bilda sig en korrekt uppfattning om objektet , som kan komma att bli ens framtida bostad och hem....
Jag är otroligt nöjd med Niklas! Han har varit professionell, engagerad och väldigt kunnig genom hela processen. Niklas har verkligen stenkoll på marknaden, gav trygg vägledning från start till mål och var alltid tillgänglig för frågor och råd. Det märks att han brinner för sitt arbete och verkligen vill sina kunders bästa. Jag kan varmt rekommendera Niklas till alla som söker en pålitlig, kompetent och professionell mäklare!
Tack Niklas för ett fantastiskt jobb med vår försäljning! Snabba svar, bra kommunikation och ett mycket trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Niklas på Fastighetsbyrån.
Nöjd med bemötandet och hjälpen vi har fått.
Med Niklas känner man sig oerhört trygg. Lugn och stabil person.
Jag har fått jättebra bemötande av Niklas. Han är väldigt trevlig och har levt upp till förväntningarna med god marginal. Kan varmt rekommendera Niklas som mäklare , väldigt lugn och lätt att prata med. Jag har gott förtroende för honom . Kändes tryggt att ha honom som mäklare.
Jag tycker att Niklas Hedin har skött sitt uppdrag med den äran. Är jättenöjd.
Trevligt bemötande. Vi upplevde Nicklas som en lugn och sakkunnig person. Tog hand om hela ärendet och slutförde försäljningen på ett tillfredställande sätt. Var behjälplig med vårt nästa köpkontrakt till vår nästa bostad.