Hjälpsam och professionell lätt att ha/ta kontakt med
Niklas Hedin
Niklas Hedin är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
.Niklas Hedin har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Niklas Hedin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Hedin har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
145 omdömen om Niklas Hedin
Niklas är en mycket duktig och trevlig person som gör ett fantastiskt jobb. Mycket nöjd med Niklas som mäklare.
Trevlig mäklare, kommunikativ, lösningsorienterad. Väldigt kunnig och sakenlig.
Vi köpte bostad på Gläntastigen 21 via Niklas Hedin och är väldigt tacksamma för hans insats. Han var tydlig med all information, alltid vänlig på visningen och stöttande när vi stötte på utmaningar med banken. Niklas höll oss löpande uppdaterade om förändringar och nästa steg, vilket gav stor trygghet. Särskilt uppskattat var den digitala visningen (video) – den gjorde att vi fastnade för bostaden och bestämde oss för att komma på den fysiska visningen. Niklas är fantastisk – proffsig, tydlig och alltid tillgänglig....
Trygg och stabil mäklare med god yrkeskunskap och erfarenhet som passade oss som säljare.
Snabb och bra service med bra resultat
Niklas var mycket trevlig i vårt möte. Han förklarade hela processen på ett förståeligt sätt så allt blev tydligt och kändes enkelt.
Mycket professionellt bemötande och riktigt bra service!
Jobbar hårt för att uppnå resultat! Bra kommunikation och definitivt en vi vänder oss till för framtida försäljning!
Tack Robin för de fina orden och för ett gott samarbete.
Professionellt och personligt bemötande som levde upp till förväntningarna som vi hade på mäklaren.