Tobias Eriksson

Tobias Eriksson

Tobias Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna

Tobias Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Tobias Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.8. Tobias Eriksson har haft 24 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2025-11

14 omdömen om Tobias Eriksson

Farzad G
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Eriksson en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Älgeby/brottby

Som köpare var Tobias enkel att ha dialog med, var tydlig och transparent, kommunicerade väl genom processen och såg till att allt sköttes på ett tryggt sätt för alla parter.

Marta L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Eriksson en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Västergården

Tobias är trevlig och artig. Han uppfyllde våra behöv. Han kontaktade konkurrenter när det vad dags att uppdatera dem, dvs när budgivning pågick, men även innan dess.

Love R
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Eriksson en del av Fastighetsbyrån Vallentuna

Väldigt bra kommunikation, nöjd över allt.

Inger Anita N

SKICKLIG pålitlig ,gör allt för nöjda kunder Finns alltid om man har frågor. Ser ock lyssnar på kunden Tar sig tid, lungn ock fin VI är helnöjda ,som fick en så så bra mäklare Vi rekommenderar. TOBIAS ERIKSSON

Andreas J

Superbra kommunikation, enkel att ha att göra med och väldigt professionell genom hela processen.

Karl N

Mycket nöjd han bemötte oss väldigt bra vi kan rekommendera honom

Anna F

Duktig och mycket engagerad i att få till en riktigt bra affär för alla inblandade.

Markus F

Mycket bra och lyhörd mäklare!

Emma C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Eriksson en del av Fastighetsbyrån Vallentuna

Fanns tillgänglig när jag behövde kommunicera.

Robin L

Tydligt, proffsigt och ett engagemang som gjorde att vi kände oss trygga att genomföra husköpet.