Åsa Brihs
Åsa Brihs är mäklare på Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
.Åsa Brihs har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Åsa Brihs har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.9. Åsa Brihs har haft 26 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
113 omdömen om Åsa Brihs
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Åsa har hjälpt oss att sälja vår lägenhet, under hela processen har hon varit väldigt proaktiv, professionell och hållit oss uppdaterade kring vad som händer på ett väldigt bra sätt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Åsa var mycket påläst och kunde svara på näst intill allt vi undrade om. Om det var några oklarheter såg Åsa till att snabbt ta fram den informationen. Från första samtalet till att jag skrev på kontraktet fick fick jag all den hjälp jag kunde önska.
Åsa är lätt att göra med, trevlig och proffsig
Åsa är superduktig, vi kunde inte vart mer nöjda
Nu har jag både sålt och köpt lägenhet med Åsa och jag kan säga att man blir lika bra bemött och känner sig lika trygg i båda situationerna. Efter att jag sålt min lägenhet behövde jag snabbt en ny och Åsa var ett stort stöd i att navigera bland lägenheter och kopplade ihop mig med säljare som kunde tänka sig snabbt tillträde. Genom hela processen har jag känt att jag kan ringa henne när som helst, ställa frågor och vara öppen med mina behov som köpare. En fantastisk mäklare både för köpare och säljare helt enkelt.
Otroligt proffsig mäklare. Ordning och reda, snabb återkoppling i princip allt! Rekommenderar verkligen att ta hjälp av Åsa när ni behöver en proffsig och kunnig mäklare!
Åsa är varm, energifylld och kunnig. Det är alltid lätt att få kontakt och svar på frågor vi har. Toppen!
supertrevlig och lätt att få kontakt med, även på helger. noggrann och professionell på alla sätt. Mäklaren levde upp till alla förväntningar och lite till. Överhuvudtaget en klart positiv erfarenhet av både mäklare och fastighetsbyrån som helhet.
Stort tack för hjälpen Åsa, nu flyttar vi till vår drömbostad till stor del tack vare dig! Allt har funkat jättebra och känts väldigt stabilt och tryggt. Åsa är snabb, hjälpsam och otroligt proffsig!
Åsa är mycket tydlig, trevlig och hjälpsam. Vi är väldigt nöjda.