Christina Molnar

Christina Molnar

Christina Molnar är mäklare på Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

Christina Molnar har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Christina Molnar har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.8. Christina Molnar har haft 18 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

128 omdömen om Christina Molnar

Sedan starten hos Reco 2016
Anita P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Linné

Christina är positiv, engagerad, kunnig, pålitlig, vänlig, tuff i förhandlingar, stöttande och tillgänglig.

Liselott G

Så trevligt bemötande. Inga oklarheter.enkelt att samarbeta med henne

Karin S
Masthugget

Mycket trevlig och professionell mäklare. Alltid tillgänglig och vill ge säljaren bästa möjliga service för en bra och smidig försäljning.

Gustav F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Masthugget

Blev bemött bra av christina och hon var väldigt duktig. Kändes som hon var intresserad av att göra alla parter nöjda. Är nöjd med upplevelsen vid köpet.

Line S
Linné

Lugn, lyhörd och professionell, glad att vi valde Christina som mäklare.

Bo-Josef E
Linné

Kompetent och ger ett lugnt och tryggt intryck. Tack för stödet under vår bostadsaffär

Oskar B
Linné

Vi är så nöjda med Christina! Under hela processen har hennes främsta intresse varit att vi som säljare ska känna oss nöjda, trygga och lyssnade på. Vi skulle rekommendera Christina för alla som ska sälja sin bostad!

Tony B
Linné

Mycket trevligt bemötande. Hjälpsam och tillmötesgående. En mäklare jag mycket väl skulle kunna använda mig av den dagen det blir aktuellt.

Mikael M
Gamla Masthugget

Christina var professionell, vänlig och kunnig. Hon tog sig tid att besvara alla våra frågor, förklarade allt utförligt och om det var en fråga hon inte kunde besvara så var hon tydlig med det. Christina var också flexibel och svarade snabbt. Det kändes tryggt att göra en bostadsaffär med henne. Det kändes som att hon var neutral och såg till både säljaren och köparens intresse.

Thomas A
Gamla Masthugget

Hej Vi har gjort flera bostadsaffärer med Christina, Hon har allt varit mycket hjälpsam och seriös. Kan starkt rekommendera Christina //Thomas