Christina Molnar
Christina Molnar är mäklare på Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
.Christina Molnar har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Christina Molnar har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Christina Molnar har haft 15 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
112 omdömen om Christina Molnar
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Under hela processen har Christina Molnar agerat mycket professionellt och med ett vänligt bemötande. Vi är så klart mycket nöjda med hennes arbete vid försäljningen av vår bostadsrätt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Gav snabb återkoppling vid kontakt, förklarar tydligt och har hög servicenivå.
En toppenmäklare! Svarar alltid när man ringer och är mycket professionell.
Att sälja nu 2023 när marknaden har ändrats kändes nervöst. Men med Christinas positiva attityd, lugn och driv så kändes och gick processen väldigt bra. Christina är lyhörd, tydlig och ärlig och har svar på alla de frågor som uppkommer på vägen. Hon har bra lokalkännedom och en bra känsla för prissättningen. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Christina.
Snabb, påläst och trevlig. Inget att klaga på :)
Christina har en extremt positiv attityd, inget är omöjligt! Hon jobbar hårt och inte en enda gång beklagade hon sig över alla enskilda visningar vi höll, trots att det tar mycket mer tid än att hålla en för flera personer.
Vi har alltid blivit bemötta professionellt och med ett glatt humör, det är tydligt att det var viktigt för henne att vi skulle bli nöjda, med allt från fotografering, visningar till budgivning och försäljning.
Christina var alltid tillgänglig (oavsett om det var jul eller nyår) och svarade alltid snabbt på meddelanden och samtal.
Verkligen toppen, har inget att klaga på och rekommenderar varmt att anlita henne för din bostadsförsäljning! -
Trevlig och pigg mäklare som kunde sitt jobb. Jag blev väl mottagen av Christina.
Hon skötte ditt uppdrag på ett godkänt sätt.
Per Mannberg -
Hemnet. Hon har bra kunskaper och bra idéer med planlösning. Hon är väldigt trevligt och lätt att prata med.
Vi blev väldigt bra bemötta av våran mäklare..
Hon var lugn, otroligt proffsig, inkännande och lyssnade på våra önskemål. -
Tacksam för Christinas hjälp. Hon är helt fantastiskt. Ödmjukt och ärligt. Jag kan varmt rekommendera henne!