Sebastian Arnell

Sebastian Arnell

Sebastian Arnell är mäklare på Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

Sebastian Arnell har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Sebastian Arnell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.8. Sebastian Arnell har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

182 omdömen om Sebastian Arnell

Sedan starten hos Reco 2015
Arash A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Arnell en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Linné

Stort tack till Sebastian som var mäklare för lägenheten som vi köpte. Han guidade oss bra och visade stor förståelse och kom med svar när vi ställde de frågor vi hade. Bra och metodisk vid budgivningen och vi kan varmt rekommendera Sebastian vid köp/sälj av bostadsrätter.

Jakob S
Linné

Sebastian var Mycket professionell som mäklare och hjälpe mig som köpare att svara på alla mina frågor snabbt och enkelt vilket gjorde att jag kände mig trygg i köpet. Han är en mäklare som gör att både köpare och säljare går glada ifrån ett signerat kontrakt, precis som det ska vara!

Bilitis K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Arnell en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Linné

Sebastian har koll! Från början till slutet kunde han rekommendera vad jag/vi borde göra och kom med förslag – utan att jag kände mig att jag hade inget val. Han är en absolut trevlig och vänlig mäklare som alltid hade tid för några snälla ord. Under processen hörde jag även positiva ord om honom från andra. Han var alltid tillgänglig och svarade inom kort tid. Hans team bemötte mig lika vänlig och jag kände mig jämt personlig behandlat. Stor tack!

Alexandra S
Linné

Mycket professionell och duktig på det han gör.

Peter H
Linné

Trevlig, kunnig och hjälpsam samt ringer tillbaka när man har sökt honom!

Eva D
Linné

Sebastian har ett trevligt bemötande, är handlingskraftig och inger tillit och trygghet.

Anette H
Linné

Trevlig och kommunikativ! Bra koll på området.

Harald S
Linné

Det gick över förväntan i alla delar. Snabb och effektiv försäljning.

Magnus J
Linné

Sebastian är lyhörd, positiv, lösningsorienterad och tydlig. Jag hade väldigt lite erfarenhet av bostadsaffärer men fick utmärkt vägledning och stöttning vid både köp och försäljning.

Eva-Lena W
Linné

Mycket kompetent och trevlig. Vi känner oss väl omhändertagna.