Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTenYears
4.9

Fastighetsbyrån har koll på Göteborgs västra centrum och Linné. Vi finns på Fjärde Långgatan 18 och har koll på hela området från Haga till Linnéstaden, Majorna, Masthugget, Klippan, Sandarna och Kungsladugård. Här finns massor av historia och storstadsliv. Vi har alla förutsättningar som krävs för att din bostadsaffär här...

902 omdömen om Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

Sedan starten hos Reco 2015

Kent J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Arnell en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Linné

Trevlig saklig duktig med andra ord, en bra mäklare.

Cecilia W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Eriksson en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Gamla Masthugget

Enkelt och proffesionellt, möjliggör en snabb och säker affär för både säljare och köpare

Christopher L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Arnell en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Linné

Sebastian är trevlig, saklig, ödmjuk och bra. Han inger stort förtroende och lyssnar på dina önskemål. Dessutom är han allt som oftast anträffbar och ställer upp på att besvara alla eventuella frågor, högt som lågt, på ett pedagogiskt och bra sätt. Extra plus till Sebastian att han inte uppfattas som påstridig, utan han är lugn saklig och kompetent. 5 av 5 ! / Christopher & Maja

Isak S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar  en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Linné

Jag fick ett trevligt, professionellt bemötande. Utöver det så var hon hjälpsam och kunde svara på de frågor jag hade.

Li Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Majorna

She is very nice and enthusiastic. She planned very well and seriously.

Pelle S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Majorna

Åsa har från första stund varit otroligt tillmötesgående och uppvisat hög grad av personlig service. Genom hela köpesprocessen har hon varit lättillgänglig och svarat på alla mina frågor och funderingar. Allt har gått väldigt smidigt till, mycket tack vare Åsa.

Anthonya K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar  en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Masthugget

Jätte hjälpsam och trevlig person!

Jacob W
Masthugget

Genom processen har Åsa varit en otroligt flexibel och förstående mäklare som verkligen går det extra steget för att anordna en smidig och lyckad affär. Utöver det utmärkta arbete hon utfört som mäklare har hennes vänlighet och trevlighet genomstrålat.

Lars D
Masthugget

Hon var engagerad och ansträngde sig för att få lägenheten såld. Man märkte att hon var professionell och kunde sitt jobb.

Marie G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Högemark en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Majorna

Arbetade snabbt och gjorde sitt jobb fullt ut!

Felix N
Majorna

Åsa hjälpte till med en smidig affär, och som en förstagångsköpare så kände jag mig trygg.

Tomas G
Majorna

Påläst, tydlig och informativ. Snabb med återkoppling med de frågor som inte kunde besvaras på plats. Ordning och reda helt enkelt, även bra uppföljning efter avslutad affär.

Christer A
Masthugget

Åsa tog sig ann att sälja vår bostad på allra bästa sätt. Efter första mötet där hon berättade om Fastighetsbyrån satte hon igång. Hon visade oss siten och hur man bäst använde den. Hon höll oss hela tiden informerade och uppdaterade om vad som hände. Åsa visade med sin kompetens och lungna sätt att vi kände oss trygga och kunde lita på henne.

Villgott S
Masthugget

Blev väl bemött, trevlig och kunnig. Vi hade ganska låga förväntningar på mäklare på grund av tidigare interaktioner med andra mäklare. 5/5 i betyg

Ivan S
Masthugget

I had a very good experience. Åsa is very responsive and engaged.

Johan Erik August W
Kungsladugård

Anton är tydlig i sin kommunikation och har en bra frisyr.

Philip S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Högemark en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Masthugget

Öppen, rak och engagerad med väldigt bra lokalkännedom, god rådgivning och känsla gjorde samarbetet med Anton exceptionell. Därutöver väldigt trevlig och med gott bemötande. Varm rekommendation för förmedling av din lägenhet

Pontus E
Kungsladugård

Trevlig mäklare. Sålde min lägenhet smidigt och snabbt och till ett bra pris.

Sofia A
Majorna / Sandarna

En väldigt professionell och varm mäklare som verkligen går in för att lära känna sina kunder. och få ut det absolut bästa av affären! Har känt mig otroligt trygg och lugn med Åsa som hela tiden gjort det lilla extra för att få ut det absolut bästa av affären. Rekommenderar henne till alla som vill ha en trivsam resa och har en bild av att de inte gillar mäklare. Åsa kommer du att gilla!

Christian S
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Högemark en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Slottsskogskolonin

Påläst, lyhörd, ödmjuk och trevlig. Har bara bra saker att säga om Anton.

Rozanna S
Majorna / Sandarna

Trevligt bemötande och bra tillgänglighet

Ellen P
Masthugget

Engagerad, hjälpsam och proffsig!

Johanna R
Slottsskogskolonin

Trevlig, lugn och samlad mäklare, förtroendeingivande.

Amelie T
Linné

Proffesionell och erfaren! Mycket trevlig och seriös mäklare!

Carie Anne A
Linné

Förtroendeingivande och ärlig. Jag upplevde det som förväntat, smidigt. Relationen funkade jättebra. Besvarade mina frågar och va alltid tillgänglig. Sammanfattningsvis så va jag väldig trygg med hennes bemötande.

Thomas K
Majorna / Sandarna

Åsa har varit väldigt tillmötesgående efter att vi anmält intresse för lägenheten med snabb respons. Hon har också hållit oss kontinuerligt underrättade under processen. Åsa har med marginal levt upp till våra förväntningar som köpare till Styrsögatan 3A

Ann-Sofie K
Majorna / Sandarna

Trevligt bemötande och engagerad. Hon var behjälplig och försökte lösa problem som vi efterfrågade. Snabb med respons.. Hon tog kontakt med oss så som hon hade lovat. Kan varmt rekommendera henne. Mvh Annsofie

Rachel B
Majorna / Sandarna

Super hjälpsam, snabbt att reagera och jättebra lokalkännedom.

Andreas J
Linné

Väldigt trevligt bemötande och professionell. Svarade på alla frågor och underlättade processen

Johanna K
Linné

Christina är inte bara trevlig och full med energi. Hon är även påläst, kunnig och driven. Hon besvarade alla mina frågor och förklarade mer än gärna hur allt går till så att jag kände mig trygg. Hon är verkligen en toppenmäklare!

Fredric J
Masthugget

Mycket bra bemötande! Anton är en väldigt kunnig och social mäklare som gör sitt yttersta för att man ska vara nöjd som kund.

Olle R
Majorna / Sandarna

Åsa var enkel att komma i kontakt med under hela processen, hon va lyhörd och anpassade allt efter mina behov. Med tanke på marknaden och ränteläget hade jag inte så höga förväntningar att lägenheten skulle säljas så snabbt men Åsa hade visningar för alla potentiella köpare vilket ledde till en bra affär.

Hazem T
Majorna / Sandarna

It was a very easy-going and well-organized process with Åsa! She was well-informed about the apartment and the area. Her availability was remarkable, and she guided the process from signing, to approving, to handling the move-in. I highly recommend Åsa!

Gila E
Linné

Trevlig, kompetent och transparent mäklare som gjort sitt yttersta för att vi skulle få en bra affär. Enkel och direkt kontakt samt gav rimliga förväntningar i en stökig marknad.

Anna W
Majorna

En fantastisk person och en grym mäklare!

Stefan E
Gårda

Kunnig: väl förtrogen med objektet och marknaden; pålitlig: fullföljer alla överenskomna moment; flexibel: ordnade snabb extravisning. Ett rent nöje att samarbeta med Sebastian!

Emma H
Kungsladugård

Åsa har varit jättebra genom hela försäljningsprocessen. Hon har varit informativ, tydlig och supertrevlig vilket varit viktigt för mig. Jag väldigt så nöjd att jag valde henne och rekommenderar andra att göra detsamma!

Daniel J
Majorna / Sandarna

Christina va väldigt flexibel i att ordna visningar och kontraktsskrivning när det passade bra för oss.

Milica B
Majorna / Sandarna

Bra bemötande och snabb återkoppling!

Hanna S

Trevlig, kunnig professionell!

Louise O
Linné

Hela försäljningsprocessen har fungerat perfekt under Sebastians ledning. Från första mötet till såld bostad. Sebastian är mycket seriös, professionell och kunnig, ödmjuk och trygg i sin roll. Vi har jobbat bra som team och Sebastian har varit mycket noggrann med tät dialog, tydlig kommunikation, avstämningar osv genom hela processen. Vi är mer än nöjda med Sebastians utförda upprag och med att vår trivsamma bostad kommer att få en ny ägare inom kort.

Ida G
Linné

Sebastian var supertrevlig!! Blev jättebra bemött och allt gick jättesmidigt.

Jakob O
Linné

Sebastian har på ett enastående sätt bistått oss i försäljningsprocessen. Snabbt, effektivt och professionellt!

Louise O
Linné

En av de smidigaste bostadsaffärerna vi gjort. Åsa är professionell och kunnig, har ett trevligt, lugnt och avslappnad sätt och är väldigt mån om att göra ett riktigt bra jobb, så att båda parter är nöjda!.

Sara G
Linné

Ett mycket trevligt och proffesionellt bemötande som gjorde hela försäljningsprocessen till en positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Åsa Brihs och Fastighetsbyrån till vem som helst. Är supernöjd och tacksam för all hjälp, tillgänglighet, flexibilitet och stöd från Åsa. Bästa mäklaren som jag har haft att göra med!

Carolina M
Majorna

Anton var stöttande från dag ett och har på ett mycket empatiskt sätt lyssnat in mina behov. Han gav en ärlig bild av marknaden och förutsättningar för mig som säljare att ta beslut. Trots en skakig bostadsmarknad så har jag känt mig trygg med Anton hela vägen!

Karl F
Majorna

Överlåtelsen är ju inte slutförd men hittills är jag mycket nöjd.

Bettina P
Linné

Mycket trevligt bemötande av mäklaren . Lyhörd och intresserad duktig på att informera under säljprocessen.. Vi är väldigt nöjda med mäklare Åsa Brihs och kan rekommendera henne.

Karin J
Linné

Wow! Tänk om alla mäklare var så trevliga och så proffsiga! Vänlig, lugn och fick hela affären att kännas personlig. Att det var jag som skulle känna mig nöjd och bekväm. Han är välkommen på inflyttningsfest!

Marcus E
Linné

Tillgänglig, tillmötesgående och allmänt trevlig. Rekommenderas!