En väldigt bra upplevelse där arbetet utfördes utan anmärkning, kommunikationen var tydlig och bemötandet efter var väldigt bra. Kan varmt rekommendera.
Flyttstädning Partner
Flyttstädning Partner är specialiserade på flyttstäd! Vi utför professionell flyttstädning till pressade priser i Stockholm och andra städer runt om i landet. Vi erbjuder dessutom flytthjälp i hela Sverige samt utomlands. Vi följer alltid Mäklarsamfundets checklista för flyttstäd och ser till att din bostad uppfyller de städkrav...
302 omdömen om Flyttstädning Partner
Sedan starten hos Reco 2023
Bokat flyttstäd flertalet gånger och har aldrig varit något problem. Återkommande kund när flyttstäd behövs. Smidig bokning via hemsidan, den uppdaterar och kontaktar via sms när städningen påbörjas samt när det är klart. 10/10
Trevlig personal och ett väl utfört arbete
Det fungerade bra allting med genomgång efteråt
Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag. Redan bokningsprocessen var förvirrande. Portalen gav intrycket av att man skickade en förfrågan, men i själva verket godkände man en bindande bokning direkt utan att först få en tydlig offert eller ett slutpris. Det var inte heller tydligt att bokningen varken gick att avboka eller omboka. Vi kunde inte välja det datum vi önskade, och när bokningen väl var gjord fanns det inget utrymme att ändra eller diskutera datumet. På städdagen dök städpersonalen inte upp på utsatt...
Städningen var undermålig och svårt att få till en ny förbättrad städning. Priset blev även mycket högre än förväntat då det låg ”dolda avgifter”, ex för resa för städarna och att moms inte var inkluderat i offerten.
Väldigt dåligt kommunikation och bemötande.
Jag tror det blev bra allt ihop. Personalen på boendet ni städade har inte klagat. Någon flyttade in i lgh dagen därpå så jag har inget sett. Jag kan tänka mig att anlita er igen. Hälsn Marianne (Inger)
Var tvungen att betala hela beloppet utan Rut avdrag trots att de inte städade min lägenhet. Mycket oseriöst välj annan firma!
Flyttstädningen gick väldigt lätt och smidigt. Snabba svar vid kontakt och köparna var nöjda med städningen vilket ofta inte är fallet. Rekommenderar!
Allt fungerade smidigt och de dök upp i tid och gjorde det som var avtalat.
Mycket smidigt, bra ansvarsfull utförare av jobbet.
Helt ok prisvärd snabbhet BRA! Svår att boka in och för detaljerad vid beställning.
Riktigt smidigt tjänst. Billigt och enkelt
Bokningen var proffesionell. Personlig kontakt via mejl med snabbt svar. Ovanliga städanmärkningar av inflyttad åtgärdades utan krångel. Mycket bra städning
Besiktningen av lägenheten efter flyttstädning gick igenom efter bara några små kompletteringar. Trevlig personal alla jag pratade med!
Kan verka lovande i början, men känner inte till begreppet "kunden har alltid rätt". Debiterade extra för sådant vi inte bett om men tog väldigt lätt på att beställda tjänster inte utförts. Trist paragrafryttarmentalitet. Motsvarade inte förväntningarna.
Hej Bengt Tack för ditt omdöme och tråkigt att du upplever det så. Vi har normala starttider mellan 08:00 - 11:00 och då du hade en sen starttid debiterar vi en mindre avgift för täcka personalens extrakostnader för övertidstillägg. Jag vet inte om det är paragrafryttarmentalitet, men jag tror du nog egentligen förstår att ingen vill eller kan jobba gratis. Du hade gjort tillvalen av källarförråd som personalen missat, denna har vi erbjudit att komma tillbaka åtgärda enligt garantin men är inget du svarat på, så jag förstår...
Absolut inte! Lurar bara på pengar om man avbokar, vi hade kommit överens om 750kr som avboknings avgift fick en faktura på över 5000kr
Hej Mira Vi försöker absolut inte lura någon på pengar. Du har gjort en bokning hos oss som du ville avboka, vi hade dialog kring det och du valde därefter att behålla bokningen. Därefter kontaktade du oss igen och ville avboka men dessvärre var det då för sent. Vi erbjöd oss att byta datum istället, men detta tackade du absolut nej till och därav utgick full pris då vi även har fått full kostnad för din städning av vår underentreprenör. Vi förstår absolut att det känns tråkigt för dig, men eftersom detta även påverkar...
Tydligt intag av städuppdraget i bokningsprocessen med specifikation över olika valbara tilläggstjänster inom uppdraget. Bokning, bekräftelse och leverans var tydliga. Själva städningen var fantastiskt bra utförd. Över förväntan med tanke på prisnivån.
Kanonbra! Tjejerna som utförde arbetet gjorde det toppenbra. Kan verkligen rekommendera er till andra som behöver flyttstädning. Maria Jehrlander
Försökte bryta mot ångerrätten
Hej Axel Vi försöker inte bryta mot ångerrätten eller några lagar. Vi gick t.o.m utanför avtal för din skull för att visa vår medgörlighet och därför känns det ännu tråkigare att du väljer att lämna ett dåligt omdöme om oss istället för att uppskatta det. Vi önska dig en fin dag! Mvh Flyttstädning Partner
Välstädad mycket rent och fräscht
Lätt att beställa, trevliga och tillmötesgående i mailsvar och över telefon. Inga konstigheter utan var inkännande till alla frågor. Resultatet var över förväntan och utan fördröjning eller annat krångel. Rekommenderar varmt deras tjänster.
Mycket nöjd till ett bra pris.
Allt fungerade smidigt och bra.
Rekommenderar starkt, supernöjd med städningen!
Everything was smooth and easy. The cleaning was Perfect, and we couldn't be happier. We will be using the service again
Trevliga och punktliga. Ok flyttstädning, grovjobbet genomfört men med lite missar här och där vilket drar ner helhetsintrycket. Slarvigt avtorkade golv och spegeldörrar. Firman rullade ut kylskåpet för att städa bakom, men rullade inte tillbaka det på sin plats vilket gjorde att en hel del damm och skräp under kylskåpet upptäcktes då kylskåpet rullades tillbaka på sin plats.
Ok med den städning som genomfördes. Allt hanns dock inte med trots att jag städat en hel del detaljer innan. T ex var det 5 fönster där min man fick putsa utsidan för det hanns inte med. Inte städarnas fel utan planeringens. Det känns oseriöst ur planeringssynpunkt. Vid beställning för städning informerades jag om att det skulle komma 4 städare under två dagar, 27 o 28 april eftersom huset är så stort. På fredagen 24 april blev jag uppringd av en man som undrade om städningen kunde börja redan på söndagen eftersom huset...
Jag tyckte det fungerade ypperligt. Killarna som kom var trevliga och städade noggrant. Dom var mycket kompetenta.
Väl bemötande, allting super bra städat,inga klagomål från Sollentuna hem, så vi är så glada att vi valde er! Något som vi tyckte ni kunde haft med var en egen stege, som tur var stod våran kvar som ni fick låna 🥰 Vi kommer säkert att förorda er om någon behöver en flyttstädning!
Lite svårt att kommunicera med de som kom och städade. Städningen var helt okej.
Jättefint noggrant gjort. Kan rekommendera den till andra.
Det var lite krångligt i början men sen var det bra!😊
Super hjälpsam snabb bokning och bra utförd städning.
Trevlig personal, noga. Så NÖJD med allt
Jag hade missat boka flyttstädning och här fick jag hjälp samma dag. Snabba, raka besked om avtal och tid. Väldigt högt tempo vid mötet i lägenheten, men jag fick ändå tydliga val om vad som skulle ingå. Städerskan som gjorde jobbet var trevlig och effektiv och hade med sig all utrustning. Tack!
Snabb respons god kommunikation trevligt bemötande och snabb förmedling
Kundtjänsten var jätte trevliga och flyttstädningen var klanderfri. Kan varmt rekommendera
Kontoret har varit väldigt hjälpsamt i olika situationer och svarat på alla frågor. Deras hemsidas teknik är lite skakig och inte alltid aktuell, men eftersom de har backat upp alla frågor och ändringar är jag väldigt nöjd.
...,..................................................
Lätt att boka och sen bra ordentlig städning!
Effektiva o duktiga killar som städade. Dom pratade engelska men dom gjorde sitt jobb o det va det viktigaste för mig. Dom sa också att jag skulle kontakta dom igen om det är ngt som dom har missat med städningen.
Fick arbetet gjort och såg till att lösa städningen innan utflytt.
Bra service och väl utfört arbete
Fick göra om allt och ni kallar er flyttstädning ha.
Enkla att boka trevlig personal snabb och väldans bra flyttstädning.
Vi köpte en flyttstäd. Vi fick snabb och proffesionell hjälp. Bra utfört arbete.
Fick pris i tfn som inte alls stämde med fakturan. Väldigt dyr mellanhand! Städare kom i smutsig privatbil och moppen var stelfrusen och oren, jag fick säga till om en ren mopp.
Dem fick städa om flera gånger , dem hade knappt dammsugit fläckar på golv osv
Hej Daniel Tack för din recension, men detta stämmer inte riktigt. Då din bostad inte var tömd på städdagen fanns det ytor som inte kunde städas, men ändå kom dom tillbaka 1 gång (inte flera) och rengjorde dessa ytor, trots att garantin egentligen inte skulle täckt detta. Det är tråkigt att du väljer att lämna ett dåligt omdöme när vi ändå ville visa god vilja och komma tillbaka kostnadsfritt för att hålla bästa möjliga service mot dig. Vi önskar dig en trevlig helg! Mvh Flyttstädning Partner