Fonus Långholmsgatan Stockholm

Långholmsgatan 34, 117 33 Stockholm — Visa karta

3.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Fonus Långholmsgatan Stockholm

 • Sanna N

  2018-07-04

  Spontant omdöme
  Sanna N skrev om Fonus Långholmsgatan Stockholm
  Tuulas bemötande var trevligt och professionellt. Hon gick i lugn takt igenom allt vi behövde veta om begravningar och vad Fonus kunde erbjuda. Vi ville ha en liten och enkel begravning och hon försökte inte sälja på oss saker som vi inte ville ha eller behövde. Tydligt kontrakt och kostnadsspecifikation. Tuula ringde dagen före begravningen för att kolla om allt kändes ok och om vi hade några frågor och även ett par dagar efter begravningen för att kolla att vi var nöjda med allt. Vi kände att vi var i trygga händer och begravningen blev precis som vi ville ha den. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Grindstolpens Begravningsbyrå
  4.6 / 5 i betyg — 28 omdömen
  Badge2020
  "En fantastisk liten begravningsbyrå. Så omtänksam., proffsig och RÄTT I TIDEN. Jag rekommenderar den till alla. Deras råd och vägledning hjä"
 • 2014-06-28

  Spontant omdöme
  Ulrika M skrev om Fonus Långholmsgatan Stockholm
  Vi bokade tid till kl14 för att planera en begravning och dök upp på angiven tid. Vid dörren fick vi höra "ni kan vänta här så länge" och vi satte oss ner. Efter 10 minuter hade fortfarande ingen pratat med oss. En i sällskapet gick för att fråga vad som hände och vi fick svaret att den vi skulle träffa satt i telefon. Då reste vi oss och gick.

  Jag har aldrig stött på sådan respektlöshet mot sörjande människor. Att låta dem vänta inför en svår stund utan att ens bry sig om att informera eller be om ursäkt visar på total brist på empati. Läs mer
  Bella A v gillar detta

Bästa Begravningsbyråerna nära Fonus Långholmsgatan Stockholm:

4.9 i betyg av 216 omdömen
Susanne A Susanne A tycker:
“Allt var bra.Begravningsbyrån ...” Läs mer
4.7 i betyg av 186 omdömen
4.6 i betyg av 44 omdömen
4.8 i betyg av 35 omdömen
4.6 i betyg av 413 omdömen
4.9 i betyg av 38 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco