Frakka AB

Stagneliusvägen 47, 112 57 Stockholm — Visa karta

4.5 i betyg av 8 rekommendationer
Frakka är ett konsultföretag som specialiserar sig på rådgivning, upphandling och projektledning av stambyten och andra fastighetsentreprenader. Vi hjälper även våra kunder med besiktningar efter utförda entreprenader. Som oberoende konsulter med lång branscherfarenhet ser vi till att ni får de bästa avtalen med de bästa entreprenörerna.

Att hjälpa kunder med fastighetsentreprenader är något som vi brinner för och vi har som mål att alltid hålla högsta möjliga kvalitet, samt tillämpa miljövänliga och hälsosamma lösningar. På detta sätt försöker vi ta helhetsansvar för våra kunders behov och, där det är möjligt, bygga långsiktiga kundrelationer.

Våra kunder utgörs av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och olika typer av företag.

Läs vad 8 kunder tycker om Frakka AB

 • Magnus E
  Magnus E skrev om Frakka AB
  Konsultation och projektledning vid upphandling samt genomförande av OVK, stambyte samt renovering av fasad, balkonger, tak och el.

  Professionellt bemötande och genomförande. Vana att hantera större projekt och entreprenörer. Framförallt hade vi stor nytta av Frakka i förfrågningsunderlag och upphandling av entreprenad. Rekommenderas varmt.
  gillar detta
 • Jan S
  Jan S skrev om Frakka AB
  Konsult tjänst för stambyte och byte av el i fastighet
  gillar detta
 • Lotta A
  Lotta A skrev om Frakka AB
  Frakka ställde upp som kvalitetsansvarig vid vårt stambyte med mycket kort varsel och de gånger vi hade behov av att kalla in kvalitetsansvarig (en eller ett par gånger) kom man utan dröjsmål. Dokumentationen var till fyllest
  gillar detta
 • Ylva J
  Ylva J skrev om Frakka AB
  Upplever Frakka som ett bolag med mycket hög kompetens och kunnighet när det gäller projektledning i samband med stambyte i fastighet. Företaget har med stor noggrannhet och yrkeskunskap lotsat vår bostadsrättsförening igenom ett stort stambytesprojekt med omfattande förbättringar även inom elektricitet och ventilation. Det har under hela byggtiden varit lätt att få kontakt med företaget i sakfrågor och vi uppskattar den positiva inställningen till att lösa utmaningar som dykt upp längst. vägen.
  gillar detta
 • Roger E
  Roger E skrev om Frakka AB
  Frakka är seriösa, kunniga och mycket pålästa. Frakka användes av oss som konsult under ett stambyte, vi är mer än nöjda med deras arbete. Vi har också använt Frakka med ventilationsarbeten, samt tagit hjälp till besiktning för vår underhållsplan. BRF Hållsätra
  gillar detta
 • Tommy E
  Tommy E skrev om Frakka AB
  Mycket bra med hög kompentens
  gillar detta
 • Lars L
  Lars L skrev om Frakka AB
  Frakka är ett mycket tillförlitligt företag, med kunnig personal, när det gäller att ge support och stöd i byggnadstekniska frågor. Jag har som ordf i min brf och på uppdrag av styrelsen haft samarbete med Frakka under flera år. Jag har bara gott att säga om Frakka
  gillar detta
 • Carin W
  Carin W skrev om Frakka AB
  Styrelsen i BRF Staren 2 i Vasastan , Stockholm har använt Ronnie Kilman och Frakka vid flertal tillfällen.

  Det första uppdraget var att hålla i en upphandling av entreprenörer för lägenhetsbyggnad på vinden i huset.

  Det andra han har hjälpt oss med är besiktningar av balkonger, säkerhetsdörrar och målning av trapphus.

  Dessutom har vi fått hjälp med en energideklaration från Frakka.

  Frakka har varit snabba med återkoppling, bra service och opartiskhet vid besiktningarna.

  Eftersom vi har använt företaget vid flertal tillfällen har vi varit helt nöjda med arbetet.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Stagneliusvägen 47, 112 57 Stockholm
Kategorier