⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi anlitade företaget i samband med vår husrenovering – bland annat för elarbeten i köket, byte av element och uppgradering av elcentralen. Arvid och Johnny gjorde ett fantastiskt jobb! Allt gick smidigt, de var noggranna, pålitliga och hade full koll på allt. Resultatet blev perfekt och vi är supernöjda. Rekommenderas varmt till alla som vill ha proffsigt utfört arbete och riktigt trevlig service!
G Jonassons El AB
8 omdömen om G Jonassons El AB
Snabb kontakt, rimliga priser! Utförde reparation av golvvärme med god service och omtanke kring bygget i helhet. // David
Jag vaknade idag, lördagen före jul i ett totalt strömlöst hus. Jag chansade och ringde upp Gylfi på Jonassons el. Han var otroligt hjälpsam och pedagogisk och guidade mig så vi kunde ringa in elfelet via jordfelsbrytaren. Har även anlitat Gylfi en gång tidigare. Han kom exakt i tid, utförde arbetet snabbt och debiterade en mycket skälig summa. Är så otroligt tacksam. Nu kan jag fira jul i lugn o ro med ljus o värme :-)
Hej Kerstin, Tack för det fina omdömet. Det värmer :). Med vänliga hälsningar
Anlitade dem i maj för en del installationer i vår villafastighet. Elektrikern som kom var totalt okunnig för det arbete vid hade beställt. Han förstörde målningen på en vägg och lämnade ett ofärdigt arbete efter sig. Väldigt svagt av företagsledaren att inte be om ursäkt eller ge avdrag eller kompensation för det helt bedrövliga arbetet som utförts och det extra besvär detta åsamkat oss.
Hej Jan, Vi är ledsna över att du inte var nöjd med vår utförda installation. Vi strävar alltid efter att vårt arbete ska bli så snyggt som möjligt, men ibland blir det inte som vi tänkt eller planerat. Just i ditt fall åtgärdade vi skadan, givetvis utan att debitera er för det arbetet. ARN gjorde dessutom bedömningen att vi handlat rätt i ärendet och att kompensationen var rimlig, vilket gör att vi anser oss ha handlat rätt. Mvh G Jonassons El
När vår elpanna la av kontaktade vi G Jonassons El i Alingsås .Som kom omgående o med kompetent o proffesionell personal som felsökte o införskaffade delar samt utförförde reparationen Samma Dag Fantastisk !!!!!Super nöjda Kommer använda G Jonassons El nästa gång samt kommer att rekommendera firman till vänner./Jörgen i Alingsås
Världsklass Hantverkare som tar stolthet i sin leverans växer inte på träd, men det här ett exempel på företag som håller minst vad de lovar. Har använt de ett par gånger med några år emellan och varit lika nöjd varje gång
Tack för det fina betyget Claes. Vad roligt att du är nöjd. Med vänliga hälsningar
Arbetet utfördes mycket professionellt - snygga lösningar! Bra kommunikation med företaget, skäliga priser. Rekommenderas varmt!
Tack för ett fint omdöme Hanna. Kul att höra att ni är nöjda! Med vänliga hälsningar
Valde detta företag, efter att ha haft flera andra på besök, för att renovera all el i vår fastighet. Förtroendeingivande och mycket proffsigt från början till slut. Snabba, punktliga, flexibla och städade föredömligt efter sig. Rekommenderas absolut!
Tack för ett fint betyg Niklas! Kul att du är nöjd!