Happy Cleaners

Happy Cleaners

happycleaners.se
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen till Happy Cleaners! Vår specialitet är Fönsterputs och lokalvård. Med många års erfarenhet inom städ- och servicebranschen garanterat vi att du som kund får ett jobb utfört med högsta kvalitet. Våra lösningar är bekväma, enkla och snabba. Vi är en städfirma som är aktiva...

275 omdömen om Happy Cleaners

Sedan starten hos Reco 2020

Annika H
Skrev om Happy Cleaners

Bra bemötande, både på tfn och vid personlig kontakt. Snabb återkoppling. Beställde fönsterputsning av två inglasade balkonger. Arbetet utfördes innan veckan var slut. Jättefint resultat av en mycket trevlig kille, Robert Återkommer till våren

Helena A
Skrev om Happy Cleaners

Mycket trevligt och glatt bemötande! Jag är imponerad över det fina resultatet av fönsterputsningen och så fort det gick. Rekommenderar verkligen Happy Cleaners!

Sofie K
Skrev om Happy Cleaners

Jättebra och trevligt företag. Helt nöjd med fönsterputsen och priset.

Josefine C
Skrev om Happy Cleaners

Jättebra bemötande, trevlig personal och skickligt utfört. Gick fort och fönstren skinande rena!

Eva Margaretha O
Skrev om Happy Cleaners

Ojämt. Fönsterputsning supersnabb men tvättade inte karmarna som beställt (annat än några få) och var inte intresserade av att åtgärda (men tog heller inte betalt för det). Städningen i övrigt ojämn, en del bra, men hoppade över annat -städade under vissa skåp, andra inte, hoppade över att städa under vår enda matta , städade inte duschsilen, halva överskåpen som var särskilt beställda osv osv. Började med att diskutera totalytan som beställts så jag fick använda ritningar för att visa att det var helt korrekt.. Kräver...

Viola H
Skrev om Happy Cleaners

Jag är väldigt nöjd och kommer att kontakta er för ytterligare fönsterputsning ,jag kommer att rekommendera er varmt. Vänligen Viola Hedblad. Q

Milka L

Excellent and efficient service

Thomas B
Skrev om Happy Cleaners

En trevlig, effektiv och ytterst professionell fönsterputsare!

Kerstin S
Skrev om Happy Cleaners

Punktliga, bra resultat och trevligt bemötande. Kommer anlita Happy cleaners igen. / Kerstin

Karl P
Skrev om Happy Cleaners

Allt sköttes som det skulle, fönsterputsning i en villa.

Malmström M
Skrev om Happy Cleaners

Anlitade företaget för fönstertvätt. Trevlig personal som kom och tvättade snabbt och fönsterna blev jättefina

Zahra A
Skrev om Happy Cleaners

De är punktliga och professionella. Jätte nöjd med arbetet

Anna T
Skrev om Happy Cleaners

Snabbt, smidigt, glänsande rena fönster!

Annette W
Skrev om Happy Cleaners

Trevligt bemötande Fick rena fönster så nöjd Fönsterputs hittade dem via att googla

Katharina B
Skrev om Happy Cleaners

Proffsiigt, vänligt, trevligt med mycket fina fönster som resultat

Erik E
Skrev om Happy Cleaners

Fönsterputs hus. Snabbt och trevligt svar på förfrågan. Bra pris. Seriös. Kom på utsatt tid. Snabb. Trevlig mot barnen (som fick ta emot då jag var på jobbet). Hundvänlig :-). Superbra resultat. Fönstrena och spröjs blev superfina. Kommer absolut anlita igen. Rekommenderas.

Jenny N
Skrev om Happy Cleaners

Noggrann och trevlig. Är otroligt nöjd. Jag kan varmt rekommendera Happy Cleaners

Therese H
Skrev om Happy Cleaners

Punktlig, trevlig och väldigt serviceinriktad. Fönstren blev toppenfina och på bara 2 timmar var han klar. Kan varmt rekommendera Happy Cleaners

Catarina A
Skrev om Happy Cleaners

Fönsterputs. Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete! Funderar på att anlita dem även till vår flyttstädning.

Bernt O
Skrev om Happy Cleaners

Bra utfört arbete och trevlig personal.

Carl W
Skrev om Happy Cleaners

Snabb återkoppling på mail, fönsterputshjälpen kom på utsatt tid och var både trevlig och duktig. Skinande rena fönster till ett vettigt pris utan krångel!

Annika T
Skrev om Happy Cleaners

Duktig, noggrant och ordning och reda!

Alexandra N
Skrev om Happy Cleaners

Alltid lika nöjd, även denna gång. 12 fönster putsade, perfekt resultat.

Birgitta N
Skrev om Happy Cleaners

Mycket nöjd med fönsterputsningen. Proffsigt och trevligt bemötande.

Sarita Ö
Skrev om Happy Cleaners

Jätte nöjd och fick jätte rena och fina fönster

Jonna W
Skrev om Happy Cleaners

Trevlig personal och mycket fint utfört arbete!

Pia W
Skrev om Happy Cleaners

Fönsterputsning inklusive inglasad balkong Företaget svarade på min förfrågan om tjänst samma dag inom några timmar på ett tydligt sätt. Fönsterputsaren kom i tid med trevligt bemötande och utförde uppdraget systematiskt med ett strålande resultat.

Peter J
Skrev om Happy Cleaners

Mkt bra bemötande och bra kvalité på fönsterputsning.Kommer absolut anlita dom igen.

Gunni S
Skrev om Happy Cleaners

Ett väl utfört arbete av en trevlig och punktlig fönsterputsare.

Joanna R
Skrev om Happy Cleaners

Mycket nöjd med fönsterputsningen, effektiv och proffsig kille som utförde arbetet. Trevlig var han också! Kommer absolut att rekommendera till andra och anlita igen

Tomas J
Skrev om Happy Cleaners

Helt ok väldigt snabb o bra men trycker att det borde vara inklusive fönster karmar

Svar från Happy Cleaners

Hej Tomas. Tack för att du har tagit dig tid att komma med feedback För detta behöver fönsterputsaren ytterligare tid och ingår därför inte i fönsterputsningen. Men självklart kunde du ha lagt till det i din ansökan.Detta är en valfri extra tjänst.Nästa gång kan du lägga till det så fixar vi det.

Knut W
Skrev om Happy Cleaners

Utmärkt på alla sätt. Kom i tid och fönsterna blev rena.

Peter Å
Skrev om Happy Cleaners

Kom i tid Robert var väldigt trevlig.Gjotde ett riktigt bra o proffsigt jobb, vi är riktigt nöjda. Men en sak vi vill ha en skriftlig faktura att betala. Mvh Peter Åkesson o Birgitta Antonsen

Svar från Happy Cleaners

Hej Peter Tack för att du har tagit dig tid att komma med feedback.Du får fakturan via e-post.

Lena T

Fönsterputsning. Bästa ever! Blir snart igen. Rekommendes

Kockly W
Skrev om Happy Cleaners

Så trevliga! Hunden ville bli adopterad, och katten ville inte döda ;-) (Översättning: detta betyder 5 av 5 från djuren) Dessutom rent och snyggt även i hörn man inte direkt ser! Jag är supernöjd!!

Gunilla B
Skrev om Happy Cleaners

Trevligt bemötande vid bokning. Utmärkt rena fönster.

Leif A
Skrev om Happy Cleaners

Bra bemötande från start,Robert kom punktligt och utförde putsningen exemplariskt,dessutom väldigt trevlig ung mansom var en fröjd att se hur han utförde sitt arbete.Uppskatta en sådan arbetskraft han säljer.Vi kommer rekomendera honom till våra vänner

Susanna P
Skrev om Happy Cleaners

Trevligt och snabbt svar vid förfrågan av fönstertvätt. Trevlig och noggrann person som tvättade fönsterna och resultatet blev mycket bra.

Sara Edholm A
Skrev om Happy Cleaners

Super trevlig kille som var här o putsade fönster. Snabb och noggran. Jätte nöjd

Sandra J
Skrev om Happy Cleaners

Snabb kommunikation, trevligt bemötande. Fick tid snabbt. Väl genomförd storstädning och fönsterputs! 👍

Alexandra M
Skrev om Happy Cleaners

Superduktiga! Fönsterna blev skinande rena! Snabbt svar på kundservice. Kort väntetid till att få tjänsten. Mycket nöjd!

Helena G
Skrev om Happy Cleaners

Mina förväntningar var höga, Vi hade ju köpt service av Happy Cleaners förut. Robert kommer, alltid lika artig, trevlig och professionell. Han gör ett noggrant men samtidigt snabbt jobb, lämnar alltid med kommentaren ”- Om Du skulle upptäcka något som Du inte är nöjd med så bara ring, så kommer Vi tillbaka och åtgärdar det!” Glasklart resultat, enkla att kommunicera med, okomplicerade att få RUT-avdrag för. Välkomna tillbaka! Helena, Nacka

Aage S
Skrev om Happy Cleaners

Mycket nöjd med fönsterputsningen. Trevlig person.

Maria F
Skrev om Happy Cleaners

Snabb återkoppling med förslag på tider inom närmsta dagarna. Kom på utsatt tid och lämnade skinande rena fönster efter sig. Perfekt.

Karin M
Skrev om Happy Cleaners

Tredje året i rad och vi är lika nöjda. Enkla att göra upp med, kommer kommer i tid och arbetar snabbt och effektivt, fönstren blir kanon!

Kirokliniken
Skrev om Happy Cleaners

Bra och noggrant, fick tid snabbt!

Maria D
Skrev om Happy Cleaners

Bra resultat och arbetade snabbt.

Angela J
Skrev om Happy Cleaners

Kontakten blev över förväntan. Snabba svar på mail och flexibilitet vid tidsbokningen, när regnväder drog in. Mycket trevlig, kunnig och effektiv fönsterputsare som även gav råd beträffande problem vi har med vissa fönster. Just fakturering. Vi anlitar dem säkert igen och kan rekommendera dem.

Tina A
Skrev om Happy Cleaners

Fönsterputs. Snabbt svar på kundservice. Kort väntetid till att få tjänsten. Trevligt bemötande av fönsterputsaren!! Jätte bra resultat av putsningen! Mycket nöjd!!

Linda M
Skrev om Happy Cleaners

Från början bokning till person som kom och tvättade mina fönster.Allt igenom proffsigt och topp resultat på tvätt av rutor.kommer anlita er igen. Mvh Linda