Emmy E

259 omdömen om Emmy E

Sedan starten hos Reco 2023
Agnetha W
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Emmy är toppen hon lyssnar, tar sig tid att prata om olika lösningar. Jag kan varmt rekommendera Emmy ❤️💐

Isabell W
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Jätte fint bemötande av vårt rätt så blygt barn. Han fick känna, lukta etc innan grejerna (t.ex. balsam) använts och var därför jätte nöjd med besöket och skulle gärna komma igen! Stort tack!

Ann-Ida S
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Duktig, kunnig yrkesmässigt. Socialt mycket kompitent Trevligt bemötande.. Rekomenderas väl.❣️

Catarina B

Superbra! Varit hos eähenne en gång tidigare, lika nöjd då! Hon är kunnig, gav henne en del fria händer då jag har noll koll på hår och jag hade inte kunnat önska mig bättre resultat. Kan verkligen rekommendera henne!

Lena G
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Första besöket på Headlines och fick slumpmässigt val till Emmy. Väldigt trevligt bemötande och engagerad och blev väldigt fint klippt utifrån önskemål.

Ulf M

Trevlig och duktig frisör/👍🙏

Niclas G
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Emmy är verkligen bra och mycket trevlig. Kan varmt rekommendera!

Yvonne H
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Emmy har en fantastisk förmåga att se vad som passar just mig och resultatet blir över vad jag hade förväntan mig, varje gång. Dessutom är hon trevlig. Jag är mycket nöjd.

Brita G
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Jag kände direkt att jag skulle trivas med Emmy, hon är en mycket social person och kan ta på ett mycket bra sätt olika människotyper. Hon är också en mycket duktig frisör. Jag permanentade mig hos henne och ska snart också få färg på håret. Det ser jag fram emot.

Tyra G
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Emmy är duktig och lyhörd. Blir alltid mycket bra