Duktig frisör. Väldigt nöjd med klippningen.
284 omdömen om Emmy E
Väldigt skicklig frisör, med trevlig personlighet. Har klippt mig hos henne under en längre tid nu. Tillsammans har vi finslipat fram en frisyr som passar mig väldigt bra. Är supernöjd!
Vänlig, skicklig och personlig.
Otroligt bra kundservice. Vänlig, lyhörd och otroligt kunnig. Kommer fortsätta gå till henne så länge hon jobbar kvar, byter hon salong så kommer jag gå över dit.
trevlig, duktig både på att klippa, färga och permanenta, kommer med bra råd, glad och positiv.
Bra bemötande, hon lyssnade in mina tankar och förklarade sen hur hon tänkte och vad som kommer funka långsiktigt. Visade på både yrkesglädje och profession.
Återigen jätte fint bemötande. Super trevlig i kontakt och inkluderade vårt barn i beslutsfattandet om frisyren på ett helt naturligt och autentiskt sätt. Resultatet blev precis som önskat och vi är jätte nöjda! Vi skulle utan tvekan komma tillbaka!
Jag fick ett glatt bemötande av Emmy som jag var och klippte mig hos. Så trevlig och kunnig tjej. Jag fick bra tips om hårvård. Rekommenderar🌸
Noggrann, duktig, tillmötesgående.
Jag blev mycket positivt bemött av Emmy vilket motsvarade mina förväntningar. En i det hela positiv upplevelse som jag kan rekomendera. Jag köpte tvättning och klippning.