Hemfrid Uppsala

Hemfrid Uppsala

Ring 0105-55 85 00 www.hemfrid.se
4.0

Att vardagen kan vara fyllt med andra aktiviteter än städning är vi medvetna om. Därför erbjuder vi på Hemfrid regelbunden städning för dig - idag. Med mer flyt i vardagen minskar du stressen och får tid över till annat. Boka städning till fast pris eller testa någon av våra andra tjänster såsom flytthjälp, barnpassning, storstädning,...

40 omdömen om Hemfrid Uppsala

Lars W
Skrev om Hemfrid Uppsala

Varierande kvalitet på städningen. En och samma person som städar har funkat halvdåligt, dessutom ombokningar plus att man inte alls kommit när man skulle komma. Undvik detta företag!

Svar från Hemfrid Uppsala

Hej Lars, Vi beklagar verkligen att vi inte kunde uppfylla dina förväntningar och att du hade en negativ upplevelse med oss. Vi vill gärna höra mer om dina erfarenheter och vad vi kan göra för att rätta till situationen. Vänligen kontakta oss direkt på 010-555 85 00 så att vi kan ta itu med det här direkt. Tack för din feedback och för att du ger oss möjlighet att rätta till våra misstag. Vänliga hälsningar, Johanna på Hemfrid

Mälardalenrent
4.4/5 i betyg av 126 omdömen 4.4 av 126 omdömen
BadgeSixYears

Väldigt nöjd! Rent och fint tyckte båda jag och hyresvärd. Allt gjort i tid och smidiga överlämnar mellan oss.

KATARINA S KATARINA S
Marie Louise A
Skrev om Hemfrid Uppsala

Riktigt dåligt. städpersonalen som kom var arg pga av dåliga instruktioner från chef, och utförde ett dåligt jobb. Vid kontakt med företaget utlovades åtgärd och återkoppling till mig. Väntar fortfarande på återkopplingen tre månader senare. Nu byte jag städbolag.

Svar från Hemfrid Uppsala

Hej Marie Louise, Tack för att du delade din feedback med oss. Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar och att du inte hade den positiva upplevelse som vi strävar efter att leverera till våra kunder. Din feedback betyder mycket för oss och vi vill gärna ha möjlighet att rätta till situationen och förbättra din upplevelse med oss. Vänligen kontakta oss direkt på 010-555 85 00 så att vi kan arbeta tillsammans för att lösa eventuella problem. Vänliga hälsningar, Johanna på Hemfrid

ELIAS T
Skrev om Hemfrid Uppsala

Oseriöst företag vars städare mest sitter av tiden samt snokar på ställen som inte städas.

Svar från Hemfrid Uppsala

Hej Elias, Tack för din feedback. Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar och att du haft en negativ upplevelse med oss. Vi vill gärna höra mer om dina erfarenheter och vad vi kan göra för att rätta till situationen. Vänligen kontakta oss direkt på 010-555 85 00 eller på info@hemfrid.se så att vi kan ta itu med det här direkt. Varma hälsningar, Johanna på Hemfrid

Rozen Clean AB
4.6/5 i betyg av 291 omdömen 4.6 av 291 omdömen
BadgeSevenYears

Köper regelbunden städning. Företagets kundservice är alltid snabba att svara, löser allt på ett smidigt sätt och är trevliga. Kunnig städpe

Viviann K
Skrev om Hemfrid Uppsala

Jag är mycket nöjd med städningen som utförts av Hemfrid. Jag tycker däremot att det är väldigt svårt att komma i kontakt med företaget. Många gånger kommer jag till telefonsvararen och trots att jag lämnar meddelande hör ingen av sig. Då är det lätt att ge upp.

Svar från Hemfrid Uppsala

Hej Viviann, tack för dina fina ord. Vad kul att höra att du är nöjd med Hemfrid! Vill du komma i kontakt med oss, prova att maila info@hemfrid.se om du inte ännu kommit fram på telefon. Tack igen för din feedback. Varma hälsningar, Johanna på Hemfrid

Ulf L
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning av 200 m2 villa 3 timmar varannan vecka. Dessutom brukar vi beställa storstädning och fönsterputs en gång per år. Vi har även vid tillfällen bytt ut städning mot trädgårdsarbete (gräsklippning, ogräsrensning). Alla arbeten har utförts till vår fulla belåtenhet! Dessutom upplever vi både städande och administrativ personal som positiva och lätta att ha att göra med.

Svar från Hemfrid Uppsala

Hej Ulf! Tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar. Din feedback är ovärderlig för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår service. Tack för att du valde Hemfrid och för att du tog dig tid att lämna en recension. Vänliga hälsningar, Johanna på Hemfrid

BVTLER AB
4.8/5 i betyg av 480 omdömen 4.8 av 480 omdömen
BadgeSixYears

Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!

Martina N Martina N
Ann-sofi J
Skrev om Hemfrid Uppsala

Fönsterputs och varannan veckas städning. Bra, flexibla. Ger det lilla extra. Mkt smidig app för avbokning/ombokning.

Jessica H
Skrev om Hemfrid Uppsala

Vi har städning två gånger i månaden. Jag har gett feed back om vår städning i tidigare enkät. Min områdeschef återkopplade direkt till mig och har genast tagit tag i de saker jag skrev hade förbättringspotential. Mycket bra hanterat av er på Hemfrid! Jag har bra förtroende för Hemfrid i Uppsala! Med vänlig hälsning, Jessica

Rent 08 AB
4.7/5 i betyg av 77 omdömen 4.7 av 77 omdömen
BadgeFourYears

Jag är väldigt nöjd med Rent 08. Mycket snabbt och bra bemötande från företaget och framförallt fantastiskt kvalitet på städningen. Rekomme

Anna-karin H
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning varannan vecka Trevligt bemötande Hemfrid levt upp till mina höga förväntningar Endast en städare har inte varit bra och henne fick vi utbytt

Anna B
Skrev om Hemfrid Uppsala

Det underlättar oerhört mycket i vardagen att få hjälp med städningen. Och det är en verklig njutning att komma hem när det är nystädat!

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 1726 omdömen 4.7 av 1726 omdömen
BadgeNineYears

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol

Maria N
Skrev om Hemfrid Uppsala

Jag har städning varannan vecka (5 tim), samt haft ett låsbyte som kom av att en anställd hos er har tappat bort min nyckel. Bemötandet av företaget är alltid vänligt och jag vet att det alltid löser sig. Aldrig krångliga eller besvärliga när det uppstår situationer som är utöver de vanliga. Jag har stora förväntningar och de lever upp till det tycker jag. Lyssnar om jag kommer med kritik men också förmedlar vidare när jag är nöjd.

Linda Å
Skrev om Hemfrid Uppsala

Vi har hemstädning varannan vecka och ibland beställer vi fönsterputsning. Trevligt med hembesök för att de gå igenom vad som ska göras. Jag skulle uppskatta att de göra uppföljningsmöten för att se hur städningen fungerar och om det behövs göras några justeringar. Har alltid blivit bemött av trevliga människor vid kontakt med Hemfrid. Mina förväntningar var att jag skulle få huset städat så som jag ville. Förväntningarna har uppfyllts till stora delar. En trevlig överraskning var att vid ett tillfälle var det en Hemfridare...

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1128 omdömen 4.7 av 1128 omdömen
Badge2023

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon

Rune L
Skrev om Hemfrid Uppsala

Helt ok, beroende på vem som kommer. Anneli är bäst.

Sten H

Vår ordiarie (Elena) är perfekt. Sten H

Städnivå AB
4.6/5 i betyg av 173 omdömen 4.6 av 173 omdömen
BadgeSevenYears

Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!

Claes M
Skrev om Hemfrid Uppsala

Har prenumeration på städ två ggr per månad sedan flera år. Alla kontakter med Hf Ua har varit till belåtenhet. Snabba klara svar på frågor. Dessutom har vi de senaste åren haft samma person som städat hos oss - mycket bra och rent, dessutom trevlig. Förra våren hade vi en fönsterputsare som tvättade otroligt rent. Vi fick en helt ny syn på våra omgivningar som vi då såg kristallklart. Bra service. Vår erfarenhet av Hf Ua låter kanske för bra att vara sant men det är faktiskt så, som vi upplever det.

Daniel S

Städning Alltid jätte bra städat

Carolas Hem & Företagsservice AB
4.9/5 i betyg av 197 omdömen 4.9 av 197 omdömen
BadgeTenYears

All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!

Christina K Christina K
Harriet S
Skrev om Hemfrid Uppsala

Fyra timmars städning var fjärde vecka sedan ca 10-15 år tillbaka. Företaget har numera sedan några år börjat leva upp till mina förväntningar. Vår ”Hemfridare” är vi väldigt nöjda med och hoppas att vi får behålla henne.

Sune L
Skrev om Hemfrid Uppsala

Jag har haft samma omfattning på kontraktet sedan år 2000, dvs. städning tre timmar varannan onsdag. Jag brukar lägga till en storstädning i början av sommaren. Jag har alltid blivit vänligt bemött och har så gott som alltid fått det som förväntas. Kan bara påminna mig ett par tillfällen under snart 19 år då jag haft anledning att klaga. Sammanfattningsvis så är jag nöjd med Hemfrid.

JCS Company AB
4.9/5 i betyg av 80 omdömen 4.9 av 80 omdömen
BadgeFiveYears

3 personer kom punktligt, satte igång direkt. Hade med sig all utrustning inklusive stegar. Tvättade alla fönster och städade ordentligt i h

Carin H
Skrev om Hemfrid Uppsala

Hemstädning 2ggr/mån. Alltid rent och fint när det är klart. Bra service och snabba återkopplingar. Det gillar jag

Carina L
Skrev om Hemfrid Uppsala

Vi har städning varannan vecka och jag är helt nöjd med allt.

SmartaVal AB
4.6/5 i betyg av 85 omdömen 4.6 av 85 omdömen
Badge2021

Trevliga och duktiga, bra resultat nu i flera år som de putsat alla våra fönster i villan. Prisvärt.

Catharina K
Skrev om Hemfrid Uppsala

Total upplevelse - fullgott! Bra bemötande. Ganska snabba svar. Lyhördhet för feedback på städning och städare.

Carl-johan W
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning fyra timmar varannan vecka. Bra bemötande. Professionellt.

Rena Hem Stockholm
3.8/5 i betyg av 173 omdömen 3.8 av 173 omdömen
Badge2021

Vi har alltid blivit väldigt bra bemötta! Rena hem anstränger sig för att du som kund ska vara nöjd! Kan starkt rekomendera dom. Skulle d

Lenka K
Skrev om Hemfrid Uppsala

Regulär städning är en utmärkt tjänst och så länge det är fast personal och man kommunicerar om vad man vill ha. Jag skulle vilja utnyttja kanske flera tjänste, men vissa käns något för dyra, t.ex. strykning. Om jag skulle hinna stryka bara 4 skjortor på 30 min så hade jag inte hunnit med något i mitt liv.

Birgitta A
Skrev om Hemfrid Uppsala

Fönstertvätt Mycket noggrant utfört!

BA Prima Care AB
4.5/5 i betyg av 133 omdömen 4.5 av 133 omdömen
BadgeFiveYears

Inte alls bra. Han är kvalificerad för den tjänst.

Helene B
Skrev om Hemfrid Uppsala

Vi har haft en fantastisk hemfridare i många år, Elena. Hon är värd högsta betyg! Dock stort minus i betyget när vi bokade om en städning i väldigt god tid pga. att den inföll på en helgdag. Då kom ingen till oss, vilket ni uppgav berodde på en dubbelbokning. Ni var inte särskilt tillmötesgående när detta skulle rättas till.

Anne A
Skrev om Hemfrid Uppsala

Pålitlig städleverantör som kommunicerar med mig som kund. Något att förbättra hos de som städar är deras kunskap om sortering av sopor.

Vardagsfrid AB
4.2/5 i betyg av 692 omdömen 4.2 av 692 omdömen
BadgeFiveYears

Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjäl

Jennifer T Jennifer T
Haraldsson Dahlstedt T
Skrev om Hemfrid Uppsala

Fungerar utmärkt , trevligt bemötande och professionellt utförande.

Björn S

Ingen, jag nyttjar hemfrid Västerås

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 414 omdömen 4.6 av 414 omdömen
BadgeFiveYears

Sökte på nätet efter hjlälp och namnet "Hygienteknikerna" fick mig att se vad de kunde erbjuda. Efter ett telefonsamtal med dem bokade jag e

Michael W
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städningen har varit OK men administrationen har varit usel med för många fel i fakturering och registrering av städtimmar i timbanken. Om städerskan var sjuk en vecka så fick vi ändå betal fullt pris utan kompensation i timbanken.

Anders A
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning och fönsterputs. Mycket hjälpsam och trevlig personal. De löste även fönsterputs på svår åtkomliga ytor.

Pribaltika
4.9/5 i betyg av 160 omdömen 4.9 av 160 omdömen

Pålitliga och professionella!

Jonatan W Jonatan W
Ulrika B
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städ varannan vecka. Bra bemötande men det dröjde länge innan vi fick en fast person, som jag hade som krav från början. Städningen haltade i början, nu bra! Kalk på duschväggar i badrum går inte bort med företagets städmedel, så det får jag alltid göra själv.

Emma G
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städ av villa varannan vecka. Oftast bra städat. Märks när det är vikarie. Bra bemötande från kundtjänst och säljare.

Städgiganten AB
4.5/5 i betyg av 467 omdömen 4.5 av 467 omdömen
BadgeTenYears

Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena

Thomas T
Skrev om Hemfrid Uppsala

Punktlighet, god service och ett vänligt bemötande. I den mån någon av Hemfrids produkter börjar ta slut blir jag uppmärksammad på detta så att jag kan beställa nya produkter.

Margareta L
Skrev om Hemfrid Uppsala

Månadsstädning av lägenheten. Blev bra bemött. Städerskan överträffade mina förväntningar.

Birgittas Städ i Stockholm AB
4.8/5 i betyg av 537 omdömen 4.8 av 537 omdömen
Badge2023

Väl bemött av företaget. Förväntningarna uppnås. Mycket gott samarbete med städerskan.

Anders G
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning, fönsterputs Bra, info mote Ja delsvis, en del saker I början som inte blev som vi var överens om, men som på senare tid rättats till Hög personalomsättning ?? vilket är ett minus pga nya personer väldigt ofta som besöker oss. En del kan knappt tala svenska.

Susanne S
Skrev om Hemfrid Uppsala

Trevligt bemötande, och duktiga medarbetare. M

Rebeccas Städ
4.7/5 i betyg av 58 omdömen 4.7 av 58 omdömen
BadgeThreeYears

Månadsstädning snabbt och noga

Stina B
Skrev om Hemfrid Uppsala

Trevlig personal, lätt få kontakt med ansvariga chefer, bra bemötande. Har haft städning i många år. Kvaliteten på städningen är generellt sett mycket bra. Jag gillar att man har kollektivavtal och försöker erbjuda fler heltider för sina anställda.

Sara Å
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning var 14e dag. Bemötandet har varit mkt bra. Städningen är okej, men ibland lite slarvigt utförd. Omdöme blir enbart ok därav. Funderar på att byta.

Städjätten
3.8/5 i betyg av 476 omdömen 3.8 av 476 omdömen
Badge2021

Mycket bra. Lätt att komma i kontakt med kundservice Vi kunde tillsammans lösa oförväntade bekymmer som uppstod under städningen. Glad perso

Märet S
Skrev om Hemfrid Uppsala

Stådning var 14e dag. Den person som städar hos oss gör ett bra jobb och är väldigt trevlig. Kontakten med kundtjänst fungerar bra. Har köpt städning i många år från olika leverantörer, och städningen motsvarar för det mesta mina förväntningar. Man ska ju ha klart för sig som kund att det är skillnad mellan att få det städat och att få det rent överallt.

Johan H
Skrev om Hemfrid Uppsala

Köper städning och är mycket nöjd med både utförandet och bemötandet

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1075 omdömen 4.7 av 1075 omdömen
BadgeTenYears

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Kerstin B
Skrev om Hemfrid Uppsala

Städning och fönstertvätt. Bemötande helt OK. Uppskattar att samma person kommer. Uppskattar arrangemanget kring städningen.