Alla kategorier Heminredning Stockholms län Sollentuna Homestyling Stor Stockholm AB

Homestyling Stor Stockholm AB

Polhemsvägen 18b, 191 34 Sollentuna — Visa karta

4.9 i betyg av 41 rekommendationer
Vi är ett homestylingföretag grundat 2012. Verksamt i huvudsak i Stockholmsområdet. Genom vår flexibilitet och kreativitet har vi som målsättning att överträffa kundens förväntningar! Vi arbetar emot både privat samt företagskunder.

HJÄLP OCH INFO OM HOMESTYLING STOCKHOLM
Har du varken tid eller intresse för att ställa iordning din bostad inför försäljningen? Eller behöver du hjälp med inredningen i din nya bostad? Vi hjälper dig med tips och idéer för Homestyling i ditt nya hem eller Homestaging inför fotografering och visning. Genom att "styla" bostaden kan värdet höjas inför försäljning, och det kan även göra stor skillnad för hur trevlig en ny bostad känns.

Det är lätt att bli hemmablind och det kan vara svårt att se bostadens bästa möjligheter när man bott med rummen möblerade på ett visst sätt. Spekulanter som ser bostaden för första gången har ett helt annat perspektiv och första intrycket är ofta avgörande. Vi erbjuder ett objektivt perspektiv och kunskap om både trender, färger och annat som gör att inredningen känns inbjudande och trevlig.

För mer information om tjänster och priser kontakta oss!

Läs vad 41 kunder tycker om Homestyling Stor Stockholm AB

 • Jeanette J
  Jeanette J skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Homestyling Stockholm har gett en otroligt fint bemötande och fantastiska råd. De är proffesionellt med glimten i ögat. Rekommenderar dem hjärtligt och hoppas på att de utökar sina tjänster i framtiden! Mvh jeanette
  gillar detta
 • Ann
  Ann skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Fantastisk arbete! Gott bemötande och grym serviceanda!
  gillar detta
 • Masoud
  Masoud skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Professionella rakt igenom, lyhörda och levererar snyggt resultat!
  gillar detta
 • Lars E
  Lars E skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Hej. Kan konstatera att de kala väggarna i vår lägenheten gav ett ganska trist intryck även om fotot var hyggligt. Både min bror och jag med resp är överens. Har svårt svårt att förstå förklaringen om färgerna på möblerna och de avskalade väggarna. Valet av de tavlor som ändå sattes upp var sådär. Särskilt affischen över soffan. Lägenheten i samma uppgång som är stylad till försäljning hade mer på väggarna och gav ett trevligt intryck. Vår kändes något stel och för avskalad. Gäller främst vardagsrummet. Sovrummen och kök var bättre stylade. Hälsningar Lars Edborg
  2016-12-19 Homestyling Stor Stockholm svarar Lars E
  Hej Lars! Var tråkigt att höra. Tacksam för feedback och självklart är vi lyhörda av det ni säger. Än finns det tid för justering. Vi hör av oss till er per telefon. Regards Homestyling Sthlm
  gillar detta
 • Jessica K
  Jessica K skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Sharon och Camilla har svept sina trollspön och förvandlat mitt hem till ett modernt dockskåp. Lägenheten känns mycket större och ljusare tack vare deras expertis för hur ljus och material kan samspela för optimal effekt. Jag är supernöjd med resultatet och det fantastiska bemötandet. Sharon är en mycket proffsig men mjuk och inkännande stylist. Jag lovar att du kommer känna dig personligt omhändertagen:)
  gillar detta
 • Filip I
  Filip I skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Så nöjd! Rekommenderar starkt. /Filip, Stockholm
  gillar detta
 • Mia I
  Mia I skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Ni gör ett väldigt bra jobb. Ni kan verkligen få ett rum att lyftas. Och så är jag glad över att jag vann eran tävling med att göra om mitt vardagsrum. Tack!
  Maroon Styling gillar detta
 • Daniel K
  Daniel K skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Jag köpte tjänsten konsultation eftersom jag precis renoverat min lägenhet och det var väldigt kalt och kallt. Konsultationen var mycket givande, det var inte bara tjejernas trevliga och positiva bemötande utan även de tips och råd jag fick. Med enkla medel och en del rekommenderade inköp är mitt hem med varmt och välkomnande. Rekommenderas varmt!
  Maroon Styling gillar detta
 • Michel Ö
  Michel Ö skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Ännu en gång anlitade jag Maroon Styling. Denna gång blev lägenheten såld innan visning. Som tjejerna säger om deras tjänster: "ser det som en investering, inte en kostnad". Min investering på att styla bostaden inför försäljningen visade sig vara välinvesterade pengar. Inte nog med det så får man en energi kick av att anlita tjejerna då de är med i matchen från början! De är proffsiga, taggade, effektiva, flexibla och har en enorm energi och utstrålning och verkar älska det dem gör!

  Kan varmt rekommendera Maroon styling!

  Tack Sharon och Caroline för ännu ett fantastiskt utfört samarbete
  Maroon Styling gillar detta
 • Charlotte G
  Charlotte G skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Igår var Maroon Styling med Sharon hemma hos mig i min fyra. Sharon hjälpte mig att placera om lite möbler, byta plats på inredningsdetaljer och gav mig tips på hur jag får till en tavelvägg. Med enkla grepp och medel blev det ett helt annan känsla i lägenheten! Mycket mer personlig och varm! Helt fantastisk. Är jättenöjd och kan garanterat rekommendera dem. Lotta
  gillar detta
 • Bengt S
  Bengt S skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Sharon svepte in i min torftigt inredda ungkarlslägenhet och lämnade mig efter 1,5 timmes energispudlande konsultation med ett hem redo för både visning och fotografering. Det var inget jag hade trott, att man skulle kunna ändra en lägenhets karaktär så totalt med så enkla medel. Nu ser jag med tillförsikt fram emot min kommande försäljning :-)
  gillar detta
 • Nils R
  Nils R skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Fick mycket bra rådgivning inför försäljning av lägenhet. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Lars L
  Lars L skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Hade besök av en mycket trevlig och kunnig Sharon från Maroon Styling som gav värdefulla tips och råd kring inredningsdetaljer som man ofta inte tänker på. Rekommenderas varmt.
  gillar detta
 • Helene L
  Helene L skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Trevlig, kunnig och energirk personal på Maroon styling! Fick massor av superbra tips även denna gång till kommande försäljning av vår lägenhet (även anlitat företaget till vår förra försäljning). Rekommenderas starkt!
  2016-02-22 Maroon Styling svarar Helene L
  Tack för förtroendet och alla fina ord. Glädjer oss enormt.
  Vi önskar er all lycka med försäljningen.
  gillar detta
 • Nicoleta S
  Nicoleta S skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Kan varmt rekommendera Marjan och Sharon som driver Maroon Styling! Väldigt trevliga och tillmötesgående och gjorde ett bra jobb, som jag önskade och med mycket egen personlig touch som visade sig passa den som köpte lägenheten.
  gillar detta
 • Cecilia A
  Cecilia A skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Vår bostadsrättsförening sålde ut en hyreslägenhet och tog då hjälp av Maroon Styling för att fylla den tomma lägenheten med möbler. Det krävdes lite övertalning från min sida för att få alla i styrelsen att gå med på att möblera den. Men ååååh så fint det blev, och lägenheten såldes för bra mycket mer än någon hade kunnat tro. Jag är övertygad om att det mycket var tack vare den fina stylingen! Marjan och Sharon gjorde ett fantastiskt jobb och hela processen gick hur smidigt som helst. Dessutom är de otroligt trevliga tjejer! Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Chathrine L
  Chathrine L skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Proffsiga och tillmötesgående!
  gillar detta
 • Mohammand M
  Mohammand M skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Jag anlitade företaget för styling av en lägenhet och det gick mycket bra Marjan tog hand om att och jag är mycke nöjd
  gillar detta
 • Felipe L
  Felipe L skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Jag har anlitat Maroon Styling flertal gånger och är extrem nöjd! Jag rekommenderar de starkt och jag kommer fortsätta att anlita de.
  gillar detta
 • Masoud K
  Masoud K skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Professionellt, vänligt och mycket bra bemötande.
  Punkligt och bra genomfört uppdrag.
  gillar detta
 • Calle S
  Calle S skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Mycket duktiga och proffsiga att anlita.
  gillar detta
 • Ulf C
  Ulf C skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon Stylings två medarbetare visade upp stor kreativitet och mycket god smak vad gällde att "styla" vårt hus i Danderyd inför försäljningen. Vi upplevde att det var en god investering att utnyttja deras tjänster! Det var inte billigt men lönsamt...
  gillar detta
 • Andreas L
  Andreas L skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Mycket trevligt och professionellt bemötande. Snabb och effektiv hantering av våra hus.
  Vi är mycket nöjda med stylingen av huset.
  gillar detta
 • Jenny H
  Jenny H skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon Styling var väldigt professionella, vårt hus såg helt fantastiskt ut när de var klara. Vi använde en halv styling, dvs de använde både en del av våra möbler och deras. Allt såg super ut. Vi är helt säkra på att tack vare deras jobb fick vi minst ett par hundra tusen extra när vi sålde. Kan inte annat än rekommendera alla att göra det inför sin försäljning.
  gillar detta
 • Kerstin G
  Kerstin G skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Fick hjälp av Maroon Styling inför min lägenhetsförsäljning en sk halvstyling. Blev fantastiskt nöjd med resultatet....nästan så jag övervägde om jag skulle sälja min lägenhet. Både Sharon och Marjan var professionella, smidiga och trevliga att samarbeta med.
  Helt övertygad om att det höjde slutpriset för min bostad!
  Kan varmt rekommenderas!!!!
  gillar detta
 • Bengt L
  Bengt L skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Jag fick hjälp av Sharon McLoughlin på företaget Maroon Styling att styla och ta fram min lägenhets bästa sidor i samband med min lägenhetsförsäljning. De råd jag fick var väldigt bra och medförde att ytan optimerades och att trivselkänslan och lägenhetens möjligheter kom fram på ett väldigt bra sätt. Maroon Stylings insatser ledde definitivt till ett förhöjt värde på min lägenhet. Jag är mycket nöjd med företagets insats!
  Maroon Styling gillar detta
 • Daniel F
  Daniel F skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  I samband med att vår fastighet ombildades till Brf fick föreningen överta fyra tomma lägenheter. När dessa skulle säljas blev vi rekommenderade av mäklaren att använda oss av Maroon Styling.
  Ingen av oss i styrelsen var särskilt bevandrad i ämnet styling och vi var inledningsvis kanske en smula tveksamma, kunde det vara värt den extra kostnaden?
  Efter att den första lägenheten sålts, med en vinst långt över förväntan, hade vi nu helt övertygats. Maroon hade trollat med färger, former, känsla och skapat ett hem av det vi mest sett som ett tomt utrymme behäftat med skavanker.
  Resterande lägenheter genomgick också styling som anpassades noggrant utefter varje lägenhets förutsättningar och behov. Vid varje försäljning överträffades våra förväntningar!
  Vi lade till tjänsten flyttstädning vilket gjorde att försäljningsproceduren blev väldigt smidig och enkel. Allt utfört av Maroon Styling med stor proffessionalitet och bästa service.
  Rekommenderas varmt!
  Daniel
  Brf Borrhålet 4
  Bromma
  Maroon Styling gillar detta
 • Delvan R
  Delvan R skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Jag har bara positivt att säga om tjejerna. De är förutom jätte duktiga och har en sann begåvning av inredning så är de super trevliga.
  Maroon hel stylade mitt hus, Det blev jätte bra gjort. Bra bilder och nör jag väl hade visning så var det kö in. Det blev så bra gjort att vi ville nästan inte sälja.
  Maroon Styling gillar detta
 • Mikael I
  Mikael I skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon Styling hjälper sedan ett år alla våra kunder med rådgivning och ibland kompletta stylinglösningar. Vi och våra kunder är mycket nöjda!
  Maroon Styling gillar detta
 • Anton D
  Anton D skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Vi använder Maroon Styling kontinuerligt i vår verksamhet, både genom stylingkonsultationer och att våra kunder använder deras stylingtjänster. Både jag, mina kollegor och framförallt våra kunder är mycket nöjda med Maroon Stylings tjänster och höga servicenivå./Anton
  Maroon Styling gillar detta
 • Anna A
  Anna A skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon styling är mycket duktiga på att förvandla ordinära bostäder till fantastiska pärlor, är mycket duktiga på att bland olika stilar i en bostad. Kan varmt rekommendera dessa tjejer om ni behöver göra om ert hem inför en försäljning.
  Maroon Styling gillar detta
 • Frank S
  Frank S skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon Styling hjälpte oss med att stila, eller "styla" vår lägenhet innan försäljning. Det blev mycket fint och försäljningen blev långt över förväntan.
  Maroon Styling gillar detta
 • Torun H
  Torun H skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon Styling var otroligt proffsiga och duktiga. Jag kan verkligen rekommendera Maroon!
  Maroon Styling gillar detta
 • Markus E
  Markus E skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  I mitt jobb som fastighetsmäklare har jag anlitat flera olika stylister. Maroon Styling ser jag som det absolut bästa alternativet och jag har alltid varit mycket nöjd med deras resultat. Uppskattar den tid och energi de lägger ner för att skapa miljöer och känslor som passar för just den bostad de jobbar med för tillfället. Tjejerna bakom företaget är dessutom fantastiskt samarbetsvilliga och håller en mycket hög nivå när det kommer till kundservice.
  Maroon Styling gillar detta
 • Sandra K
  Sandra K skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Vi fick en fantastiskt fin styling av vårt radhus inför försäljning. Fantastiskt bra bemötande , service minded och väldigt mycket valuta för pengarna. I slutänden gjorde vi en vinst som jag tror inte hade varit lika stor utan hjälpen från Maroon Styling. Jag kan varmt rekommendera dem.
  Maroon Styling gillar detta
 • Tobias S
  Tobias S skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Vi anlitar Maroon Styling för att hjälpa våra kunder med stylingkonsultationer och kunderna har varit supernöjda. Bra kommunikation, service och viktigast av allt ett fantastiskt bra resultat. Rekommenderas starkt! /Tobias Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
  Maroon Styling gillar detta
 • Anders T
  Anders T skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Vi har anlitat Maroon Styling vid ett flertal tillfällen. De har möblerat och stylat såväl villor som lägenheter med mycket lyckat resultat. De är plikttrogna, trevliga och lyhörda för kundernas önskemål och verkställer med känsla för det unika objektet.
  Vi kan varmt rekommendera Maroon Styling.
  MVH
  Mäklarfirman Vincent Forssbeck genom Anders Tjärnvall
  Maroon Styling gillar detta
 • Gabriel K
  Gabriel K skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Maroon Styling har hjälpt mig med styling och jag fick ett fantastiskt bemötande. Deras engagemang, professionalism, lyhördhet och flexibilitet gjorde att mina förväntningar överträffades enormt! Resultatet blev fantastiskt, och jag kommer garanterat anlita dem igen. Rekommenderas varmt.
  Maroon Styling gillar detta
 • Eva-Karin O
  Eva-Karin O skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Jag är fastighetsmäklare som anlitar Maroon Styling. De är otroligt engagerade och gör underverk med bostäder. Det har en klart positiv påverkan på försäljningspriset. De har även hjälpt några kunder att styla sina nya bostäder med extremt bra resultat.
  Maroon Styling gillar detta
 • Tobias A
  Tobias A skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Snabb och bra hjälp. Försäljningen gick superbra. Skön tjänst för mig som inte hade tid att göra i ordning lägenheten inför försäljning. Resultatet blev topp!
  Maroon Styling gillar detta
 • Representant för Tverin health
  Representant för Tverin health skrev om Homestyling Stor Stockholm AB
  Kan varm rekommendera Maroon Styling till alla som behöver styling av hus/lägenhet inför försäljning.
  Otroligt serviceminded och trevliga.
  Tack!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Polhemsvägen 18b, 191 34 Sollentuna
Kategorier