Proffessionell och engagerad mäklare. Väldigt trevlig och lätt att nå om det uppstod problem eller frågor. Vi är mycket nöjda med Frida som vår mäklare och även Husman Hagberg i sin helhet.
Frida Svahn
Frida Svahn är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm
.Frida Svahn har varit registrerad mäklare sedan 2021-11. Frida Svahn har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.8. Frida Svahn har haft 29 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
39 omdömen om Frida Svahn
Trevligt och personligt bemötande utan att vara insmickrande. Lätt att få information, snabb på att ge svar på våra frågor.
Tack Ingrid! Så kul att det blev just ni som tar över huset. Lycka till med flytten så ses vi snart igen.
Bra bemötande och uppfyllda förväntningar. En mycket positivt erfarenhet.
Tack Mikael för fina ord, det var trevligt att kunna hjälpa er genom hela processen.
Engagerad, Trevlig, Positiv, Ärlig.
Tack så mycket Micke! Hoppas ni ska trivas i er nya bostad!
Mycket trevlig och tillmötesgående. Kunnig. Vill varmt rekommendera Frida . Fixade snabbt det bästa för kunderna .
Tack så mycket för fina ord, så kul att det blev just ni som tog över lägenheten. Lycka till i flytten.
Bästa bemötande, snabb återkoppling, utfört sitt uppdrag med skicklighet. Gjort det lilla extra som är värt guld. Överträffade våra förväntningar. Skulle varmt rekommendera Frida till andra och önska henne igen om vi en gång i framtiden skulle vilja sälja.
Tack Jannicka för alla trevliga samtal och möten. Lycka till så hoppas jag att vi träffar på varandra igen.
Vi fick hjälp med både köp och sälj av Frida. Hon är snabb, professionell och stressar inte fram en affär. Kan varmt rekommendera Frida som mäklare.
Tack igen för de fina orden, hör av er om ni behöver hjälp med värdering osv.
Tack Daniel! Nästa gång jag kör förbi så kikar jag in och ser hur renoveringarna går.
Jag tycker Frida är juste i sitt att vara mot mig som kund/köpare. Nu ska jag se om hon är likadan när jag är säljare, men det är min förhoppning.
Tack för de fina orden! Hoppas ni trivs i er nya bostad!
Skicklig och driven, håller vad hon lovar.. rekommenderas verkligen.
Stort tack för de fina orden! Jag är så glad att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med er försäljning! Lycka till! Hör av er nästa gång ni behöver hjälp! Mvh Frida