Viktor Forsberg

Viktor Forsberg

Viktor Forsberg är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm

Viktor Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Viktor Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktor Forsberg har haft 16 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

59 omdömen om Viktor Forsberg

Uffe K
Bjärehalvön

Behagelig person, ikke en stivnakket svensker type (undskyld inget ondt). håber du flyttar till danmark.

Djemal G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Forsberg en del av HusmanHagberg Ängelholm
Bjärehalvön

Viktor var inte bara mäklare utan även hjälpte oss med få igenom hela affären. Svårt att hitta en genuin och pålitligt mäklare som Viktor. Vi kan bara säga ett stort TACK, utan dig hade vi inte kunnat förverkliga det.

Sofia Marie Larsdotter H
Vejbystrand

Vi kan varmt rekommendera vår Viktor! Han har varit fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Alltid varit tillgänglig, professionell och väldigt tillmötesgående. Vi har känt oss trygga från start till mål och han har alltid tagit sig tid att svara på våra frågor och ge bra råd. Engagerad, lyhörd och otroligt lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda och skulle utan tvekan anlita honom igen. Stort tack!

Nora E
Bjärehalvön

Jag har nyligen köpt hus med hjälp av Viktor och det är en upplevelse jag varmt kan rekommendera. Viktor är supertrevlig, lättsam, tillgänglig och tillmötesgående!

Kristian A
Ljungabolet

Viktor är trevlig och transparent. Hela min husaffär har gått smidigt och känts trygg. En mäklare som verkligen lyssnar till ens behov. Tack Viktor! Högst rekommenderad att göra fastighetsaffärer med!

Bengt Stefan P
Vejbystrand

Vår upplevelse med Viktor är svår att beskriva med ord. Det kändes tryggt från ax till limpa, förutom att vara trevlig, humoristisk, behaglig så var det ett samarbete baserat på ömsesidig respekt, kreativitet och strategiskt tänk. Varje motgång var en anledning till nyskapande, nya tankar, nya lösningar. Han släpper aldrig greppet om affären, och han ger aldrig upp. Försäljningsprocessen blev bättre än vad vi kunde drömma om. Vilken skillnad med våra tidigare upplevelser! Det går inte att beskriva. Vi skulle välja honom...

Carl-Johan N
Vejbystrand

Vi är mycket nöjda med Viktor. Han är kompetent och trevlig och väldigt professionell.

Erik S
Vejbystrand

Bra bemötande från dag 1. Otroligt tålamod med oss.

Sara P
Vejbystrand

Mycket trevlig från första visningen. Bra med att uppdatera med information längst vägen☺️ Pålitlig, svarar snabbt och väldigt lätt att ha att göra med.

Peter Ö
Skörpabäcken

Mycket bra! Mycket snabba svar! Trevlig!