Professionell. Inlyssnande. Axel Eriksson är en grym mäklare!! Kan rekommendera honom till alla.
Axel Eriksson
Axel Eriksson är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum
.Axel Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Axel Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.9. Axel Eriksson har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
124 omdömen om Axel Eriksson
Tillgänglig och pragmatisk; vänligt bemötande!
Axel har varit en otroligt professionell och hjälpsam mäklare som alltid svarar snabbt på telefon och sms, och hittar smidiga lösningar på alla frågor och utmaningar jag haft. Min försäljning gick väldigt snabbt och smidigt tack vare Axels kunskap, engagemang samt flexibilitet vid visningar med kort varsel. Hans härliga energi och sprudlande personlighet har dessutom gjort det till ett nöje att samarbeta med honom, och jag kan varmt rekommendera Axel till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare. Tusen tack för allt, Axel!
Vårt mäklare Axel Eriksson har varit lätt att samarbeta med, snabb till beslut och visat ett trevligt bemötande.
Axel var en fantastisk mäklare! Han var alltid snabb i sin återkoppling och höll mig uppdaterad genom hela processen, vilket skapade en trygghet från början till slut. Utöver det var han väldigt trevlig och enkel att ha kontakt med – kommunikationen kändes personlig, professionell och smidig. Han hade en djup förståelse för marknaden och kunde svara på alla frågor på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Kombinationen av snabbhet, trevligt bemötande och gedigen kompetens gjorde att försäljningen kändes trygg och smidig hela vägen.
Snabb och effektiv samt kundvänlig
Engagerad och driven. Personlig.
Axel är väldigt inlyssnande och kommer med egna bra tankar och idéer för att göra den bästa försäljningsresan. Lyhörd, driven och informativ.
Bra kommunikation! Upplever Axel vänlig, ärlig och professionell. Samtidigt lagom personlig och lätt att tycka om. Hjälpte mig att genomföra en smidig affär utan utdragen process. Toppen!
Jag har köpt lägenheten via ombud och Axel har varit väldigt tillmötesgående för att lösa det på bästa möjliga sätt. Han har också återkopplat snabbt när jag har haft frågor. Tillgänglig både via mejl och telefon! Mycket samarbetsvillig och trevlig!