Jag upplever Felix som säker, trygg, trevlig, lagom snabb och dessutom utrustad med ett gott tålamod!
Felix Wikström
Felix Wikström är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum
.Felix Wikström har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Felix Wikström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 5.0. Felix Wikström har haft 35 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
29 omdömen om Felix Wikström
Bästa mäklaren ever. Positiv, håller vad han lovar o det känns att han står bakom mig som säljare. Stöttande i lite kluriga snabbt uppkomna beslut jag tvingades ta under processen. Uppskattar att han löpande höll mig informerad om säljprocessens framskridande på ett väldigt välbalanserat sätt så jag var trygg hela resan. Samarbetade med stylist o fotograf så slutresultatet blev över förväntan. Hade en bra o tydlig plan/strategi som följdes hela tiden. Uppträder på ett korrekt men ändå avslappnat sätt mot både mig som säljare...
Jag är otroligt nöjd med min mäklare och kan varmt rekommendera honom. Han har genom hela försäljningen varit mycket professionell, engagerad och lyhörd för mina önskemål. Det som verkligen utmärker honom är hans personliga engagemang och sättet han alltid har varit tillgänglig, positiv, målmedvetet och lösningsorienterad. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Han har gjort ett bra jobb och jag är verkligen glad att jag valde honom som min mäklare. Kan varmt rekommenderas!
Trevligt och mycket bra bemötande, jag hade förhoppningar om att Felix skulle få mig att hitta en bra affär vilket han gjorde. Hela tiden på tårna och bra service i varje skede av affären.
Felix gjorde genom hela försäljningen ett gott intryck och gjorde processen enkelt att hantera. Han såg dessutom till att vi fick sålt på en bra nivå med rätt tillträde - allt som allt bara positivt.
Än så länge gör han det bra. Svarar snabbt, proffesionellt agerande.
Vi har bara gott att säga om Felix! Mycket trevligt och professionellt bemötande. Han är mycket lyhörd och hjälpsam. Han har gjort vårt bostadsköp till en trygg upplevelse! Han sätter både säljare och köpare i centrum!
Trevligt och engagerat bemötande från visning till avslut av bostadsaffär. Mycket nöjda med Felix på Husman Hagberg.
Hårt arbetande, pålitlig och professionell, snabb med återkoppling och arbetar brett utan att tappa fokus.
Felix har en hög servicegrad och är behjälplig både under och efter att affären är avslutad. Felix kommer definitivt att få uppdraget att sälja mitt nästa objekt.