Fredrik Thulin bemötte oss äldre personer på ett föredömligt sätt. Han var öppen och intresserad av våra synpunkter. Tydlig och respektfull och samtidigt energisk och humoristisk. Våra frågor besvarades lugnt och pålitligt och det märktes att han hade stor erfarenhet av bostäder som vår. Vi kände oss trygga med den process och lyhörda dialog som vi hade med Fredrik Thulin. Vi är mycket nöjda och belåtna med hans förmåga att snabbt få fram en köpare till vår bostad.
Fredrik Thulin
Fredrik Thulin är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum
.Fredrik Thulin har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Fredrik Thulin har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 303 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Thulin har haft 16 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
303 omdömen om Fredrik Thulin
Ett trevligt bemötande. Tillgänglig och smidig. Kommunikativ och lyhörd. Vi är mycket nöjda.
Stabilt trevligt bemötande. Lätt att samtala med. Informativ vad avser lägenheten.
Tillmötesgående, trygg och lugn. Tydlig under hela processen. Väldigt nöjda!
Fredrik var tillgänglig, trevlig och tydlig! Toppenbra mäklare!
Min erfarenhet var väldigt bra, Fredrik var väldigt bra på att svara på alla frågor vi hade så hade vi kände oss bekväma.
Lätt att nå, trevlig i telefon, håller vad han lovar. Tycker om att processen hålls på ett korrekt och ordnat sätt hela vägen.
Fredrik är utan tvekan bästa mäklaren i stan/jag någonsin träffat! Väldigt proffsig, effektiv och inkännande. Kan varmt rekommenderas!
Fredrik var snabb på att visa lägenheten när jag ringde om den. Budgivning pågick men han gjorde det lilla extra för att få in så mycket som möjligt för säljarna. Snabbt ordnade han också så vi kunde skriva kontrakt. Väldigt tillgänglig för frågor. En bra köpupplevelse så här långt.
Vi fick hjälp av Fredrik, toppen mäklare som jag skulle rekommendera till alla när som helst! Väldigt professionell och avslappnad. Bästa mäklaren jag använt!