Professionell och engagerad som mäklare vid försäljning av vår lägenhet.
Lars Norrgren
Lars Norrgren är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Väster
.Lars Norrgren har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Lars Norrgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.8. Lars Norrgren har haft 13 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
65 omdömen om Lars Norrgren
Rak och ärlig. Snabba svar på frågor. Trevlig och tillmötesgående.
Han var en trevlig människa. Han hade bra bemötande när vi träffade honom. Han var tålmodig och försökte att svara på de frågorna som vi ställde till honom.
Väldigt bra och proffesionellt hanterad affär. Lars uppfyllde alla våra förväntningar på en mäklare. Kan varmt rekommenderas.
Fantastiskt bemötande. Enkel att jobba med och tillgänglig för frågor och funderingar.
Lars hantering av vår bostadsaffär kännetecknades av lyhördhet, stor flexibilitet, snabbhet och effektivitet, vilket med stor sannolikhet var avgörande för en snabb och problemfri försäljning där slutresultatet blev enligt vår förhoppning. .
Hjärtligt och välkomnande bemötande. Öppen, transparent och rak genom hela köpprocessen .
Lars är bra på att svara på frågor, trevlig och got bemötande. Rekommenderar starkt Lars. 👍👍
Lars Norrgren gjorde ett seriöst och positivt intryck. Jag uppskattade att försäljningen gick snappt trots att många nog var rädda för att det blivit en kärvare ekonomisk situation. Jag tvekar ointelligent för arr rekommendera honom.
Bemötandet har varit mycket bra och positivt. Vi upplever Lars som mycket trevlig, kunnig och saklig, har också "talets gåva". Därför valde vi Lars. Jag har inte varit med om någon försäljning tidigare, därför inget att jämföra med men upplevde det proffsigt